selica 14.07.08, 21:27 Znacie taką stronę? Czy to są w ogole oryginały? Podejrzanie niskie ceny IMO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selica Re: Torby z phoenix-luxury 15.07.08, 11:42 To ja może zrobię up, bo mi zależy na odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: Torby z phoenix-luxury 15.07.08, 12:53 No to ja znalazłam jeszcze tańsze:) (podróbki chyba:/) www.handbagsell.com/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Torby z phoenix-luxury 15.07.08, 13:10 o i jest smierdzaca prada z allegro (910 zl) www.handbagsell.com/prada-spring-2008-fairies-handbag-p-4340.html Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Torby z phoenix-luxury 15.07.08, 13:23 Tak myślałam, ze podróby, ale jeszcze sie przez chwilę łudziłam, że może jednak jakieś stare kolekcje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Torby z phoenix-luxury 15.07.08, 19:26 kurcze, nie wim jak to mozliwe, ze takie sklepu funcjonuja to jak salon z kradzionymi samochodami :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Torby z phoenix-luxury 15.07.08, 21:10 Niestety funkcjonuja i jest ich multum, kolezanka ukrainka kupuje te " lepsze " podrobki za 100 - 170 euro od lat, ja sie tam nie znam nie widzac oryginalu, nie mogac porownac tak szczerze nie wiem czy taki szaraczek jest w stanie optycznie zauwazyc roznice, bo jak mowilam - ani nie smierdza, ani brzydko nie wygladaja, nie umywaja sie do tych podrobek na allegro. Inna sprawa to taka, ze uwazam to za glupote, wolalabym sobie kupic za stowke jakas markowa skorzana torebke na przecenie niz najnowszy trend a podrobkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Torby z phoenix-luxury 16.07.08, 22:56 I takie torby sprzedawane są na allegro jako "100% oryginał" za ponad tysiaka. Ludzie potrafią byc tacy bezczelni... Odpowiedz Link Zgłoś