wikief 10.03.08, 15:05 Słuchajcie mam pytania czy ktos ma czy rzeczywiscie są takie wygodne? Wyglądają bardzo fikuśnie ale nie wiem czy na polskie realia :) zbieram opinie www.schaffa.pl/kategoria52.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszmusia Re: CROCS? 10.03.08, 16:41 z nimi podobnie jak z EMU;-) Ale wygodnie faktycznie są niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: CROCS? 10.03.08, 18:25 ja tylko przymierzalam w sklepie, bo oczywiscie kupowac nie zamierzam, i jedyne co mnie zdziwilo to fakt, ze sa baaardzo lekkie. calkiem wygodne zreszta sie w tym sklepie wydawaly:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kartonowy_swiat Re: CROCS? 10.03.08, 20:11 Nie, proszę, nie skazujcie siebie (ale i innych) na pastwę tych butów. Są (conajmniej) KOSZMARNE! I mogą sobie być najwygodniejsze na świecie, mogą je nosić wszyscy możliwi celebryci, ale i tak mnie nikt do nich nie przekona! I uważam, że można sobie w nich stopy poodparzać - w końcu to plastik... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_0101 Re: CROCS? 10.03.08, 20:17 oj wcale nie sa takie koszmarne. a co do wygody- to sa bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: CROCS? 10.03.08, 20:29 nie podobaja mi sie bardzo!!!!!! ale przez dwa lata Uggs tez mi sie nie podobaly ale po zmierzeniu okazalo sie ze sa niezastapione. watpie zebym sie kiedys przkonala do crocks ale jak ktos lubi to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: CROCS? 10.03.08, 20:37 Widziałam całkiem sporo osób w każdym wieku w takich butach w zeszłe wakacje. Podobno wygodne i lekkie i w ogóle, nawet gorąco w nich nie jest. Ale mi się nie podobają, a poza tym też mnie ten plastik odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: CROCS? 11.03.08, 05:43 I uważam, że można sobie w nich stopy > poodparzać - w końcu to plastik... :/ nic nie odparza, chodziłam w nich kilka tygodni w zeszłe lato plażowo - piaskowo w temperaturze ponad 30 stopni. Bardzo wygodnie. Fakt,ż ejako normalne "miejskie" obuwie to one jak dla mnie się nie nadaja.Ale nad morzem? czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: CROCS? 11.03.08, 09:09 Ja pewnie bym nie kupiła, ale że dostałam w prezencie, to się wypowiem, że faktycznie są wygodne i chociaż na ulice to bym w nich nie wyszła, to zaniosłam do biura i śmigam w nich po godzinach, jak już mi nogi po 8 godzinach w szpilkach wymiękają. Niezła ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: CROCS? 11.03.08, 09:12 a pamietacie zdjecia w prasie jak polowa Hollywood w nich chodzila? Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: CROCS? 11.03.08, 10:54 No właśnie, mnie zastanawia, jak to jest, że one są z plastyki i nie odparzają. Na wakacjach widziałam w nich ludzi właśnie w ponad 30 stopni. Głównie nad morzem, w okolicach plaży i w turystycznych miejscowościach też. Takie buty wakacyjne, co nie zmienia faktu, że jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: CROCS? 11.03.08, 17:24 Zacznijmy od tego, ze one nie sa z plastiku. To jakis specjalny material, mi to bardziej styropian z guma przypomina. (Plastikowe widzialam owszem, ale to nie byly oryginalne crocs'y). I naprawde noga sie w nich wogole nie poci, nie wiem, moze przez ta 'wentylacje' z kazdej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: CROCS? 11.03.08, 20:58 Dzięki za wyjaśnienie. Tak jakoś mi się skojarzyło z plastikiem, a to rzeczywiście może być coś innego. No tak, "wentylacja" z każdej strony, a do tego one chyba dość luźne są na nodze, tzn nie przylegają z każdej strony za mocno Odpowiedz Link Zgłoś
czekosia Re: CROCS? 11.03.08, 17:37 Są nawet wygodne, ale zanim wydasz 100-200zł poszukaj na allegro albo nawet w zwykłym hipermarkecie bo kupisz 3 rzy taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: CROCS? 11.03.08, 21:01 Tak, tylko czy będzie je się tak samo dobrze nosiło? Bo może te tańsze, supermarketowe, są z innego tworzywa albo coś. Nie wiem, ja tak czy inaczej nie planuję kupić. Pytam z ciekawości, jakby mi kiedyś coś odbiło ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: CROCS? 11.03.08, 21:05 informacyjnie, cen Crocs'ow nie znam, ale te ktore ja widzialam i przymierzalam w sklepie kosztowaly 160zl. Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka Re: CROCS? 11.03.08, 21:07 Mam oryginalne zolte Crocsy (btw jak Rubik :-):-) ) i bardzo sobie je chwale- sa leciutkie i rzeczywiscie noga sie w nich nie poci. Nie polecam chinskich podrobek, fakt sa tansze ale wedlug mnie material jest duzo gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: CROCS? 11.03.08, 21:49 widzilam dzis na zywo brazowe okropienstwo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: CROCS? 11.03.08, 22:01 Ja widziałam na żywo latem takie kolorowe, jakieś zielone, różowe itd. Rzucało się w oczy, aż raziło :)) może wyglądało zabawnie, ale nijak komponowało sie z resztą stroju tych ludzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś