vanilla.dream 02.03.08, 18:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jens79 Wiosenny chłop w butach 02.03.08, 19:42 Vanilla wazelina czy jak ci tam. Przynajmniej geje wiedza jak sie ubrac a tobie sloma z gumiakow wychodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Wiosenny chłop w butach 02.03.08, 20:29 Mojego chłopa ubieram ja- i nigdy nie skarżył się, że wygląda "pedalsko". Usiłuję ostatnio wprowadzić trochę koloru do jego szafy, przekonać go np do czerwieni, bo gama kolorystyczna mojego mężczyzny zaczyna i kończy się na granacie i czerni. Co do zastoju w męskiej modzie- owszem, jeśli chodzi o polskie ulice, jest tragicznie. Można jednak, pragnąc wrażeń estetycznych zajrzeć tutaj: thesartorialist.blogspot.com/ Ja jestem zachwycona większością prezentowanych mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Wiosenny chłop w butach 03.03.08, 01:30 Chlop to chodzi w gumiakach po polu, a nie w ubraniach od Armaniego i kolorywch butach. Kto wymysla te naglowki? Jakis kompletny imbecyl? Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Gdzie te kolorowe buty? 03.03.08, 02:05 Po jednym żółtym,szarym, czerwonym i brązowym a reszta to białe i czarne na szesnaście fot, czyli 1 do 4. Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Pan nic nie rozumiesz? 03.03.08, 02:14 Myślałam, że ten artykuł napisała Nelly, która kocha chłopów, ale Pan, Panie Grabarczuk powinien wiedzieć, że nie pisze Pan dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
krissey i tak jest dobrze 03.03.08, 06:29 ""A panowie maruderzy Co mężczyzna, to inny rodzaj butów na nogach. W tej części garderoby panie rzeczywiście mogą mówić o swoich trendach. U płci przeciwnej, jeżeli chodzi o buty, panuje większy rozgardiasz, bo tendencje są o wiele mniej wyraźne. Mówimy oczywiście o realiach polskiej ulicy, a nie o echu wydarzeń z Mediolanu."" To dobrze o nas swiadczy, panowie. Wolnosc ducha i wolnosc ubioru. Odpowiedz Link Zgłoś