05.04.11, 17:52
Witam. Czy był ktoś z Was w tym nowym barze przy 11 listopada? Wpadła mi w ręce ich ulotka. Proszę o jakieś info. Mają piwo i kuchnię polską.
Obserwuj wątek
    • jolsaw1 Re: Nowy bar 06.04.11, 11:55
      Mają stronę internetową:
      www.bar-atacama.pl
      • tomasz_dab Re: Nowy bar 06.04.11, 14:23
        Strona raczej poglądowa ale wszystkie potrzebne informacje są. Ja się wczoraj skusiłem na danie dnia i muszę przyznać że za 15 zł naprawdę można się najeść. Nie wiem jak dania z menu, ale jak na razie jestem na "TAK". Dziś postaram się zamówić coś innego i dodam potem jakiś wpis. Jednym słowem nareszcie polska kuchnia z dowozem w niewygórowanej cenie.
        • tomasz_dab Re: Nowy bar 06.04.11, 21:08
          Dziś wziąłem kotleta devolaille z ziemniaczkami kantry. Kolejny sukces :)
          • beauty_bettina Re: Nowy bar 08.04.11, 12:44
            Hej, wraz z mężem skusiliśmy się w Atacamie na obiadek ostatnio po pracy. I miłe zaskoczenie. I to dwa razy. Po pierwsze - musielismy zaczekac około 20 minut, co znaczy że robione było dla nas, a nie odgrzewane. Dwa - nie doliczono nam żadnej dodatkowej opłaty za dania na wynos. Co więcej smak devolaille z ziemniaczkami opiekanymi też mile nas zaskoczył. Spodziewałam sie ociekającego tłuszczem przypalonego kotleciska, a był bardzo duzy, soczysty i naprawdę smaczny. Na razie wypróbowalismy tylko to, ale niedługo na pewno znowu zajrzymy.
            W środku wygląda bardzo ładnie, tylko z zewnątrz jeszcze straszy wyglądem starego blaszaka-spożywczaka, którego wyjątkowo nie lubiliśmy (obsługa i zaopatrzenie były tragiczne).
            Myślę, że jak sie pojawi wreszcie nazwa na budyneczku i lekki lifting otoczenia - to wróże duzy sukces. Brakowało nam takiego miejsca na pewno. Trzymam kciuki i życze powodzenia!
            • duzy_baniak Re: Nowy bar 08.04.11, 19:45
              Zgadzam się z wpisem powyżej. Bardzo miła obsługa. Jedzenie bardzo smaczne i duże porcje. Można się najeść. Lokal miły i przytulny. W lecie przydałby się ogródek. Jak na razie mogę polecić z czystym sumieniem. Życzę sukcesów.
    • tomasz_dab Re: Nowy bar 10.04.11, 18:33
      Witam. Dziś wybrałem się na obiad z moją koleżanką do Atacamy. Niestety nie mieli żadnych ryb ani sałatek nad czym dość mocno ubolewała moja znajoma. Ostatecznie ja zamówiłem polędwiczki z kurczaka z pysznymi opiekanymi ziemniaczkami, a koleżanka wzięła panierowaną pierś z kurczaka z frytkami. Wszystko oczywiście pyszne. Do tego lany Kasztelan i czego chcieć więcej w leniwą niedzielę? Szkoda tylko że takie tam pustki. Wydaje mi się że dużo ludzi nie wie o tym miejscu bo nie mają żadnego szyldu. Mam nadzieję że nie znikną zbyt szybko bo jedzenie mają wyśmienite.
    • berbeca-toys Re: Nowy bar 12.04.11, 15:55
      Zamówiłam danie dnia rosołek i kotleciki mielone z ziemniaczkami i surówką,ora pierś grilowaną z frytkami i surówką.Dania dobre starannie wykonane,gorące są dostarczane i można z nimi ustalić konkretną godzine dostawy.Spokojnie moge polecić.
    • copernicuss Re: Nowy bar 10.05.11, 17:51
      Widzę same pochwały. Szukam dostawcy obiadów do firmy. Możecie coś więcej napisać o tym lokalu? Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nimi odnośnie faktur, rzetelności itp. Pozdrawiam
      • zamieszkanka Re: Nowy bar 10.05.11, 20:30
        Ja szczerze polecam restaurację Carską w Legionowie.
        Maja naprawdę pyszne jedzenie. Prowadzą catering więc myślę, że z dowozem jedzenia nie będzie problemu. Ceny tez przystępne.

CARSKA
        • copernicuss Re: Nowy bar 11.05.11, 20:40
          Legionowo nie wchodzi w grę. Szukam firmy z Marek. Dziś zdecydowałem się na wizytę w Atacamie i muszę przyznać że zadziwiła mnie ich oferta. Porcje naprawdę duże przy średniej cenie 15 zł za obiad, nie mówiąc już o ofercie "Zestaw dnia" która też kosztuje 15 zł w skład której wchodzi naprawdę duża zupa i pokaźne drugie danie. Jeśli porcje się nie popsują i jakość dalej będzie taka jak jest teraz myślę że znalazłem idealnego dostawcę obiadów. Przy większych ilościach możliwość ułożenia indywidualnego menu. Z tego co mówił właściciel przy 8 obiadach można już coś pokombinować. Dowóz gratis od 30 zł. Naprawdę jestem mile zaskoczony ofertą. Mam nadzieję że pojawią się jakieś inne opinie od innych klientów. Życzę sukcesów. Copernicuss
    • slaw Re: Nowy bar 12.05.11, 06:21
      Zadziwiająca zbieżność imienia i nazwiska:

oferia.pl/usluga/item456669-przyjecia-okolicznosciowe-wynajem-lokalu-marki-k-warszawy
      www.favore.pl/268763_catering-marki-mazowieckie.html
      • prawdziwy_agusiak Re: Nowy bar 12.05.11, 09:19
        Straszne naprawdę...trzeba aferę rozkręcić;)
        • znak_zorro Re: Nowy bar 12.05.11, 13:47
          tomasz_dab - dam Ci dobrą radę: - mniej jedz, bo się z torbami puścisz.
          Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka