adrianna200 03.05.08, 21:17 Na kilku zdjęciach A. Kręglicka pojawia się w pieknym, czokoladowym, ażurowym ponczo. Czy któras może wie, gdzie mogę takie lub podbne kupić przez internet? www.polki.pl/party_styl_zycia_galeria.html?galg_id=10001759 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonzee33 Re: Ponczo Kręglickiej 03.05.08, 21:21 To ponczo na zdjeciu faktycznie nie jest zle.. tylko, ze kompletnie nie jest modne. Na poncza byl szal pare lat temu. Gdzie ty wtedy bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Ponczo Kręglickiej 03.05.08, 21:24 ok, znalazlam jakis trend, ale to nie dla mnie.. =============================================== Nowadays, ponchos grace the runways of fashion shows, but they aren't the heavy blanket-style ponchos that were popular in the past. Today's fashion trends include plus size ponchos made of delicate fabrics and sexy styles, which are casually elegant, ornamented with embroidery beads, sequins or other decorations that glitter and shine. A number of reasons account for the growing trend in fashion ponchos: Complement every body type With current fabric and style selections they can be worn for all occasions Can be worn with jeans for a casual look Worn with a cocktail dress and accessorized for a classy, elegant look Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Ponczo Kręglickiej 03.05.08, 22:25 A Ty gdzie byłaś kiedy uczono taktu i kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 w twoim stylu pytanie.. 03.05.08, 22:36 A gdzie ty bylas jak inteligencja, uroda i figura dzielili? Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna200 Re: w twoim stylu pytanie.. 04.05.08, 09:24 bonzee33 - dziękuję za obszerną wypowiedź, aczkolwiek wolałabym, żeby dotyczyła ona jednak mojego pytania... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Ponczo Kręglickiej 06.05.08, 00:48 nie wiem czy to nie jest jakieś stare zdjęcie. ona nosi to ponczo od kilku lat. Widziałam kiedyś jej zdjęcie w tym cuszku, jak pojawiła sie z mężem przy promocji filmu Ławeczka - to było ze 4 lata temu. Także jak pytasz gdzie tego szukać, to jest kilka możliwości a) w second handach b) na allegro Odpowiedz Link Zgłoś