fifi.only 22.02.08, 14:36 musiałam się z Wami tym podzielić, rozbawiło mnie prawie do łez. nie wiem z którego to roku, ale wygląda jak z '75 albo '80 :) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fef69fd6cd233549.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia67 Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 14:45 Troche jak z Beverly Hills 90210 :) Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 14:54 beverly hills, dokładnie!! :D czegos mi brakowało, trafiłaś w sedno hihihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 15:50 ale o co chodzi? ze ma spodnie podwiniete czy ze ona mokasyny? bo ja nie rozumiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 15:58 no chyba o to i o to. dzieciom się nudzi w ferie chyba ;). Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 16:07 hm... a co tak Cię rozbawiło? że bluza? że marynarka? że Cichopek? Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 18:26 nooo bardzo mi się nudzi w ferie :) chodzi o to, że śmieszne jest to zdjęcie, śmiesznie są ubrani itd. To trudno tak zauważyć?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 19:41 no dosyć trudno, po uwadze "lata 70. lub 80." i "sopot" w linku spodziewałam się oszałamiającej estradowej kreacji typu nietoperz ze srebrnej lamy (ciekawie wyszło zoologicznie) a tu jakaś para za kulisami się szczerzy, no że źle ubrani, to źle, ale nie w ten sposób źle, żeby było śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
iothe Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 18:33 > musiałam się z Wami tym podzielić, rozbawiło mnie prawie do łez. nie > wiem z którego to roku, ale wygląda jak z '75 albo '80 :) Nie - wygląda na ok. połowę lat 90-tych. Może pierwszą połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 19:51 Nie bardzo rozumiem. Kobita w szarej bluzie od dresu z kapturem jest jakaś szalenie śmieszna albo w stylu lat 70-tych? Spodziewałam się co najmniej różowego tapira i makijażu typu radziecka łyżwiarka figurowa. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 20:13 nie za bardzo wiem co jest wtym smiesznego... Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 20:54 no więc tak: wolę radziecką łyżwiarkę, od stylu osób przedstawionych na zdjęciu potem: uważam, że sa śmiesznie ubrani i w ogóle, to całe zdjęcie jest wyjątkowo zabawne następnie: myślałam, że ktoś tutaj ma podobne poczucie humoru i że pośmiejemy sie razem a na koniec: daruje sobie koniec.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 23:38 mloda, a slyszalas ty o czym takim, co sie nazywa GAP ? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Do Magdyksp- OT 22.02.08, 23:25 Bardzo podoba mi się Twoja obecna sygnaturka- o kotach. Co to za cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: O rany! 22.02.08, 23:26 ja, podobnie jak wiekszosc dziewczyn uwazam, ze to lekka przesada z tym wysmiewaniem sie z Cichopek na zdjeciu sa na luzie, poza kulisami - nie widze zeby byla jakos beznadziejnie ubrana no, do tej bluzy widzialabym inne spodnie i buty, ale nie jest tak zle a autorka postu przesadza z tym brakiem humoru - skoro dla innych ubranie danej osoby nie jest smieszne, to nie znaczy, ze nie maja humoru poza tym poczucie hiumoru nie na tym polega... Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: O rany! 22.02.08, 23:28 Ja bym nie wyszła tak na ulice, nawet jako "szaraczek", a ona jest osobą MEDIALNĄ. Poza tym, jest poza kulisami, bo faktycznie jest beznadziejna :) "Aktoreczka" od siedmiu boleści, która nawet żadnej szkoły (aktorskiej) nie skończyła. Dostała się z castingu do M jak Miłość i myśli, że jest wielką gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: O rany! 22.02.08, 23:34 ansag napisała: > Ja bym nie wyszła tak na ulice, nawet jako "szaraczek", a ona jest osobą MEDIAL > NĄ. > Poza tym, jest poza kulisami, bo faktycznie jest beznadziejna :) > "Aktoreczka" od siedmiu boleści, która nawet żadnej szkoły (aktorskiej) nie > skończyła. Dostała się z castingu do M jak Miłość i myśli, że jest wielką gwiaz > dą. > a dlaczego uwazasz, ze uwaza sie za wielka gwiazde? oj - nie wiem skad bierze sie w ludziach tyle zawisci... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamat00 Re: O rany! 23.02.08, 21:38 A widziałaś kiedyś co dziennikarze potrafią zrobić ze słowami usłyszanymi od kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: O rany! 26.02.08, 21:38 a widzialaj jak ona sie zachowuje slodki usmiech numer 3, teraz ruch reka o 10cm w gore i 5 w prawa strone ZERO naturalnosci, ona nawet (bede obrzydliwa) nawet jak puszcza baka to w wystudiowany cichopowaty sposób dla mnie mdla, klocowata, bez figury, brzydka i sztuczna juz wole Dode ogladac -tez nabita, ale przynajmniej nie nudna Odpowiedz Link Zgłoś
rostka28 [...] 27.02.08, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka [...] 27.02.08, 13:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: O rany! 23.02.08, 01:18 jejkuu, tak myślałam, że zostanę posądzona o wyśmiewanie, rany! Nie wyśmiewam się, po prostu śmieszne to zdjęcie, śmiesznie są ubrani i generalnie dla mnie ta fotka jest zabawna i już. Nie mam nic do niej, a ni do niego. Po prostu mnie to rożśmieszyło, a większość z was wietrzy w tym jakąś zazdrość czy zawiść. Więcej luzu Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: O rany! 23.02.08, 09:58 co to znaczy "wiecej luzu " ? chcesz wszystkich sprowadzic do swojego poziomu ? ;) o nie ! dziewczyny, podwiniete spodnie to bedzie hit tegorocznego lata, mokasyny zawsze byly i beda butami stylowymi do zdzierania na wielkomiejskich brukach, a w casual ciuszkach firmy GAP Sharon Stone wystapila kilka lat temu na uroczystosci wreczania oskarow... a tutaj panna w malwy malowana peka ze smiechu :)) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: O rany! 23.02.08, 09:53 a autorka postu przesadza z tym brakiem humoru - skoro dla innych ubranie danej > osoby nie jest smieszne, to nie znaczy, ze nie maja humoru > poza tym poczucie hiumoru nie na tym polega... oczywiscie, w koncu nie wszystko musi byc dla wszyskich w takim samym stopniu zabawne... humor czlowieka inteligentnego to nie to samo co humor prymitywa. ciekawa jestem czy autorka wybucha smiechem na ulicy. w koncu nikt nie jest ubrany jak ona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 22.02.08, 23:50 A dla mnie wygląda jak Cichopek z Hakielem Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 23.02.08, 00:31 coz...to chyba magia GAP-a. Moze pani Cichopek wydaje sie, ze ich najbardziej znany produkt bedzie pasowal do wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 23.02.08, 10:00 a tu - PLAMA ! Panie z warzywniakow sa oburzone ! Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 23.02.08, 10:19 Ani mnie nie śmieszy,ani nie dziwi. Wygląda fatalnie, ale czy ona kiedykolwiek wyglądała dobrze, przecież gust ma fatalny. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 23.02.08, 18:57 jasne, ze wyglada fatalnie, ale pekanie ze smiechu z tgo powodu nie jest zdrowym objawem. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 23.02.08, 19:00 zwlaszcza jesli jest to pekanie ze smiech "prawie do lez" ! Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 23.02.08, 20:37 najwyraźniej jestem chora, skoro pani sakanda tak twierdzi.. a ten Twój sakrazm i wynurzenia, to wynikaja z braku pewności siebie w prawdziwym- niewirtualnym świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 23.02.08, 21:29 dziecko, a ty w realu tez tak desperacko porywazsz sie z motyka na slonce ? Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_75 [...] 26.02.08, 20:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda [...] 26.02.08, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne_75 [...] 26.02.08, 21:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 23.02.08, 11:20 ja też nie widzę nic śmiesznego. do śmiechu polecam Krysie z fotkipeel. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 23.02.08, 16:38 ja też z tej dekady i też wyglądam, no wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-67 Re: nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie :D 27.02.08, 12:54 LUDZIE A KOGO TO OBCHODZI JAK SIE KTOS UBIERA????????????Mieszkam za granica i zaden tu stroj nie dziwi!!!!!!!!Czy w serodku lata ma na glowie zimowa czapke,czy spodnie ma w kratke marynarke z najlepszego garnituru.Kidy my polacy wyrosniemy z krytykowania drugiej osoby???? Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi w tym watku 27.02.08, 13:08 Jakas para ubrana najzwyczajniej w swiecie. Pelno takich ludzi w kazdym miescie i miasteczku w wielu krajach, a juz najwiecej w Polsce. Prosze mi przypomnijec, z czego sie smiejemy? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi w tym wa 27.02.08, 13:26 aniabos napisała: > Jakas para ubrana najzwyczajniej w swiecie. Pelno takich ludzi w kazdym miescie > i miasteczku w wielu krajach, a juz najwiecej w Polsce. Prosze mi przypomnijec, > z czego sie smiejemy? no wlansie nie waidomo dokladnie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś