w_u_j_e_k 17.04.08, 17:22 Nic ciekawego. Takie bardzo lapidarne w formie i tradycyjne w doborze kolorów. Co tu ma być seksownego, to naprawdę nie wiem. Raczej sztampa i miernota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigrid.storrada Re: Sweter do narzucenia 17.04.08, 21:19 mnie też się nie podobają. seksowniejsze są nawet zwykłe przylegające do ciała sweterki w serek Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: Sweter do narzucenia 18.04.08, 08:45 wszystkie piekne tylko gdzie to nosic:( do pracy odpada, po pracy tez za zimno na odkryte nogi do ud!! Odpowiedz Link Zgłoś
joankb Re: Sweter do narzucenia 18.04.08, 10:37 I na dodatek tak naprawdę nigdzie takich nie ma. Ten akapit, że każdy dobierze coś dla siebie to chyba dopisują na wszelki wypadek do wszystkich artykułów, na pewno bez wizyty w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
piedrole Sweter do narzucenia 18.04.08, 11:15 Ten w paski jest cudowny, swietnie by sie nadal jako sciera do podlogi w stolowce robotniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Sweter do narzucenia 18.04.08, 13:40 Jednokolorowe kardigany za pupę są świetnie, dłuższe to tylko dla wysokich, ale w ogóle nieoceniona jest dla mnie funckjonalność wszelkich rozpinanych sweterków! Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Bzdury autora o seksownoosci 18.04.08, 16:18 A powiedzial Ci ktos czlowieku ze seksownosc to pojecie wzgledne i zalezy od gustu? Marilyn Monroe byla seksowna.... wedlug standardow owych czasow, ale niekoniecznie dla wszystkich i niekoniecznie dzis. Szczerze mowiac te wieszaki na zdjeciach dla mnie nie maja nic wspolnego z seksownoscia. Wez przyjrzyj sie ich kolanom i calym nogom. Jak lubisz sterczace piszczele w ten sposob i biala skore jakby byla chora to gratuluje gustu. Podobne seksowne figury mozna znalezc w kostnicach szpitalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
asia666asia [...] 20.04.08, 13:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Krawcowa w wawie, poprawki krawieckie 20.04.08, 14:31 uwielbiam kardigany. mam prawdziwa kolekcje, od welnianych sredniogrubych do takich jak mgielka. nosze je nonszalancko, ad hoc ! styl, klasa i kasa. a ty, wuju, spylaj na allegro poogladac sobie seksowne kozaczki. Odpowiedz Link Zgłoś