kontrowersyjna 27.08.08, 15:00 te od paula smitha sama bym ubrała:D etro i pucci-hit:D rocco barocco-śliczne ale nie na zimę;/ nawet lagerfeld mnie pozytywnie zaskoczył-z tym, że to raczej nie na środek zimy:P tak, jak marras czy donna karan;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoe7 Czarne cienkie rajstopy :P 07.09.08, 08:09 ktos zauważył? To tak a propos opinii o nich na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
magically Re: Czarne cienkie rajstopy :P 07.09.08, 08:35 bo na tym forum sa wieksze znawczynie mody, niz swiatowi projektanci Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Czarne cienkie rajstopy :P 07.09.08, 17:02 Popularne skandynawskie blogerki nosza cienke czarne rajstopy i pol swiata zachwyca sie tym w komentarzach:-). Tylko u nas to jest bee;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adela38 Re: Buty na uwięzi 07.09.08, 10:04 A ja wlasnie sobie kupilam sznurowane buciki na jesien...marka Muxart, czarne na obcasach-platformach (wysokosc dla stopy tylko 6 cm - super wygodne z zaokraglonymi noskami...) Do ogladania na stronach www.zio.fi/ trzeba kliknac w Muxart i "zlapac" model nr 13... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Buty na uwięzi 08.09.08, 00:03 Bardzo fajne te buty. Nr 2 dokladnie takie jak bym chciala na jesien do pracy. Mozesz napisac cos wiecej o tej marce? Cena w Eur jak rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
adela38 Re: Buty na uwięzi 08.09.08, 18:54 Muxart jest firma hiszpanska z Barcelony...ich buty sa swietne, bo nie tylko modne i dobrej jakosci, ale przede wszystkim sa bardzo wygodne...troche drogie, ale warte swej ceny... Ja mam malego bzika na punkcie ciuchow , butow itp...buty kupuja dosc czesto wiec nie mam okazji ich "rozchodzic"...musza od razu byc na nodze jak skarpetka-inaczej nie kupuje...a ta marka jest bardzo komfortowa dla nog...z czystym sumieniem moge polecic... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Buty na uwięzi 08.09.08, 22:18 Ja w ten sposob lubie buty Alberto Fermani (maja genialna konstrukcje obcasow zwlaszcza ;) ale w tym sezonie maja strasznie babciowate modele (poza kozakami ale kozakow nie potrzebuje)- te twoje maja pazur. Niestety zupelnie nie kojarze tej firmy wiec u mnie chyba nie ma. Pozostaje szukanie w necie albo wyprawa do Barcelony :) Odpowiedz Link Zgłoś
adela38 Re: Buty na uwięzi 09.09.08, 01:27 Muxart ma strone w necie, ale nie ma na niej jeszcze kolekcji jesiennej...jest tam link do sklepu internetowego, ale nie dziala...jest wykaz miast, gdzie maja sprzedaz... Ten sklep finski Zio (www.zio.fi) w ktorym ja sie zaopatruje prowadzi tez sprzedaz wysylkowa...ceny sa w e...mozesz ich spytac mailem czy sprzedadza za granice...sadze,ze tak...kliknij "yhteystiedot" (dane kontaktowe)albo kliknij na model ktory ci sie podoba-pokazuja sie dane i np rozmiar i cena,kolory itp a w dolnym rogu klikajac na strzalke mozna wpisac dane jak chce sie kupic poczta...przy wysylce za granice napewno musisz skontaktowac sie z nimi mailem... Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Buty na uwięzi 07.09.08, 16:53 Niesamowite... 17 modeli butów i absolutnie wszystkie są koszmarnie brzydkie. Żadnych z nich nie ubrałabym, gdyby mi za to nie zapłacono. Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_86 Re: Buty na uwięzi 08.09.08, 15:58 takie trochę cichobiegi palestyńskie... wole na boso pomykać :) Odpowiedz Link Zgłoś
morja13 Re: Buty na uwięzi 07.09.08, 21:48 Zgadzam się, Pucci i Etro cuuudne! Podoba mi sie jeszcze Lauren, Rocco Barocco świetny fason, ale kolor nie dla mnie (nie lubię metalicznych). Niby buty takie jak np. Pucci pojawiły się już jakiś czas temu (z rok temu na pewno) ale jakoś ich nie widze w polskich sklepach:( Odpowiedz Link Zgłoś