miss_cookie 11.02.08, 22:54 cześc. czy któraś z Was wie,gdzie dostanę cienki krawat damski? lub nie damski;)chodzi generalnie o Poznań. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensoleillement Re: krawat.gdzie? 12.02.08, 00:38 Chodzi o tzw. śledzia tak? Powiem Ci, że też mam na taki ochotę, ale niestety nigdzie nie widziałam, więc podbijam wątek:) Natomiast sporo różniastych wzorzystych i nie widziałam ostatnio w sh portobello na kwiatowej. Może i śledź by się znalazł? Nie patrzyłam wtedy, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
atkaa2 Re: krawat.gdzie? 16.02.08, 16:36 www.exclusiv-design.com www.exclusiv-design.com/ tu znalazłam ekstra krawaty. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: krawat.gdzie? 16.02.08, 19:48 Ja tez poszukuję, ale niekoniecznie "śledzika". Marzy mi się damski czarny krawat ( do maja mam czas):) Odpowiedz Link Zgłoś
obalamwino Re: krawat.gdzie? 16.02.08, 20:14 przecież to ordynarne podróbki krawat hermes za 69 zł 100poliester buahahahahaha niech ktoś doniesie na policje Odpowiedz Link Zgłoś
crazysexicool Re: krawat.gdzie? 16.02.08, 21:44 he he zabawne. mi dali taki jako dodatek do uniformu w pracy, w firmie cateringowej :) moge odstapic :P Odpowiedz Link Zgłoś