man_x 16.06.03, 21:32 ostatnio na odwrotach tylnich etykietek piwa Tyskiego pojawily sie Tysiaki- widzieliscie? fajne, nie? tylo o co w tej zabawie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: osF Re: Tysiaki IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 21:41 Nie widzialem:-( Chyba zaraz pójdę kupić. Oczywiście po to, aby zobaczyć te tysiaki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Tysiaki IP: 80.51.254.* 16.06.03, 21:50 Ja tesh nie widziałem ale nadrobie zaległości. obiecuje. Sam jestem ciekaw co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Tysiaki 16.06.03, 21:54 Gość portalu: osF napisał(a): > Nie widzialem:-( Chyba zaraz pójdę kupić. Oczywiście po to, aby zobaczyć te > tysiaki ;-) wcale Ci sie nie dziwie,ja na Tysiaki wpadlem przypadkiem, z nudow..poprostu zdrapalem etykietke a tu: Tysiak :-) dziwne, ze na wierzchu nic o tym nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix 62xTysiak 16.06.03, 22:42 Właśnie!Nie ma żadnego info,ale ja ze znajomymi już 3 tygodnie temu to odkryliśmy.I ja już mam 62 tysiaki,a kumpel 64.A że wyjeżdżam to dałem mu wszystkie.A podobno gdzieś są za to nagrody,ale trza mieć do każdego kapsel. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: 62xTysiak 16.06.03, 22:52 Upss,to wcale nie znaczy,że ja tyle pije!Bo też znajomi mi dawali etykiety Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: 62xTysiak 17.06.03, 01:13 To nie wstyd że o tym mówisz to dowód twojej odwagi. Wielu ludzi na świecie ma ten problem. najważniejsze to to żeby zzacząć o nim mówić.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Granda !!! ;) 17.06.03, 10:46 Wspomagam Tyskie Browary jak mogę ;) i dopiero teraz o tym się dowiaduję ! :) Skandal ! ;) Tyle etykiet i kapsli poszło na marne :) Nie wiem czy starczy mi zdrowia żeby to nadrobić :) Pójdę po południu sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Ja już wiem :))))) n/t 18.06.03, 21:30 co wiesz? po co sa tysiaki? ja tez, wystarczylo zajrzec na www.tyskie.pl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Ja już wiem :))))) n/t 21.06.03, 10:33 Salo juz wie czy starczy mu zdrowia :) Trzymaj sie Salo :) Jakby co zapisz na mnie tysiaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo 3mam się :)) 23.06.03, 12:11 Mogę się podzielić, a co mi tam :) dzielny Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna1 Re: Tysiaki 18.06.03, 14:21 No dobra, ale co można za to dostać oprócz kaca ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tych Re: Tysiaki 20.06.03, 23:30 Nie marudźcie tylko pijcie. Pijanymi łatwiej rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex 1 tysiakabym nawet chcial IP: 193.122.47.* 23.06.03, 23:04 TTTTYYYYYSSSSSSKKKKKIIIIIIEEEEEE,ja chce piwa tyskiego!Tu glupie siki w puszce kosztuja 6zl!Czlowieknie nauczony abstynencji sie meczy(troszkeniepoprawne zdanie,ale w koncu where am I?!) Dogonil juz ktos mnie w ilosci tysiaków? Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: 1 tysiakabym nawet chcial 24.06.03, 00:32 Gość portalu: Radex napisał(a): > TTTTYYYYYSSSSSSKKKKKIIIIIIEEEEEE,ja chce piwa tyskiego!Tu glupie siki w puszce > kosztuja 6zl!Czlowieknie nauczony abstynencji sie meczy(troszkeniepoprawne > zdanie,ale w koncu where am I?!) > Dogonil juz ktos mnie w ilosci tysiaków? widze, ze ten wyjazd to dla Ciebie jakis koszmar :-)))))))))))) 6zl? to chyba tanio (jak na brytyjskie warunki) i rzeczywiscie to sa chyba jakies siki tysiakow nie zbieram :-) z tego co widzialem na www.tyskie.pl to te cale biesiady beda raczej na wioskach i niemialbym gdzie tego wymienic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: 1 tysiakabym nawet chcial IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 23:17 Pewnie będzie biesiada i w Tychach. Gdyby nie było, to byłby prawdziwy skandal! A swoją drogą na stronie tyskiego nic nie pisze, co za ile tysiaków można zyskać. nieładnie. Mam zbierać i nie wiedzieć po co? Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: 1 tysiakabym nawet chcial 24.06.03, 23:20 żeby sie nie okazalo, ze za 1000 tysiakow-jedno piwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: 1 tysiakabym nawet chcial IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 23:25 Albo zniżka 5%... Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna1 Re: 1 tysiakabym nawet chcial 27.06.03, 15:14 Aż 5%, chyba jesteś nazbyt wymagający :) Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna1 Chyba jesteś nie do pobicia :)) 27.06.03, 15:12 Z natury dobra ze mnie dziewczyna, mogę Ci podrzucić parę butelek ;) Co się biedny będziesz męczył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Jestem coraz bliżej :)) 28.06.03, 12:00 Bardzo się staram osiągnąć Twój wynik, ale nie jest to takie proste :) Może dzisiaj coś podgonię bo impreza pod żyrafą się szykuje ;) ale nie wiem czy tam będą dawać tysiaki ;) pozdrawiam Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Jestem coraz bliżej :)) 28.06.03, 15:39 watpie czy na Dniach Tyskich zdabedziesz Tysiaki. pod sama zyrafa piwo bedzie lane pewnie do plastikowych kubkow-no chyba ze przyjdziesz ze swoim Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Jestem coraz bliżej :)) 30.06.03, 11:30 No co TY ? Drzewo do lasu będę nosił ? Może wyglądam głupio, ale bez przesady ;) Tysiaków nie dawali :( zawiedziony Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Radex, ile ich już masz ? 07.07.03, 11:06 Przyznaj się. Ja przez łykend ani jednego nie zdobyłem :( Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Radex, ile ich już masz ? 07.07.03, 13:33 Kumpel mi moich nie oddal i mam tylko 18,a on nazbieral(razem z moimi) 207! Odpowiedz Link Zgłoś
salo W Tychach 7 września :)))) 11.08.03, 09:28 ma być prawdopodobnie biesiada za „tysiaki”. Macie czym płacić ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Oj mamy mamy:-) 11.08.03, 10:34 Tylko kapsli nie zbieram w ogóle:-( Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Bez kapsli 11.08.03, 11:07 Luzik,wystarczy jeden wypad na petle koło paprocan i po 15 minutach mam 50 kapsli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: W Tychach 7 września :)))) 13.08.03, 11:12 ooo :) A ja na spotkaniu powoodstockowym tyle zmarnowalem :( buuueueeee Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: W Tychach 7 września :)))) 13.08.03, 11:20 Nic straconego, jeszcze masz trochę czasu, bierz się do roboty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo W Tychach nie będzie ?! 01.09.03, 10:41 Harmonogram Biesiad na miesiąc wrzesień. Międzyrzecz 03.09.2003 środa Sulechów 04.09.2003 czwartek Grodzisk Wlkp. 05.09.2003 piątek Leszno 06.09.2003 sobota Środa Wlkp. 07.09.2003 niedziela Świecie 11.09.2003 czwartek Chełmno 12.09.2003 piątek Sochaczew 14.09.2003 niedziela Ktoś mnie wprowadził w błąd, a ja Was :( Przepraszam błądzący Salo ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Nowa zabawa z 'Tyskim' :) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 13:43 Kurcze, ostatnio nie mam ochoty na piwo. Salo, powiedz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Nowa zabawa z 'Tyskim' :) 07.10.03, 12:31 Masz nazbierać siedem (różnych) etykiet i zkreślić gdzie chcesz na wycieczkę dla 2 osób pojechać - Sydnej, Londyn i .... kurcze zapopmniałem :) i wysłać na wskazany adres. Ale uprzedzam z góry, że w Tychach chyba etykiet z 1 i 2 nie ma, ja przynajmniej nie natrafiłem :( Odpowiedz Link Zgłoś
man_x "PIWOZNAWCY" 07.10.03, 22:02 salo napisał: > Masz nazbierać siedem (różnych) etykiet i zkreślić gdzie chcesz na wycieczkę > dla 2 osób pojechać - Sydnej, Londyn i .... kurcze zapopmniałem :) i wysłać na > wskazany adres. i Bruksela > Ale uprzedzam z góry, że w Tychach chyba etykiet z 1 i 2 nie ma, ja > przynajmniej nie natrafiłem :( mam dwójkę- "aromat" :-) Na wycieczkę się nie wybieram, ale kufel albo otwieracz chetnie zgarnę do kolekcji :-) BTW; Dziś na TVP2 cos kolo 17 byl program dotyczacy tyskiego browaru. Niestety widzialem tylko koncowke :-( Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: "PIWOZNAWCY" 08.10.03, 11:28 man_x napisał: > i Bruksela No właśnie :) > mam dwójkę- "aromat" :-) Szczęściarz :) > Na wycieczkę się nie wybieram, ale kufel albo otwieracz chetnie zgarnę do > kolekcji :-) Czemu nie ? A jak wygrasz ? Nie chcesz zobaczyć miśka na rauszu ? Ja chętnie pojadę, zwłaszcza do Sydnej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: "PIWOZNAWCY" 13.10.03, 22:32 salo napisał: > man_x napisał: > > Na wycieczkę się nie wybieram, ale kufel albo otwieracz chetnie zgarnę do > > kolekcji :-) > > Czemu nie ? A jak wygrasz ? Nie chcesz zobaczyć miśka na rauszu ? > Ja chętnie pojadę, zwłaszcza do Sydnej :))) wycieczki sa za najwieksza ilosc kolekcji. a ile ja ich moge zebrac? na pewno beda lepsi (rodzina w browarze albo nawet w sklepie). Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: "PIWOZNAWCY" 15.10.03, 09:32 man_x napisał: > wycieczki sa za najwieksza ilosc kolekcji. a ile ja ich moge zebrac? na pewno > beda lepsi (rodzina w browarze albo nawet w sklepie). No tak, chyba masz rację. Odebrałeś mi wszelką nadzieję ;) Pozdrawiam - Salo marzyciel :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: "PIWOZNAWCY" 13.10.03, 10:38 man_x napisał: > mam dwójkę- "aromat" :-) Ja załapałem się na 1 "piana" :) Dwójki ciągle nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Tysiaki IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 18:07 w "blaszaku" widziałem reklame że za 20 tysiaków coś tam można odebrać, szklanki chyba. to jak macie jeszcze i nie wiecie co z tym zrobić to chyba warto sie wybrać ale jeszcze sprawdze i powiem na 100% jak by było zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Tysiaki 10.10.03, 18:13 Też coś takiego do mnie dotarło, ale niestety zanadto się pośpieszyłem i tysiaki wylądowały na hasioku ;( Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Tysiaki 13.10.03, 10:01 Ooo, a właśnie miałem wyrzucać. Ale w takim razie potrzymam jeszcze kilka dni. Swerd, sprawdziłeś już informacje o Blaszoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Tysiaki IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 23:46 radexindamix napisał: > Ooo, a właśnie miałem wyrzucać. Ale w takim razie potrzymam jeszcze kilka dni. > Swerd, sprawdziłeś już informacje o Blaszoku? jutro ide so blaszaka i zobacze, nie mialem na razie czasu Odpowiedz Link Zgłoś