sikalafoun 28.04.08, 13:06 Witam po raz pierwszy na forum. Proszę o poradę. Mam piękne sandałki do sukienki na wesele i nie wiem, czy można do nich założyć cienkie rajstopy? Pomóżcie, proszę, bo nie chcę się wygłupić :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sikalafoun Re: Sandały a rajstopy 28.04.08, 13:26 Sandałki są czarne, błyszczące na średniej szpilce. Jestem zielona w tym temacie, zawsze miałam buty z zakrytymi palcami i problemu nie było. Kupiłam te bez namysłu, bo się w nich zakochałam :) i powstał problem rajstopowy :( Będę wdzięczna za wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Sandały a rajstopy 28.04.08, 13:45 Zapomnij o tym, że dostaniesz jednoznaczną odpowiedź. Opcje są róże, dwie na pewno. 1. sandały i rajstopy w parze nie idą, jak są odkryte palce to stopy maja być gołe (i ja wyznaje taką zasadę) 2. można do takich butów założyć rajstopy bez wzmocnień - co mi się osobiście nie podoba. A decyzja należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Sandały a rajstopy 28.04.08, 13:52 to ja mam opinię trzecią: kryjące rajstopy do butów z lekko odkrytymi palcami tak, ale z zakrytą piętą. Imo do odkrytej pięty nigdy rajstop! Odpowiedz Link Zgłoś
sikalafoun Re: Sandały a rajstopy 28.04.08, 14:05 Tego się obawiałam... Mam odkryte i palce i piętę... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Sandały a rajstopy 28.04.08, 14:42 To po co chcęsz do tego rajtuzy ubierać??? Odpowiedz Link Zgłoś
sikalafoun Re: Sandały a rajstopy 28.04.08, 14:59 Rajtuzy? Chodziło mi tylko o to, czy to nie kicha założyć cienkie rajstopy do takich butów, bo taką obawę miałam i teraz zostałam utwierdzona w przekonaniu: albo sandały albo rajstopy, razem - nie da rady :( Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Sandały a rajstopy 28.04.08, 15:02 Nie lubię "rajstop" wole "rajtuzy". aaa, niby się różnią ale dla mnie jeden pies :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: Sandały a rajstopy 28.04.08, 16:23 Ten temat byl tu wielokrotnie poruszany i czesto prowadzil do zazartych klotni :-). Moim zdaniem "wyjsciowe", delikatne sandalki po prostu zle wygladaja z cienkimi rajstopami. Trudno wyjasnic dlaczego (sila tradycji?), ale tak jest. Na wybiegach i na ulicy juz od wielu sezonow widac polaczenie ciezkich sandalow z kolorowymi grubymi rajstopami, ale oczywiscie to zupelnie inny styl i raczej nieodpowiedni na wesele bp1.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/Rg2TEgAsiAI/AAAAAAAAAws/7o5ULwQsgWg/s1600-h/steps3.jpg bp2.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RzMhVOo9iJI/AAAAAAAACe4/-cBx6cMleQA/s1600-h/TulSktw.jpg bp1.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/Ry8pECuML6I/AAAAAAAACcI/M0o0JnKNQ0E/s1600-h/VREPtwo.jpg bp0.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RyfuRyuMLqI/AAAAAAAACaM/tSYggE02H2k/s1600-h/LCB3Miu.jpg Powinnas zrezygnowac albo z tych sandalkow albo z rajstop na te okazje. Jesli wesele bedzie w lecie i bedzie cieplo, to przeciez mozesz isc bez rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
baja Re: Sandały a rajstopy 01.06.08, 01:19 Nie słuchaj tych bezguści, zakładaj cieniutkie rajstopy bez wzmocnień na palcach i nie patrz na wypowiedzi tych pipek - twoje nogi w sandałeczkach i cieniutkich rajstopach bez wzmocnień napewno będą przyciągać wzrok mężczyzn bo nogi w cieniutkich rajstopach wyglądają sexowniej, a kobieca stopa to niesamowity afrodyzjak dla mężczyzn. Te blazy co nie lubią rajstop nawet niewiedzą ile tracą. Zakładaj rajstopy i nie oglądaj się na lale co na temat rajstop wiedzą tylko - nienawidzę rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Sandały a rajstopy 28.04.08, 16:46 Mówię stanowcze nie cienkim rajtom i sandałkom. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Sandały a rajstopy 01.06.08, 01:33 ale po co do sandalek chcesz zakladac rajstopy???? Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Sandały a rajstopy 01.06.08, 08:41 Rajstopy do sandałów to naprawdę kiepski pomysł. Ale czemu właściwie chcesz założyć te rajstopy? Skoro sandałki, to pewnie przypuszczasz, że będzie ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Sandały a rajstopy 01.06.08, 09:52 Nie zakladaj rajstop. Po co ci one w ogole, przeciez jest cieplo? A jesli koniecznie chcesz miec rajstopy, zaloz zakryte buty. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Sandały a rajstopy 01.06.08, 12:32 Ale jak będziesz wkładać sandałki to rozumiem, że będzie ciepło, to po co ci rajstopy? Włóż sandały na gołe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: Sandały a rajstopy 01.06.08, 17:40 a może takie rajstopy w sprayu (?) Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: Sandały a rajstopy 01.06.08, 17:41 źle przyczepiłam posta do drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś