kochanica-francuza 31.08.08, 18:10 bardzo zniszczone? img220.imageshack.us/img220/4998/70675457gk8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bgoralska1972 Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 18:13 Wydaje mi sie, że w całkiem fajnym stanie, ale wiem z autopsji trzeba obejrzeć obydwa i dodatkowo spody. Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 18:32 ja tam zniszczeń nie widzę. Jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 18:33 anka33_online napisała: > ja tam zniszczeń nie widzę. Jaka cena? 49, ale sprzedająca pokazuje tylko lewy but ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 18:33 Naqpisz do niej, zeby ci wyslala zdjecia obu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 18:35 i nie chce pokazać prawego?:)skóra? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 18:36 anka33_online napisała: > i nie chce pokazać prawego?:)skóra? skóra. napisałam do niej już Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 18:41 No to jak skóra i prawy będzie ok to brać!! Odpowiedz Link Zgłoś
seriabolesnychzastrzykow Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 15:16 kochanica-francuza napisała: > anka33_online napisała: > > > ja tam zniszczeń nie widzę. Jaka cena? > > 49, ale sprzedająca pokazuje tylko lewy but ;-) A może to 49 zł za jeden but? Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 18:52 Całkiem OK :) Takich nigdy za wiele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 19:00 ansag napisała: > Całkiem OK :) > Takich nigdy za wiele ;) > taniej by mi wypadły niż clarksy, a clarksy ewentualnie na wyprzedaży ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 19:55 powiedz kobieto , czy ty musisz koniecznie tak na wlasna prosbe sie tylko ciagle oszpecac? rzeczy ktore pokazujesz sa katastrofalne mam w swoim otoczeniu mlode osoby puszyste ale takiego badziestwa, jak ty ciagle pokazujesz, nie nosza Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 21:00 za doplata bym nie wziela...blehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 21:03 oj czemu odrazu tak brutalnie!?liczy się efekt końcowy, czasami jakaś rzecz sama w sobie nie jest ciekawa, ale w zestawieniu z innymi rzeczami, dodatkami tworzy super całość. Nie odkrywam tutaj Ameryki, ale taka prawda. Wszystko jest kwestią gustu, jak Ci sie nie podobają to powiedz chociaż dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 21:16 Jak zwykle argumenty ad personam? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: z cyklu kupić/nie kupić 31.08.08, 21:18 wolno mi bo my sie z kochanica znamy jak łyse konie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza wcale się nie znam z tralalumpkiem, a poza tym 01.09.08, 00:28 nie widzę związku między "puszystością" figury a fasonem buta a co do tralalumpka, swego czasu prezentowała ona na forum własną odzież i to dopiero było! Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: wcale się nie znam z tralalumpkiem, a poza ty 01.09.08, 15:12 Tak właśnie ciekawa byłam, co masz na ten temat do powiedzenia ;-) I nie jestem zaskoczona :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: wcale się nie znam z tralalumpkiem, a poza ty 01.09.08, 15:50 maga_luisa napisała: > Tak właśnie ciekawa byłam, co masz na ten temat do powiedzenia ;-) I nie jestem > zaskoczona :-))) O! Rozwiń, proszę! A co konkretnie cię nie zaskoczyło (bo przewidywałaś taką reakcję z mojej strony)? Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: wcale się nie znam z tralalumpkiem, a poza ty 01.09.08, 17:07 Byłam ciekawa, czy się zgodzisz z Tralalumpkiem w kwestii "znania się jak łyse konie". Bo od razu podejrzewałam, że to jej swobodna interpretacja ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: wcale się nie znam z tralalumpkiem, a poza ty 01.09.08, 19:37 kochanica, nie przypuszczalam ze powiesz ze mnie nie znasz - po tylu latach dyskusji forumowych! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 00:29 tralalumpek napisała: > powiedz kobieto , czy ty musisz koniecznie tak na wlasna prosbe sie > tylko ciagle oszpecac? BO LUBIę, RZEKłAM, BO LUBIę a poza tym ty się ubierasz znacznie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 19:41 a mozna sie jeszcze gorzej od ciebie ubierac? nie, to przeciez nie jest mozliwe a poza tym widze ze nic a nic sie nie zmienilas w dyskusji, puste napuszenie, zebys to byla chociaz jakims intelektualnym wyzwaniem albo tylko emocjonalnym.... pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza trampek jak zwykle pełna 01.09.08, 00:33 życzliwości dla ludzi plus kultura osobista najwyższej klasy :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 12:42 Co katastrofalnego może być w skrajnie prostych, czarnych balerinach? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 18:45 tez sie nad tym zastanawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman tralalumpek 01.09.08, 23:31 Raczysz podzielić się z nami konstruktywną krytyką tych "katastrofalnych" butów? Bo spać nie mogę deliberując nad tym problemem... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek 02.09.08, 10:18 wszak nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy boskich auxiliach podnieść nie można a zatem ratujac cie z cierpien nocy bezsennych: - stopa u osob tezszych jest raczej bardziej 'rozlozysta' a zatem rzleje sie hjeszcze bardziej w tej olraglutkiej foremce - ten but pokazany przez kochanice skojarzyl mi sie z papierowymi trumniakami - urzywane buty sa dla mnie mentalnie nie do pokonania, brzydze sie a nie wierze zeby kochanice byla az tak biedna zeby jej stac nie bylo na buty z normalnego sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek bez literówek 02.09.08, 10:26 tralalumpek napisała: > wszak nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis > przy boskich auxiliach podnieść nie można a zatem ratując cię z > cierpień nocy bezsennych: > > - stopa u osób tęższych jest raczej bardziej 'rozłożysta' a zatem > rozleje sie jeszcze bardziej w tej okrąglutkiej foremce > - ten but pokazany przez kochanice skojarzył mi się z papierowymi > trumniakami > - używane buty są dla mnie mentalnie nie do pokonania, brzydzę się > a nie wierzę, żeby kochanica była aż tak biedna, żeby jej stać nie > było na buty z normalnego sklepu > > Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-gigi Re: Kto pamięta kreacje tralalumpek? 01.09.08, 02:01 Ja pamiętam. Czasem śnią mi się po nocach jako koszmary i budzę się wtedy zlana potem:P A buty niezłe. Proste, bezpretensjonalne i wyglądają na wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Kto pamięta kreacje tralalumpek? 01.09.08, 07:09 Buty jak buty . Tyle tylko, ze warto pamietać, ze to sa buty, ktore nosi sie do spódnic, noszone do spodni ( a o ile kojarze ty głownie nosisz spodnie i nie nosisz rurek) nie są już optymalnym rozwiązaniem. A co do tych tekstów o paskudztwach - wrazenie, ze ubierasz sie zle bierze się stąd, że wklejasz jakies bluzy , kurtki puchowe , a potem np. baleriny. Co niektórzy myslą, ze zakładasz to razem. Wklej jakies zdjecie siebie ubranej, to co poniektórzy sie przymkną:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kto pamięta kreacje tralalumpek? 01.09.08, 08:38 o, a dlaczegóż nie można nosić tych butów do spodni? :) Cóż, człowiek całe zycie sie uczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Kto pamięta kreacje tralalumpek? 01.09.08, 08:59 Nie napisałam, ze nie mozna, ale , że nie jest to optymalne rozwiazanie. O ile pamietam Kochanicy jest trochę wiecej, a bardzo nieciekawie wygląda zestawienie szerokich spodni do tak delikatnych bucików - po prostu cżłowieka wbija w grunt. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Kto pamięta kreacje tralalumpek? 01.09.08, 18:48 owszem, napisałaś, ze nosi się je do spódnic... Bzdura jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kto pamięta kreacje tralalumpek? 01.09.08, 15:10 iluminacja256 napisał: > Buty jak buty . Tyle tylko, ze warto pamietać, ze to sa buty, ktore > nosi sie do spódnic, noszone do spodni ( a o ile kojarze ty głownie > nosisz spodnie i nie nosisz rurek) nie są już optymalnym > rozwiązaniem. A co nosić do spodni? > > > A co do tych tekstów o paskudztwach - wrazenie, ze ubierasz sie zle > bierze się stąd, że wklejasz jakies bluzy , kurtki puchowe , a potem > np. baleriny. Co niektórzy myslą, ze zakładasz to razem. Do kurtki puchowej raczej balerin nie noszę. ;-) A zdjęcia nie wkleję, bo cyfrówki nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 10:51 o fuuuuuj..... kto kupuje uzywane buty?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 18:38 rozumiem,ze butów nowych nigdy nie przymierzasz bo przeciez tam tez czyhają bakterie i inne grzybice. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 19:09 Przysyłają specjalnie dla niej (o pardon, dla Niej) z fabryki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza przywożą do niej, eee, do Niej, fabrykę 01.09.08, 23:40 nie wiem, gdzie ona kupuje, za mną obsługa nie lata ze stopką, dostaję jak poproszę... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: przywożą do niej, eee, do Niej, fabrykę 02.09.08, 01:20 HEH- Ja zawsze proszę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 20:35 Nie wiem w jakich sklepach kupujesz buty, ale Ja dostaję jednorazową stopkę... Poza tym co innego jest przymierzenie buta w sklepie, a co innego kupienie używanego, po kimś, kto w nich chodził, pocił się, Bóg jeden wie jakie bakterie wychodował... Obrzydzenie Mnie bierze jak pomyślę, że są flejtuchy, które tak robią ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aebsz Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 21:21 Mi sie nie podobaja. Dlaczego? Bo to nie sa dla mnie proste baleriny. Moim zdaniem maja o jedna ozdobe za duzo, albo pasek z guzikiem, albo kokardka. Dla mnie najfajniejsze baleriny to takie calkiem bez ozdob. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 23:21 wyobraź sobie ze zawsze przymierzam buty tylko w skarpetkach ale naprawdę wierzysz w to,ze skarpetka uchroni cie od grzybicy?o naiwności... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: z cyklu kupić/nie kupić 02.09.08, 01:25 Może i nie chroni w 100%, ryzyko jest zawsze i wszędzie... Ale nosząc po kimś chodzone, zurzyte i przepocone buty? LITOśCI- gdzie tu porównanie... ciekawe dlaczego sprzedawca nie chce pokazać drugiego buta... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: z cyklu kupić/nie kupić 02.09.08, 17:49 a słyszałaś o środkach dezynfekujących? zużyte nie zurzyte Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 23:12 NIE kupować bezwzględnie. Używane buty są jak używany aparat nazębny. Z butami Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 23:22 kochanica widzisz ile mozna sie o sobie dowiedziec z fm-na przyklad przy okazji tego watku dowiedzialas sie ze jestes flejtuchem bo chcesz kupic uzywane buty:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: z cyklu kupić/nie kupić 01.09.08, 23:25 o nie, jesli sa używane, to w życiu nie kupię. Fuj! Ale już był taki watek i tłum oburzonych wielbicielek uzywanego obuwia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza tak czy owak nie kupiłam, ale nie z powodu 01.09.08, 23:39 trampek czy hotally (śniło mi się kiedyś, że tralalumpek oznacza trampek, i dlatego nazywam ją trampek) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tak czy owak nie kupiłam, ale nie z powodu 02.09.08, 10:22 oj plytki tekst, kochanica nie stac cie na wiecej? wszyk polskim jezykiem dobrze operujesz, czyzbys narzedzia miala tylko ich obslugiwac nie potrafila? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: tak czy owak nie kupiłam, ale nie z powodu 02.09.08, 17:24 tralalumpek napisała: > oj plytki tekst, kochanica nie stac cie na wiecej? stać, ale mi się nie chce, jak ty jesteś w wątku, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tak czy owak nie kupiłam, ale nie z powodu 02.09.08, 17:31 rozumiem cie, widzac mnie stajesz na bacznosc pod stolem ale wiesz ze ja czasem mam dobre dni dla wszystkich stworzen, dla kochanicy tez przeciez wiesz ze moje uwagi w towja strone sa tylko konsekwencja twoich pyskowek Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: tak czy owak nie kupiłam, ale nie z powodu 02.09.08, 17:58 tralalumpek napisała: > rozumiem cie, widzac mnie stajesz na bacznosc pod stolem odwrotnie - odwracam się tyłkiem a co do pyskówek, to ty w tym wątku pierwsza zaczęłaś mi dowalać i prowokować Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: tak czy owak nie kupiłam, ale nie z powodu 02.09.08, 17:58 > przeciez wiesz ze moje uwagi w towja strone sa tylko konsekwencja > twoich pyskowek > a kto pierwszy w tym wątku zaczął kogo obrażać? Trala - nie jestem twoją sprzątaczką, a na obrazę odpowiadam obrazą. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: tak czy owak nie kupiłam, ale nie z powodu 02.09.08, 18:09 kochanica-francuza napisała: > na obrazę odpowiadam obrazą. No i szkoda, bo w ten sposob pyskowki trwaja. Moze powinnyscie zaczac sie wzajemnie ignorowac? Zreszta Fora Agory w ustawieniach maja opcje dodawania uzytkownikow do nieprzyjaciol, nie widzisz potem postow takiej osoby i sie nie denerwujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: tak czy owak nie kupiłam, ale nie z powodu 02.09.08, 18:18 > > No i szkoda, bo w ten sposob pyskowki trwaja. Słusznie. Ale dlaczego ona włazi i mi dowala bez powodu? W wątku jest KILKANAŚCIE osób, wielu te buty się nie podobają - ale takiej agresji i chamstwa jak trala nikt nie prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tak czy owak nie kupiłam, ale nie z powodu 02.09.08, 18:25 jestes tylko przewrazliwiona, jak te opcje wylaczysz to bedziesz normalnie funkcjonowac te przeczulenie jest forma duzej slabosci, leczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
vergissmeinnicht Re: z cyklu kupić/nie kupić 02.09.08, 18:34 Nie chce mi się czytać całości, a nie do końca rozumiem pytanie "bardzo zniszczone?" - czy to znaczy, że chcesz kupić jakieś używane buty od nieznanej Ci osoby??? Odpowiedz Link Zgłoś