tomasz_dab 05.04.11, 17:52 Witam. Czy był ktoś z Was w tym nowym barze przy 11 listopada? Wpadła mi w ręce ich ulotka. Proszę o jakieś info. Mają piwo i kuchnię polską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolsaw1 Re: Nowy bar 06.04.11, 11:55 Mają stronę internetową: www.bar-atacama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_dab Re: Nowy bar 06.04.11, 14:23 Strona raczej poglądowa ale wszystkie potrzebne informacje są. Ja się wczoraj skusiłem na danie dnia i muszę przyznać że za 15 zł naprawdę można się najeść. Nie wiem jak dania z menu, ale jak na razie jestem na "TAK". Dziś postaram się zamówić coś innego i dodam potem jakiś wpis. Jednym słowem nareszcie polska kuchnia z dowozem w niewygórowanej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_dab Re: Nowy bar 06.04.11, 21:08 Dziś wziąłem kotleta devolaille z ziemniaczkami kantry. Kolejny sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_bettina Re: Nowy bar 08.04.11, 12:44 Hej, wraz z mężem skusiliśmy się w Atacamie na obiadek ostatnio po pracy. I miłe zaskoczenie. I to dwa razy. Po pierwsze - musielismy zaczekac około 20 minut, co znaczy że robione było dla nas, a nie odgrzewane. Dwa - nie doliczono nam żadnej dodatkowej opłaty za dania na wynos. Co więcej smak devolaille z ziemniaczkami opiekanymi też mile nas zaskoczył. Spodziewałam sie ociekającego tłuszczem przypalonego kotleciska, a był bardzo duzy, soczysty i naprawdę smaczny. Na razie wypróbowalismy tylko to, ale niedługo na pewno znowu zajrzymy. W środku wygląda bardzo ładnie, tylko z zewnątrz jeszcze straszy wyglądem starego blaszaka-spożywczaka, którego wyjątkowo nie lubiliśmy (obsługa i zaopatrzenie były tragiczne). Myślę, że jak sie pojawi wreszcie nazwa na budyneczku i lekki lifting otoczenia - to wróże duzy sukces. Brakowało nam takiego miejsca na pewno. Trzymam kciuki i życze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
duzy_baniak Re: Nowy bar 08.04.11, 19:45 Zgadzam się z wpisem powyżej. Bardzo miła obsługa. Jedzenie bardzo smaczne i duże porcje. Można się najeść. Lokal miły i przytulny. W lecie przydałby się ogródek. Jak na razie mogę polecić z czystym sumieniem. Życzę sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_dab Re: Nowy bar 10.04.11, 18:33 Witam. Dziś wybrałem się na obiad z moją koleżanką do Atacamy. Niestety nie mieli żadnych ryb ani sałatek nad czym dość mocno ubolewała moja znajoma. Ostatecznie ja zamówiłem polędwiczki z kurczaka z pysznymi opiekanymi ziemniaczkami, a koleżanka wzięła panierowaną pierś z kurczaka z frytkami. Wszystko oczywiście pyszne. Do tego lany Kasztelan i czego chcieć więcej w leniwą niedzielę? Szkoda tylko że takie tam pustki. Wydaje mi się że dużo ludzi nie wie o tym miejscu bo nie mają żadnego szyldu. Mam nadzieję że nie znikną zbyt szybko bo jedzenie mają wyśmienite. Odpowiedz Link Zgłoś
berbeca-toys Re: Nowy bar 12.04.11, 15:55 Zamówiłam danie dnia rosołek i kotleciki mielone z ziemniaczkami i surówką,ora pierś grilowaną z frytkami i surówką.Dania dobre starannie wykonane,gorące są dostarczane i można z nimi ustalić konkretną godzine dostawy.Spokojnie moge polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
copernicuss Re: Nowy bar 10.05.11, 17:51 Widzę same pochwały. Szukam dostawcy obiadów do firmy. Możecie coś więcej napisać o tym lokalu? Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nimi odnośnie faktur, rzetelności itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zamieszkanka Re: Nowy bar 10.05.11, 20:30 Ja szczerze polecam restaurację Carską w Legionowie. Maja naprawdę pyszne jedzenie. Prowadzą catering więc myślę, że z dowozem jedzenia nie będzie problemu. Ceny tez przystępne. CARSKA Odpowiedz Link Zgłoś
copernicuss Re: Nowy bar 11.05.11, 20:40 Legionowo nie wchodzi w grę. Szukam firmy z Marek. Dziś zdecydowałem się na wizytę w Atacamie i muszę przyznać że zadziwiła mnie ich oferta. Porcje naprawdę duże przy średniej cenie 15 zł za obiad, nie mówiąc już o ofercie "Zestaw dnia" która też kosztuje 15 zł w skład której wchodzi naprawdę duża zupa i pokaźne drugie danie. Jeśli porcje się nie popsują i jakość dalej będzie taka jak jest teraz myślę że znalazłem idealnego dostawcę obiadów. Przy większych ilościach możliwość ułożenia indywidualnego menu. Z tego co mówił właściciel przy 8 obiadach można już coś pokombinować. Dowóz gratis od 30 zł. Naprawdę jestem mile zaskoczony ofertą. Mam nadzieję że pojawią się jakieś inne opinie od innych klientów. Życzę sukcesów. Copernicuss Odpowiedz Link Zgłoś
slaw Re: Nowy bar 12.05.11, 06:21 Zadziwiająca zbieżność imienia i nazwiska: oferia.pl/usluga/item456669-przyjecia-okolicznosciowe-wynajem-lokalu-marki-k-warszawy www.favore.pl/268763_catering-marki-mazowieckie.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_agusiak Re: Nowy bar 12.05.11, 09:19 Straszne naprawdę...trzeba aferę rozkręcić;) Odpowiedz Link Zgłoś
znak_zorro Re: Nowy bar 12.05.11, 13:47 tomasz_dab - dam Ci dobrą radę: - mniej jedz, bo się z torbami puścisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś