ivaz 02.06.08, 19:05 czy ubrałybyście swojego faceta w takie buty? i co o nich myślicie? głównie chodzi mi o czerwone (dla mnie to koszmarki, ale może sie nie znam) www.allegro.pl/item368369812_szyk_i_elegancja_2008_41_mroowekcookbuty.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: męski buty 02.06.08, 19:32 Koszmar. Moj mezczyzna na ich widok tez bylby przerazony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
styledigger Re: męski buty 02.06.08, 22:20 Na pewno bym nie ubrała. A przede wszystkim by sie nie dał. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: męski buty 02.06.08, 22:48 absolutnie nie ubrałabym go tak. Zresztą on, by tego bardzo nie chciał;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: męski buty 03.06.08, 07:25 wlasnie takie butki moi znajomi w sobotę kupili i to dwie pary czarne i czerwone żeby tego było mało dokupili paski do spodni w tym samym stylu, normalnie mi szczena opadła. Acha, a szcześliwy posiadacz tych butków stwierdził, że będzie chodził w jednym czerwonym drugim czarnym bucie i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: męski buty 03.06.08, 10:31 W kwestii formalnej, nie ubieram mojego mezczyzny - ubiera sie sam ;-) Po drugie - buty sa straszne - wlasciwie sa antyteza szyku i elegancji wspomnianych przez sprzedawce. Ten polysk, wykonczenia, klamra kolory i fason - zgroza… Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: męski buty 03.06.08, 10:42 ivaz napisała: > czy ubrałybyście swojego faceta w takie buty? nie, ubiera się sam i nawet jak jemu się coś podoba a mi nie i tak to nosi czy decyduje się na zakup > i co o nich myślicie? głównie chodzi mi o czerwone (dla mnie to > koszmarki, ale może sie nie znam) wszystkie kolory koszmarne, ale konkurs na najgorsze wg mnie wygrywają zielone:) Odpowiedz Link Zgłoś
topola1973 Re: męski buty 03.06.08, 11:09 Nigdy w życiu. Ani swojego ani żadnego obcego, chyba że chciałabym mu zrobić krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: męski buty 03.06.08, 12:56 Nie wiem, czy akurat takie jak w linku by sobie kupił, ale... Mój facet z radością nosiłby czerwone i zielone lakierki. Dwa różne buty też bez problemu. A co do tych butów z allegro: jak ktoś już kupuje plastikowe buty z dziwacznymi czubami, to doceniam, że chociaż w kwestii koloru potrafi się wyłamać z beżowo-czarnych standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: męski buty 03.06.08, 13:16 No jasne ;-) Moj maz ma buty w kolorze oberzyny (oxfordy, nie sportowe ;-) i czarne lakierki i trawiasto zielone conversy ale te potworki z linku to insza inszosc ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś