isowawa 14.03.08, 18:54 czy według Was jest modnie ubrana i czy podoba się Wam jej wygląd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlequeen Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 18:57 Nie,nie jest modnie ubrana i nie podoba mi się jej wygląd :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 18:58 nie, nie jest modnie ubrana i nie podoba mi sie jej wyglad.jest ubrana jak typowa lambadziara Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 18:58 a kim ona jest? jak wygląda? wrzuć jakieś foty.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 18:59 images.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=jola+z+big+brothera&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:02 bigbrother.net.pl/galeria/foto/42.html nie oglam wielkiego brata... ale widzac ja odrazu mi sie skojarzyla z pusta k.. z ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_gosiak Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:03 Generalnie jest mi jej szkoda :)robi z siebie karykaturę kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:05 dzięki Magda :) ..hmm..ta istota to coś jak Doda na początku "kariery"...porażka estetyczna..co za postaci TV promuje???..przykre Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:03 haha ja lubię tylko te usi Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:05 bigbrother.net.pl/galeria/foto/60.html :D oczywiscie chyba faceci sa w niebowzieci(moj powiedzial ze jest ladna) a na to zdjecie powiedzial ze no to co ze ch..owo ubrana ale mimo wszystko ladna ;( Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:13 Przeczytałam, że to edycja z VIPami...Matko !! To są VIPy made in poland ?? w tym pokazywana tu istota wyglądająca jak ku...iszon.. To ja chyba żyję na Alasce jednak ;), bo z tych osobników kojarzę tylko Młodego Wilka i A.Sosnowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:07 nie znam moze wkleisz jakies zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
littlequeen Re: Jolka 14.03.08, 19:09 Te zdjęcia w podanych linkach to w sumie NIC. Ten kto ogląda choćby czasem BB wie jak ona się naprawdę ubiera..to dopiero kosmos! :) Skąd ona to wszystko bierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:11 napiszę to jola jest z pewnych społecznych nizin i jak na osobę z takiego "poziomu" ma jakoś tam w głowie poukładane, mimo ,że nie widac na pierwszy rzut oka. uważam ,że do dziewczyn z nizin moze przemówic tylko dziewczyna z ich "obszaru" i jak dla mnie przemówic pozytywnie. =D Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:17 myślałam, że niziny społeczne to teraz tylko u jane austin.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jola z Big Brother'a 15.03.08, 18:32 z jakich nizin konkretnie bo nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jola z Big Brother'a 15.03.08, 20:16 konkretnie społecznych no ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekosia Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:30 Nie! Ubiera się jak praska prostytutka i ogólnie okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
littlequeen Re: Jola z Big Brother'a 14.03.08, 19:33 Agiee1988,nie no daj spokój ;) pomimo całej mojej sympatii dla jej bycia sobą "aż do bólu" ;) to jednak brzydalek z niej ;) zwłaszcza odrzucają mnie jej zółte zęby,nos i okropne,wysuszone,połamane włosy. Figurę ma za to ok - szczupła,wysoka,zero cellulitu. Mimo wszystko w życiu nie nazwałabym jej ładną.. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Jola z Big Brother'a 15.03.08, 11:57 Trudno mi uwierzyc, że ubiera sie tak na co dzień. Trochę już na tym świecie żyję ale jeszcze takiego zjawiska na żywo nie widzialam:-) Programu nie oglądać ale ją kojarzę bo nawet przy psrtykaniu pilotem triddno ją przeoczyć:-D Co do urody, to aby poznać męski punkt widzenia właśnie spytałam narzeczonego czy może uznać ją za ładną. Zdziwił sie chyba;-))))i stwierdził "nie, ładna nie jest....brzydka raczej" Mam podobe zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Jola z Big Brother'a 15.03.08, 13:48 Pierwszy raz widzę. Ani ładna ani dobrze ubrana. Szczerze mówiąc poczułam do niej wstręt a nieczęsto mi się to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Jola z Big Brother'a 15.03.08, 15:07 heh... Wstyd sie przyznac,ale czasami jak mi sie nudzi i nie ma nic innego w tv to zerkam na BB. Widzialam ja kiedys w dwóch różnych butach. Kozaczkach: jeden bialy drugi różowy. Wiecie,ze ona WYGRALA poprzednią edycje? chyba czas emigrowac z tego kraju:p Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Jola z Big Brother'a 15.03.08, 16:46 patrzac na te zdjecia, mam nadzieje, ze nie pytasz powaznie... :D Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednajestembylambede Re: Jola z Big Brother'a 15.03.08, 17:48 to prowokacja jakas? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Jola z Big Brother'a 15.03.08, 22:43 Chodzący koszmar ubraniowy z mózgiem jak orzeszek (i to nie orzech włoski, bo za duży). Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Jola z Big Brother'a 15.03.08, 22:57 Dżola to pustak,paszczur,podobna jest do Miriam z reality show(Miriam okazal sie facetem).jej pewnosc siebie jest przerazajaca. jak to sie stalo,ze ten wiecznie rozebrany ku.wiszon wygral poprzednia edycje,no jak???? Odpowiedz Link Zgłoś
women-in-love Re: Jola z Big Brother'a 17.03.08, 11:01 1. Jest brzydka i w jej przypadku nawet najlepsze kosmetyki niewiele dadzą, 2. Ma tragiczny gust, ubiera się jak ... (pominę ten wyraz), a najgorsze jest to, że myśli , że jest fajna, cool, modna itd. 3. Niczego sobą nie reprezentuje. Dała temu przykład w "Rozmowach w toku", gdzie pani Drzyzga i widownia nabijała się z niej ile wlezie, a ona myślała, że jest taka zabawna, a oni tak ją uwielbiają. Okazało się, że nie mozna z nią porozmawiać na żaden temat, prócz jej różowego pluszowego konika... Żal mi tej dziewczyny, bo ona nie zdaje sobie sprawy jak źle się wypowiada, ubiera i maluje. Przykro patrzeć na poziom ludzi , których promują media. Smutne jest to, ze takich idoli mają dzieci i młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
diamencik777 Re: Jola z Big Brother'a 17.03.08, 15:50 zgadzam się z poprzedniczką i dodam jeszcze, że ktoś jednak na nią głosował, więć są (niestety) ludzie, którym się ona podoba. Dla mnie to chodzący koszmaron ze szponami jak u jakiegoś wstrętnego ptaszydła i jakieś bezmózgowie. No ale cóż, należy do tzw. "celebritis" w tej edycji. Chroń nas Boże przed takimi dziwadłami okropnymi na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Jola z Big Brother'a 25.03.08, 22:27 specjalnie obejrzalam kawalek BB kilka dni temu i szczerze mowiac zastanawialam sie czy owa Jola jest w pelni wladz umyslowych. a co do wizerunku: jaki kon jest to kazdy widzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Jola z Big Brother'a 25.03.08, 22:35 ogladanie BB byloby dla mnie prawdziwa katorgą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Jola z Big Brother'a 25.03.08, 22:47 miska_malcova napisała: > ogladanie BB byloby dla mnie prawdziwa katorgą :-) i uwierz mi, ze bylo:) pamietam jak ogladalam pierwszego BB, to byly czasy:)) i nawet az takie durne sie nie wydawalo, ten obecny to jakas masakra: dialogi na poziomie kiepskiego blokowiska, ze nie wspomne o bonusach wizualnych: Jola i inni tam obecni. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Jola z Big Brother'a 25.03.08, 22:49 moja wiedza nt. BB ogranicza sie do reklam samego BB :-) Nigdy go nie oglądałam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Jola z Big Brother'a 25.03.08, 22:39 Ostatnio ktoś Mi pojechał na blogu i dowiedziałam się, że wyglądam jak Jola :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Jola z Big Brother'a 25.03.08, 22:51 a moze nie chodziło o wyglad:)? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia999 [...] 25.03.08, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś