p.o.s.h 23.03.08, 14:29 Bylo o Penelopie a teraz cos rodzimego. Spojrzcie jak przesliczna jest Kasia Glinka, do tego w strojach z etj galerii: www.polki.pl/moda_stylgwiazd_galeria.html?galg_id=10001601 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ne_miroff Re: Przepiekna! 23.03.08, 14:38 mnie ta panna wyjątkowo na nerwy działa, i sama jej osoba i wypowiedzi i filmowe "kreacje". a przy kimś pięknym IMO to ona nawet nie stała :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Przepiekna! 23.03.08, 14:40 A w innych stylizacjach? Lub na zdjęciach z imprez, a nie ze studia fotograficznego? Jest całkiem ładna, ale nie rozumiem z drugiej strony zachwytów. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Przepiekna! 23.03.08, 14:44 Kasia Glinka ma sliczna twarz i mimo sztampowosci tej sesji ladnie wyglada. niestety moim zdaniem osobowosci i charakteru to jej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: Przepiekna! 26.03.08, 20:46 zgadzam się z alex aktorka choć urodziwa pozbawiona jest charakteru i osobowości, taka trochę nijaka słodka i dziecinna w rezultacie mdła Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Przepiekna! 23.03.08, 17:57 nie znam tej pani i jakoś mnei nie powala Odpowiedz Link Zgłoś
martusia2203 Re: Przepiekna! 24.03.08, 10:44 Może i jest nawet ładna, ale strasznie działa mi na nerwy. A stawianie ją w jednym rzędzie z Penelope Cruz to bluźnierstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
cipoletta Re: Przepiekna! 25.03.08, 09:20 owszem ładna ale gdzie tam jej do Penelope Cruz (Penelope jest nie tylko piękna, ma mnóstwo wdzięku, seksapil i temperament, którego Kasi brakuje) Odpowiedz Link Zgłoś
icky90 Re: Przepiekna! 24.03.08, 11:30 ładna jest to fakt, ale jak dla mnie brakuje jej charakteru na ''prawdziwą gwiazdę''. niczym się nie wyróżnia spośród innych aktorek etc. swoją drogą słaba sesja. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Przepiekna! 24.03.08, 11:48 fryzura, makijaz, stroj... wszystko jest dzielem profesjonalistow :) a teraz zastanowcie sie co by bylo gdyby ta kobieta zamienila sie zyciem z przecietna Polka. Czy uwazacie, ze ludzie podziwialiby jej urode czy dyskretnie pomijaliby milczeniem jej wyjatkowo nieurodziwe, bo zdecydowanie meskie usta i szczeke ? Nawet "zrobiona" uroda nie urzeka... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Przepiekna! 24.03.08, 11:51 i te rybie oczy... Ona jest po prostu nieladna ... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Przepiekna! 24.03.08, 12:01 Ładna dziewczyna,a suknie piękne.Szczerze mówiąc ona bardziej mi się podoba niż ta cała Penelopa. Ale dla mnie najładniejszą Polską i tak jest Przybylska. Odpowiedz Link Zgłoś
echme Re: Przepiekna! 24.03.08, 17:52 Na profesionalnie zrobionych zdjęciach z toną tapety na twarzy, każdy jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Przepiekna! 24.03.08, 18:49 a nawet jesli nie jest, to media powiedza, ze jest i niestety prawie wszyscy w to uwierza. przykladzik ? prosze bardzo : Penelopa Cruz. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Sankando, pytanie..:) 25.03.08, 10:02 ..co się kryje pod pojęciem "rybie oczy"? <babska ciekawość ;)> Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_123 Re: Przepiekna! 24.03.08, 19:14 Moja subiektywna opinia: uroda Kasi Glinki nie podoba mi sie! Oczywiście na tych zdjęciach wyszła pięknie, ma śliczny makijaż, śliczne sukienki. Ale jestem pewna, że każdą z Nas można by było tak wystylizować i byłybyśmy równie piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
koffetka Re: Przepiekna! 24.03.08, 19:37 Faktycznie pieknie ja zrobili Dziewczyna jest ladna, to fakt, ale tutaj wystylizowana przez profesjonalistow. Pamietajmy o tym kobitki;) Odpowiedz Link Zgłoś
anastazjag Re: Przepiekna! 25.03.08, 09:10 Mnie sie Glinka nie podoba. A ciuszki z sesji zdjeciowej przeslodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Przepiekna! 25.03.08, 09:42 ona w czymś grała? proszę o jakiś tytuł, bo zupełnie jej nie kojarzę. twarz bardzo nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
icky90 Re: Przepiekna! 25.03.08, 09:53 kolejna serialowa gwiazda (barwy szczęścia bodajże, ale nie jestem pewna) i brała udział w gwiazdy tańczą na lodzie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus dzięki 25.03.08, 09:57 no to nic dziwnego, że nie kojarzę też mi gwiazda! Odpowiedz Link Zgłoś
women-in-love Skąd te zachwyty? 25.03.08, 09:50 Jest przeciętną. Tej niby "wyjątkowości" dodają jej brwi, które są zbyt wysoko narysowane. Wcohodzą jej na pół czoła, przez co wygląda zawsze na zdziwioną. Zróbcie tak: na zdjęciu zasłońcie jej ręką brwi i zobaczcie czy bez nich też jest taka interesująca? Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Przepiekna! 25.03.08, 10:06 Kto to znów jest u licha????czyzby kolejna rodzima gwiazdka made in BB?? przepiękna to zdecydowanie za mocne słowo, ładna (jeśli już bo to rzecz gustu) jest moim zdaniem bardziej adekwatne Odpowiedz Link Zgłoś
czekosia Re: Przepiekna! 26.03.08, 20:16 Kasia Glinka ogólnie jest bardzo ładna i podoba mi się jej styl. Odpowiedz Link Zgłoś