baumgarcik Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 09:44 no nie żartuje:) jako prekursorka Polskich Szafiarek, z pięknym zdjęciem na całą stronę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 09:48 no dobra, juz wiem ze to ktos jest, a bardziej szczegolowo? Odpowiedz Link Zgłoś
baumgarcik Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 09:50 szafasztywniary.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 09:49 niestety, nie moge zobaczyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 09:53 kurcze, naprawde podoba mi sie ta dziewczyna, a do sukienkiw stylui miu miu pasowaly by buty od roger vivier. poszukam, choc tego nie lubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baumgarcik Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 09:53 wejdz na blog Ryfki, jest tam relacja i zdjęcia:) link wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 10:09 juz widzialam :) i przyszly mi do glowy te buty, ktore wczoraj mierzylam, ale za cholere nie moge znalezc zdjecia w necie. to sa balerinki z nowej kolekcji i maja doslownie taka sama roze "na bakier" jak ta przy sukience, normalnie cudne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_0101 Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 14.08.08, 00:20 a artykul mozesz przeczytac w internetowej wersji TS. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 10:26 styl24.pl/article.php/art_id,1188/title,Retroaktywne/place,1/ Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 10:11 tak mi sie geba cieszy odkad sie dowiedzialam, ze chyba mi sie zmarsczki zrobia nie wiem czy opanuje sie podczas zakupu magazynu zeby nie otworzyc na zdjeciach ryfki nie pochwalic sie sprzedawcy ze ja znam :) rodzine, sasiadow i przyjaciolki oblece z TS na pewno :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 10:17 Tak mi się wydfaje , z e trochę zmeiniła styl, kiedyś była bardziej retro - diabelnie mi się to podobało. Ale buty nadal ma fajne:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 10:20 Przeciez stylizacja jest autorstwa TS, moze stad wrazenie zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 10:29 Kompletnie nie znana mi osoba, musze zajrzec na jej strone zeby sie czegos dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 10:36 nioma napisała: > Kompletnie nie znana mi osoba, musze zajrzec na jej strone zeby sie > czegos dowiedziec Ryfka juz od dawna nie udziela sie na FM, pewnie dlatego jej nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 11:15 Ooo, świetnie! To to była ta niespodzianka, o której Ryfka pisała na forum Szafiarek.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 11:22 ale moment, to w płaszczu to ryfka?? ale ją zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 12:26 Gratulacje Ryfko! Ciągle zaglądałam na Twój blog i miałam nadzieję, że w końcu wrócisz! Nie ma to jak odpowiednia motywacja:) Bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluje - tylko nie daj im (tym tym) zmienić!:) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 12:32 No wlasnie! Ja tez sie zastanawialam ile wytrzyma! Bardzo ciesze sie i z powrotu i z przebiegu Kariery :) Odpowiedz Link Zgłoś
niamn Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 13:25 To może dlatego zaczęła znowu prowadzić bloga! Ryfka, trzymam kciuki i nie poddawaj się krytyce jak ostatnio! nawet jak zamkniesz bloga 50 razy, a potem go będziesz wznawiać te 50 razy,a i tak będziesz miała grono fanek:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Wpadka 12.08.08, 13:41 Gratuluje Ryfka!! Zachwyciła mnie tez uroda tej czarnowłosej pani z Vintage Hunters,ale ich słowa o unikatowości "bistorów i poliestrów"jest jakimś totalnym nieporozumieniem,żeby nie nazwać tego dosadniej.Czego jak czego,ale ww materiałów w Pl starczy jeszcze na 2pokolenia,niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Wpadka 13.08.08, 00:48 hm... znając dziennikarki i dziennikarzy, to niekoniecznie muszą być akurat słowa tych pań ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lillyth Re: Ryfka w Twoim Stylu:)) 12.08.08, 23:13 ryfko, piękne zdjęcia - wyglądasz na nich zjawiskowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ryfka rzadzi :)) 13.08.08, 20:17 jeju Ryfko jak ja cie kiedys spotkam na ulicy, to dasz autograf? Odpowiedz Link Zgłoś