margueri3 05.04.08, 15:23 Mam czarna tunike do polowy uda z krotkim rekawkiem. Wyglada jak sukienki dzianinowe.Macie moze pomysly z czym ja zestawic,co na nogi oraz jakie buty? Czarne rurki,leginsy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlat Re: Tunika... 05.04.08, 16:04 rurki, raczej granatowe oczywiscie leginsy również pasują. można(a nawet trzeba, dla podkreslnia kobiecych kształtów)w pasie przewiazać ja szerokim pasem, alebo też takim cieniutkim paseczkiem:] duża dowolność. jakieś ciekawe, kolorowe dodatki, takie rzucajace sie w oczy. jesli chodzi o torbe mysle, że też bez ograniczeń wielkościowych:p na wieczór kopertówka, na dzien wieksza torba. buty to już nie wiem, ale chyba standardowo, wszystko pasuje, może wyc coś kolorowego, no i polecam jednak cos na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
margueri3 Re: Tunika... 06.04.08, 01:57 Dziekuje za pomoc. Myslalam jednak o leginsach w kolorze szarym.Tylko nie wiem czy ten kolor nie bedzie optycznie pogrubial moich nog.Dobrze mysle??? Dodam,ze nie mam szczuplych nog,choc w czarnych rurkach fajnie wygladam.Jakie kolorki sprawia,ze moje nogi beda wygladaly na szczuplejsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: Tunika... 06.04.08, 19:07 własnie miałam Ci to zaproponować, szare, albo lepiej grafitowe leginsy. też mam nie szczupłe nogi, ale w czarnych rurkach mimo ro czuję się doskonale:], więc nie wiem, pewnie jakieś ciemne kolory, grafitowy przede wszystkim pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Tunika... 06.04.08, 21:46 Ja czarne tuniko-sukienki noszę do granatowych dżinsów(ale nie rurek),ewentualnie do czarnych, krytych rajstop.Do tego wkładam buty na obcasie(słupek). Super wyglądać będą też kolorowe rajstopy-wiśnia, fiolet,szarość.Można też leginsy + baleriny. Odpowiedz Link Zgłoś
todolomejor Re: Tunika... 07.04.08, 09:08 Możesz też ubrać ją do materiałowych spodni (np. czarnych w kantkę), a pod nią jakąś koszulę. Otrzymasz wtedy wersję bardziej elegancką. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiecram.pl [...] 07.04.08, 16:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiecram.pl [...] 07.04.08, 16:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
todolomejor Re: Tunika... 08.04.08, 10:12 Wyglądają na przykład tak: www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=1230393&d=1198164175&postid=6001668 Nie wiem czy ten link zadziała.... horgen napisała: > hmmm... jak wyglądają spodnie w kantkę? Odpowiedz Link Zgłoś
margueri3 Re: Tunika... 07.04.08, 22:27 Dzieki dziewczyny za wszelkie wskazowki.Czesc ciuchow przestanie lezec bez uzytecznie w szafie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś