foamclene 05.05.08, 12:55 technologie.gazeta.pl/technologie/1,82008,5157647.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 13:03 nie nowina ,ponoć na forach gazety jest najwięcej takich naganiaczy.wiem od męża ktory pracuje w branzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 13:13 No dobra, to przyznawac sie kto co lobbuje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 13:14 od ladnych paru lat marketing szeptany stal sie bardzo "modny" popularny dlatego znajduje sie w ofertach wiekszosci "agencji" zajmujacech sie reklama tak sobie mysle, ze moze gdyby IP uzytkownikow bylo jendnak widoczne tak jak na forach bez logowania uzytkownik mialby jako taka szanse na eliminacje spamerow niestety wiekszosc troli/spamerow i tak siedzi na neostradzie na ktorej IP jest zmiene no i zawodowy troll/spamer na pewnie do tego celu modem ktory takze gwaantuje zmienne IP wiec niestety jako jedyna forma obrony przed manipulacja ktora zapewni nam obrone przed wplywem jaki chca na nas wybierac jest "chwila refleksji" przed podjeciem decyzji :) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 13:16 dobra dobra, przez Ciebie zaczynam myslec, czy by sie na motocyklu nie przejechac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 13:22 ja sobie w dlugi weekend w piachach uzylam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Tak:-) 05.05.08, 13:18 Dotyczy:-) Ja kojarzę jedną osobę, która polecała/poleca ranigast max, rimmel i coś tam jeszcze. Dość żenująco to wypada muszę przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 13:36 jasne, że dotyczy:) choć czy tu ktoś nachalnie reklamuje jakąś konkretną markę? chyba na FM sprzedawcy z allegro mogą sobie największą reklamę zrobić :P Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 14:26 W ogóle mnie to nie dziwi, fora internetowe mają olbrzymią siłę oddziaływania, dziwne by było, gdyby firmy nie zwróciły na to uwagi... A historię z majonezem Kieleckim na F. Kuchnia doskonale pamiętam - i ostatnio nawet kupiłam słoiczek. To była smakowa wtopa, która dała mi do myślenia ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 14:35 U nas na pewno też, ale chyba bardziej subtelnie niż na Kuchni- to co się działo z frostą ostatnio to było przegięcie...obojętnie o czym był wątek, i tak zawsze znalazło się miejsce dla "a ja mojemu mężowi zrobiłam dzisiaj medaliony frosty, był zachwycony i chyba jutro zrobię kurczaka tej firmy"..ble Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Przykład z naszego podwórka 05.05.08, 14:53 W poniższym wątku 5 osób na pewno uprawia ten „niecny”;-) proceder. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=76447174&v=2&s=0 Kojarzę te osoby z innych miejsc .Wszyscy jak jeden mąż karmią maluchy produktami firmy gerber oraz wzmacniają paznokcie pantotenem czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 15:20 o kurcze:) na forum Kuchnia nie wchodzę, ale o Kieleckim już kiedyś słyszałam, że podobno super Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 15:48 Kilecki był gwiazdą baaaardzo długiego wątku o najlepszym majonezie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 16:16 ja pamietam, ze na ktoryms z forum ginekolog robil sobie reklame, udajac swoje pacjentki ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: tak sobie myle, ze nas takze to dotyczy :) 05.05.08, 18:49 hahahaha :))) czy to ten slynny specjalista od operacji warg sromowych ? Odpowiedz Link Zgłoś