nowaewa 02.02.08, 20:35 bialej sukni z niebieskimi motywami haute couture Hermèsa. Bajeczna! Ouf, ale suspens byl! Teraz ucztuja w Wersalu. tinyurl.com/2gpkqzPozdrowienia nowaewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pianazludzen Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 02.02.08, 20:51 Od dawna bardzo libie Bruni i uwazam, ze jest bardzo piekna kobieta (co ciekawe, juz dwoch mezczyzn powiedzialo mi, ze im sie nie podoba, chyba poszaleli!:) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 19:57 Mojemu też się nie podoba. On zapatrzony w Katie Holmes poza mną. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaewa Re: Carla Bruni wziela dzis slub z Sarko w przepie 02.02.08, 20:54 Niestety, nie dysponuje zdjeciem, suknia byla "widoczna" w wiadomosciach na francuskej Tv kablowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Carla Bruni wziela dzis slub z Sarko w przepi 02.02.08, 22:15 link do ydjecia by sie bardzo przydal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 02.02.08, 22:35 wlasnie szukalam fotki Bruni w tej kiecce, ale na zadnym z portali nie ma zdjec ze slubu. wlasciwie sie nie dziwie, skoro slub byl kameralna uroczystoscia, ale moze jakies oficjalnie zdjecie przekaza prasie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 10:33 nie dość, że piękna, to ponoć ma dość sensownie w główce poukładane, a to zdaje się rzadkość wśród modelek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 10:42 otoz to ! Carla ma niesamowity tupet, a w glowce ma poukladane tak samo jak inne modelki, co byc moze jest komplementem dla Carli a policzkiem dla Jane Seymour, Christy czy Jest piekna kobieta, wrecz nieziemsko piekna, ale to nie jej zasluga ani Pan Boga, tylko chirurgow plstycznych, ktorzy ja wymodelowali wg zyczenia, gdy mloda Ca Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 11:00 Carla miala dwadziescia lat. Przerobiony ma nos, kosci policzkowe, podbrodek i troche usta. Ale musze przyznac, ze mimo tego znanego wszystkim przerobienia, Carla byla moja ulubiona modelka. Pieknych kobiet na wybiegach bylo w epoce Carli duzo, ale Carla przyciagala wzrok, bo miala niespotykana u innych godnosc, dume, jakas spokojna agresje i elegancje, co bardzo wyroznialo ja wsrod pozostalych modelek. Piatka z plusem w kategorii elegancji i mody. A reszta powinna pozostac milczeniem... Chodzi mi o "kariere" artystyczna carli... Carla drapiaca gitare i brzeczaca pod nosem teksty plytkie, literacko nieistniejace... Artystka. Trzeba miec tupet i ... chody ! A te Carla ma od urodzenia. Carla jako pierwdza dama Francji... coz, jesli wierzyc stereotypowi, ze Francuzki sie lajdacza z kazdym lub z kilkoma jednoczesnie, to rzeczywiscie Carla jest bardzo reprezentatywna pierwsza dama. Nie wiem jednak jak Carla sprosta innym wymogom nowej roli. Nie widze jej w akcjach humanitarnych, ze o politycznych nawet nie osmiele sie wspomniec. Jest jednak zona prezydenta, a to do czegos zobowiazuje; do czegos innego niz drapanie gitary dla kameralnej publicznosci. Ciesze sie, ze Sarko nie bedzie juz zmuszony pokazywac sie sam. Jestem jego zwolenniczka , mimo, ze daje gosc ciala od jakiegos czasu...i jego polityka ma coraz mniej entuzjastow. Nie jestem pewna, czy slub z zadeklarowana lewaczka (hahaha) i niedawna seksualna partnerka najbardziej dzianych i mediatyzowanych przedstawicieli lewicy intelektualnej miasta Paryza, nie wywola krachu. Ale sarko zawsze mial sklonnosci do atmosferki skandalu. Cecilia tez byla swego czasu okrzyknieta "dziwka maire'a", a z czasem wykreowala sobie calkiem zacny wizerunek. Nie chce gnoju w moim kraju, w kraju w ktorym wychowuje moje dziecko, dlatego ludze sie nadzieja, ze polityka zostanie polityka, a operetkowy epizod, malo znaczacym epizodem. Kiecka od Hermesa mogla byc ok. ale czy naprawde jest sie czym podniecac ? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Link do brukowca : photos komparatywne 03.02.08, 11:30 www.gala.fr/l_actu/on_ne_parle_que_de_ca/cecilia_sarkozy_carla_bruni_91906 Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Link do brukowca : photos komparatywne 04.02.08, 11:43 Nie slyszalam nigdy o Carli (to znaczy, zanim nie zaczelam umawiac sie z Sarkozym), ale faktycznie uderzajaco podobna do jego bylej zony; tylko mlodsza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Link do brukowca : photos komparatywne 04.02.08, 11:44 Ha, niestety, nie ja sie z nim zaczelam umawiac; oczywiscie, chodzilo mi o Carle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Link do brukowca : photos komparatywne 04.02.08, 19:56 croyance napisał: > Ha, niestety, nie ja sie z nim zaczelam umawiac; oczywiscie, > chodzilo mi o Carle :-) hahaha :))) dlaczego "niestety" ? powiedzialabym "na twoje szczescie" ,a nie "niestety" ;):)) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Link do brukowca : photos komparatywne 04.02.08, 22:25 Bo on mi sie podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 13:04 co do jej muzycznych dokonan, ja b. lubie jej plyte. dla mniej zorientowanych - to ona spiewa w tym spocie hm: pl.youtube.com/watch?v=qMYLV3cqLKc Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 13:12 a to byl spiew? Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 20:26 A czy sa gdzies zdjecia na ktorych widac ja przed przerobkami? Mimo wszystko to tez sztuka tak sie poprawic zeby nie bylo widac :D Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 20:39 nie nie mam takich zdjec i nie interesuje mnie jak wygladala wczesniej. jej operacje plastyczne nie sa dla nikogo tajemnica, carla tez nigdy nie ukrywala tego faktu przed mediami. nie wiem czy widzialas jej siostre, znana i doskonala aktorke oraz bardzo utalentowana autorke ? nie chrzan, ze nie widac, ze carla ma nieziemsko wyretuszowana twarz ;) chyba sobie kpisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 21:28 sankanda napisała: > nie nie mam takich zdjec i nie interesuje mnie jak wygladala > wczesniej. jej operacje plastyczne nie sa dla nikogo tajemnica, > carla tez nigdy nie ukrywala tego faktu przed mediami. nie wiem czy > widzialas jej siostre, znana i doskonala aktorke oraz bardzo > utalentowana autorke ? Jej siostra grala w "5x2"Ozona? Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 21:42 film.onet.pl/64959,,Valeria_Bruni_Tedeschi,osoba.html Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 22:02 Jej siostra grala w "5x2"Ozona? tak, to ona :) niesamowita osobowosc, nie ? ona grala w wielu filmach autorskich, potem sama zaczela robic folmy. jej pierwsza rola, ktora utkwila mi w pamieci byla rola dziewczyny w depresji w "les gens normaux n'ont rien d'extraordinaire". potem w "secunda volta" nanni moretti. potem cala reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 00:01 Nie kpie, IMHO az tak sie to nie rzuca w oczy ale tez nie przygladalam jej sie jakosc szczegolnie. Do czasu ostatnich komunikatow mialam o niej jakies mgliste wspomnienie z artykulu w Zwierciadle kilka lat temu. Nie jest bardziej wyretuszowana niz przecietna znana modelka czy aktorka, w prownaniu z wieloma wyglada bardzo naturalnie. Jesli juz to jest raczej pozytywnym przykladem korzystania z dobrodziejstw chirurgi plastycznej. Fakt ze tego nie ukrywala tez o czyms swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 11:37 Ona jest bezprzecznie piękna ale coś mnie w jej twarzy odpycha, wydaje się taka nienaturalnie gładka, jakby ponaciągana przez chirurgów. Ten uśmiech... wygląda troche jakby jej miał pozostać na zawsze. Ale i tak robi wrażenie. p.s. nie zdziwie się jak za rok będzie kolejny szybki rozwód dla pana Sarko. Ta pani nie wydaje się stworzona do trwałego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 12:04 Piękność z niej żadna, tyle, że jest szczupła i zgrabna, potrafi się nieźle ubrać. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 12:26 dla mnie carla ma tylko szkapia twarz, konska urode zacisniete zawziete usta .... nie podoba mi sie wedrowek po lozkach jej wypominac nie bede bo to jej sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 13:04 Moim zdaniem jest nieciekawa i nijaka, przy dużej dawce dobrej woli można nazwać ją ładną, obok pięknej nawet nie stała. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 13:47 jest atrakcyjna, interesujaca i inteligentna. A uroda i tak przemija... Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 14:38 przemija, przemija, ale jednak fajniej byc ladnym niz brzydkim, dlatego jej troche tej urody zazdroszcze;) po drugie, jak piszesz, ma w sobie cos wiecej niz tylko urode, wielkiego glosu tez nie ma, ale jej piosenki sa przyjemne, cieple, i zmyslowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 16:19 Jak widać wszystko jest kwestia gustu - imo bardzo przeciętna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 16:29 no wlasne tych przecietnych to dookola fiufiu tyle, ze nie zliczenie prawie tyle samo co tych wrednych ;-), a tych interesujacych, niebanalnych tyle co kot naplakal :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 20:25 Z tym ze niekoniecznie swiadczy to o osobie na ktora patrzymy, rownie dobrze moze mowic wiecej o nas. Jedni widza dookola tylko przecietosc, inni potrafia w kazdym znalezc cos zachwycajacego i niebanalnego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 20:41 matko jedyna... znow dyrdymaly ! az strach powiedziec co mozna pomyslec o twoich postach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 00:02 Jak sie boisz to nie mysl :D Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 21:41 > jest atrakcyjna, interesujaca i inteligentna. A uroda i tak > przemija... taaaa..... tylko ile potrwa zanim przeminie... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 03.02.08, 21:44 a owa pani rzeczywiscie jest niezwykle interesujaca i inteligentna - w koncu, czyz w pewnych kregach cokolwiek ma wiekszy seskapil niz forsa? "Heiress to Italian tire manufacturing Pirelli fortune, Bruni signed with City Models at age 19" Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 11:48 Zarzucanie komukolwiek interesownosci bardzo zle swiadczy o nas samych. A Sarkozy mi sie podoba i tez bym sie z nim umowila, bez wzgledu na to, czy bylby prezydentem, czy sasiadem z naprzeciwka. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda wszystko wskazuje na to, ze to ta kiecka ! 04.02.08, 12:18 www.elle.fr/elle/mode/les-defiles-de-mode/printemps-ete- 2008/femme/paris/defile-hermes/hermes/(gid)/184489/(offset)/27/ (img_diapo_elle)/184520 Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: wszystko wskazuje na to, ze to ta kiecka ! 04.02.08, 12:18 trzeba wystukac caly link Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: wszystko wskazuje na to, ze to ta kiecka ! 04.02.08, 12:19 www.elle.fr/elle/mode/les-defiles-de-mode/printemps-ete- 2008/femme/paris/defile-hermes/hermes/(gid)/184489/(offset)/27/ (img_diapo_elle)/184520 Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Najprosciej : 04.02.08, 12:31 isc na strone www.elle.fr na samej gorze jest wejscie do artykulu o sarko i carli. na dole wejscia kliknac na strzalke "lire la suite". po wejsciu do artykulu, kliknac na link na dole défilé hermes, bodajze pierwszy link. od razu wyswietla sie ta sukienka. w anonsowane "motywy haute couture", zeby jeszcze wiedziec co to znaczy ;), nie wierzymam ani przez sekunde. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Najprosciej : 04.02.08, 13:41 Wczesniej juz zwrocilam uwage na ta sukienke na style.com (fajna!), ale nie wpadlabym na to, ze na slub mozna ja ubrac. To naprawde ta sukienka? A gdzie te niebieskie motywy Haute Couture? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 12:48 rzecz w tym ze cala europa polewa wlasnie z interesownosci pani carli ale ty mozesz wierzyc ze ona tak sie zawsze bezinteresownie zakochiwala w facetach ktorzy mieli 'przypadkowo pieniadze' jej przechodzenie z lozka do lozka wcale nie jest tajemnica, wrecz przeciwnie - powodem usmiechow i ciekawych komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 13:15 No ale my, jako damy, nie bedziemy sie zajmowac plotkami, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 13:20 Damy plotkują mimochodem, aluzyjnie, ale plotkują! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 14:06 plotka to jest cos niepotwierdzonego trudno jednak w zyciorysie carli nazywac plotka tych wszystkich panow Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 14:14 Ale nie znamy jej motywacji. Nie wiemy, czy w kazdym z panow nie byla zakochana do szalenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 14:15 tak, masz racje byla zakochana do szalenstwa, znam takie co sie przynajmniej raz w tygodniu zakochuja do szalenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 15:00 Tez mozliwe. Czasami ludzie sa uczuciowi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 15:17 tralalumpek napisała: > tak, masz racje > byla zakochana do szalenstwa, znam takie co sie przynajmniej raz w > tygodniu zakochuja do szalenstwa... > > i tak przypadkiem sie okazuje, ze kazdorazowy oblubieniec ma odpowiednia pozycje i gruby portfel:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 19:58 nimfomanka nie zakochuje sie do szalenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 13:17 A swoja droga, mysle, ze to tez jest troche tak, ze czlowiek chodzi na randki z ludzmi, ktorymi sie otacza, ze swojej sfery. Z kim ma umawiac sie wzieta modelka? Z kierowca tramwaju? Podrywa/jest podrywana przez tych, ktorych spotyka na imprezach, rautach, ktorzy sa w naturalny sposob wokol niej. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 22:43 Tez prawda ;-) Problem z Bruni polega na tym ze zyje...jak mezczyzna a to w naszym rzekomo wyzwolonym cywilizowanym swiecie ciagle jest to tabu. Ja tam nie rozumiem tego wieszania psow na niej - gazety sie przescigaja w opisach jej podbojow - sporo w tym drobnomieszczanskiej hipokryzji. Niech sobie chodzi do lozka z kim chce - jakby byla mezczyzna to by nikt nie mrugnal okiem. Jesli kobieta niekoniecznie podaza za romantycznym stereotypem wiernej matki, zony i kochanki i czesto zmienia partnerow (nie daj Boze na mlodszych od siebie!) to od razu dostaje etykietke rozwiazlej chciwej nimfomanki. POdobnie bylo z Barbara Amiel i Conradem Black - facet nakradl miliony ale gazety rzucaly sie na jego zone i zrobily z niej prawie lady Makbet - tak jakby sprytny i chorobliwie wrecz ambitny Black nie mial wlasnej woli. Sakrozy jest doroslym mezczyzna, jesli zdecydowal sie na slub z nia to jego wolna wola i decyzja. Bruni o ile sie orientuje ma wlasne pieniadze wiec pewnie w wyborze mezczyzn nie graja duzej roli - podejrzewam ze reputacja, wladza i prestiz sa dla niej wazniejsze ;-) Rozne ludzie maja kryteria wyboru partnerow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 23:10 problem bruni polega na tym ze nie ma klasy Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 05.02.08, 10:22 Ciekawa opinia Możesz ją uzasadnić? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 05.02.08, 11:35 a tak dla przekory porownam ja z taka starsza pania ;) ale tez francuzka i tez 'kobieta publiczna', z Catherine Deneuve te panie dzieli wiecznosc jezeli chodzi o slowo klasa obie kobiety, obie lubiace mezczyzn, obie lubiace kase, obie znane (przy czym Deneuve jest rzeczywiscie znanana!) jedna ma klase a druga .... ma aspiracje byc 1 dama francji Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 06.02.08, 12:06 Wazne, ze Sarkozemu sie podoba - nam nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 19:23 > Zarzucanie komukolwiek interesownosci bardzo zle swiadczy o nas > samych. a juz myslalam ze kuchenna psychologia odeszla na zawsze na forum Kuchnia... Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 19:48 Dzisiaj wyczytalam,ze Carla jest podobno w ciazy z Sarkozym- i to w 3 miesiacu..Moglabym zalozyc i nawet uwierzyc,ze jest naprawde zakochana i bezinteresownia a jej wybranek jest tylko przypadkiem prezydentem a nie sasiadem.. Ale jesli faktycznie jest w ciazy, to jak wytlumaczyc to, ze taka inteligentna, swiatowa kobieta zachodzi w ciaze na samym poczatku znajomosci..to tez przypadek? Mi wyglada bardziej na wyrachowanie A jesli chodzi o urode- o gustach sie nie dyskutuje ale wg mnie jets piekna- naturalna czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 19:59 nie jest w ciazy, bo trzy miesiace temu jeszcze sie nie znali... tzn. nie jest w ciazy z prezydentem V republiki. Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 20:12 To ile oni sie wlasciwie znaja? Z ciaza, tak jak pisalam "podobno" wiec jednak to plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 20:14 krotko, troche ponad dwa miesiace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 20:16 czy ona jest podobna do modliszki czy tylko mi sie tak wydaje ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 23:22 Nie wiesz? tyle ile gazety napisaly ze sie znaja :D Za tydzien pewnie okaze sie ze to ona stala za rozwodem ... Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 05.02.08, 07:20 oj tam, wzięli ślub, jak każdej młodej parze życzmy im wszystkiego najlepszego. Nagle wszyscy okazali się specjalistami od charakteru/biografii/stylu Bruni a pewnie malo kto ją kojarzył przed romansem z prezydentem. Jest jak jest, może będzie dobrą Pierwszą Damą-znam gorsze. Zawsze kobieta ładna, bogata i mająca powodzenie u mężczyzn budzi zazdrośc:> Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 05.02.08, 10:07 lady.k napisała: ..... Zawsze kobieta ładna, bogata i mająca powodzenie u > mężczyzn budzi zazdrośc:> sorry lady ale naprawde mnie rozczulilas tym zdaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowaewa Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 05.02.08, 18:16 lady.k napisała: > oj tam, wzięli ślub, jak każdej młodej parze życzmy im wszystkiego > najlepszego. Nie ochota mi zyczyc wszytkiego najlepszego, Sarko naprzyzekal, ze bedzie se zajmowac chorymi, inwalidami, ludzmi ciezko pracujacymi no i co przyjal bandziora Kadafiego i zajmowal sie wlasna d..., od kiedy jest prezydentem. Pierwszemu, ktoremu podniosl zarobki, to SAM SOBIE. Nagle wszyscy okazali się specjalistami od > charakteru/biografii/stylu Bruni a pewnie malo kto ją kojarzył przed > romansem z prezydentem. We Francji nie bylo o niej cicho. Byla slynna z dlugiego romansu z mlodym adwokatem, synem slynnego adwokata Niemki, slynnych z akcji poszukiwania bylych zbrodniarzy SS. Zawsze kobieta ładna, bogata i mająca powodzenie u > mężczyzn budzi zazdrośc:> Ladna to ona jest; jak bys miala tyle operacji co ona i taki staff, pieniadze, zeby utrzymywac cialo w kondycj i zawsze "piekna" twarz, to tez bys byla piekna! Porownaj jej "physque" z jej siostra. Widzisz ty jakies podobienstwo, bo ja nie? Nie lubie jej. Zyjac z starym tatunciem, poderwala mlodszego o niej o 10 lat synka i w momencie, kiedy mlodziutka synowa wlasnego, starego kochanka zaszla w ciaze, obalamucila szczawia, zachodzac od razu w ciaze. W rezultacie mloda Justine, ktora czula sie niekochana, przerwala swoja ciaze. Nie obchodzi mnie, ze Carla miala pelno kochankow, jesli jej to dobrze zrobilo na zdrowie wyszlo. Jestem za rownouprawnieniem. Carla dala wywiad w Elle, ze zdecydowala sie swiadomie na dziecko w tym momencie (z naiwnym), bo zegar biologiczny zaczal tykac granicy 35 lat. Oczywscie mozna miec dziecko po 35 latach zycia, ale sa pewne ryzyka. A jakos z tych, z ktorymi miala "love affair" nie spieszyl sie poslubic taka majetna, inteligentna, "piekna" panne. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 05.02.08, 17:50 Moglabym zalozyc i nawet uwierzyc,ze jest naprawde > zakochana i bezinteresownia lo jezumario... czy tutaj NAPRAWDE nikt nie ma nawet najbardziej podstawowej znajomosci angielskiego? wkleilam do postu cytat z biografii tej pani - to jest jedna z najbogatszych bab na swiecie, dziedziczka fortuny Pirelli; taka europoejska odpowiedz na Paris Hilton; jesli ktos jest tutaj interesowny to wylacznie panowie ktorzy za nia gonia a nie ona uwazam ze jest paskudna, ma twarz w najlepszym wypadku przecietna, co nie przeszkadza ze moze byc bardzo inteligenta itp; ale sadze tez ze szacowne forumki nie zawsze wiedza o czym plotkuja! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 06.02.08, 12:12 Tak tez myslalam - zazwyczaj w showbiznesie jest wiecej pieniedzy niz w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 06.02.08, 12:08 Taaa. Zwyczajna ludzka przyzwoitosc nakazuje nie mieszac z blotem ludzi, ktorych sie nie zna - dopoki nie ma jasnych dowodow swiadczacych inaczej, zaklada sie a priori czyjas dobra wole. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 20:34 czy chodzi o tę sukienkę? img86.imageshack.us/img86/3651/38m62736eww1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 22:09 tak, innej bialej do kolan i z granatowa lamowka o 10cm szerokosci hermes nie ma. a tak byla ubrana wg listu gonczego sporzadzonego przez niedyskretnego goscia uroczystosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Carla Brun wziela dzis slub z Sarko w przepie 04.02.08, 22:33 sankanda napisała: > tak, innej bialej do kolan i z granatowa lamowka o 10cm szerokosci > hermes nie ma. a tak byla ubrana wg listu gonczego sporzadzonego > przez niedyskretnego goscia uroczystosci;) no wlasnie, nie dosc ze gosci bylo tylko dwudziestu to jeszcze zaraz po slubie wygadali prasie co i jak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nowaewa Dobra robote szpiegowska zrobilyscie dziewczyny:)) 05.02.08, 01:40 Bo tej sukni na zadnym kanale tv francuskiej nie pokazano:):):) Byly tylko przecieki, ze to biala suknia Hermèsa do kolan, z niebieskim konturem (szlakiem?). Ten co podal ta wiadomosc mowil o kolorze "blue", a ne "blue marine" - granatowy (no wiadomo, przecietni faceci to za bardzo nie potrafia opisac dokladnie kolorow ani fasonow naszych w trudzie czola wypoconych kreacji. Ale jak zdazylam Was poznac, to jak sie przylozycie, to caly net przetrzepiecie! I to jaka ekipa! Brawo! Natomiast moge Wam powiedziec, ze za Carla nie przepadam. Przeczytalam ksiazke Justine Lévy, mlodej (miala 21 lat jak wyszla za maz), pierwszej zony Rapaëlla Enthovena, ex-meza Carli i bardzo polubilam jej ksiazke. Justine przerwala ciaze z powodu Carli, kiedy ta jej odebrala meza, zreszta tez mlodszego od 10 lat od Carli. Ksiazka byla dobrze przyjeta, mlode Franuzki utozsamily sie z Justine. "Ren de grave" (Nic groznego) byla przedstawiona w krotkiej emisji, cos w rodzaju moja ulubiona, ostatnio przeczytana ksiazka. Kiedys tez zadzwonilam do dr czy prof. Marc'a Bon'a, pytalam sie, czy to prawda, ze operowal Carle Bruni, bez oporu powiedzial, ze tak. Jego nazwisko dawno bylo cytowane w roznych bulwarowkach, jak "Voici", bez ogrodek cytujacych go jako lekarza, ktory "zrobil" cialo twarz Carli. btw. Ciekawi mnie, ile lat wytrzymaja jej te implanty kosci policzkowych na srubkach, bo implanty, jak wszytkie implanty musza byc wymienione po jakims czasie. Pozdrowienia noaewa Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Dobra robote szpiegowska zrobilyscie dziewczy 05.02.08, 17:31 dobra dobra, poklepywac po ramieniu mozesz tych, co wiedza co to sa "motywy haute couture", bo ja nie wiem, wiec kumplele nie jestesmy :) ekipy rowniez nie tworze, a jesli juz to nie nie z pierwszym lepszym szefunciem ;) no, mysle, se juz wszystko jasne. w przeciekach bylo wyraznie powiedziane "bleu marine", ale moze ja mam po prostu dokladniejsze przecieki. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Dobra robote szpiegowska zrobilyscie dziewczy 05.02.08, 17:53 a sprawa Justki Levy ... hmmm... ja uwazam, ze ta dziewczyna jest zalosna. Ta ksiazka wywolala bardzo mieszane uczucia i odczucia, no i jusine levy nie stala sie zadna ikona mlodych francuzek. nie wzbudzila tez jakiegos ogolnego wspolczucia. moim zdaniem Justine Levy piszac te ksiazke skompromitowala sie kompletnie. Biedna dziewczyna, ale zeby ktokolwiek sie z nia identyfikowal, musialaby zmienic kraj. :) Odpowiedz Link Zgłoś