Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ciucholandy:)

05.09.08, 22:56
    zapraszam do dyskusji o naszych ulubionych ciucholandach i preferowanych "metkach":)
    od 9 lat ubieram się w lumpeksach,jestem bardzo zadowolona z ciuszków,torebek,butów,pasków,biżuterii,szalików,apaszek,itd. kupowałam to wszystko za grosze,mam oryginalne rzeczy,z dobrej jakości materiałów,które nie niszczą się nawet po wielu praniach.George,Madonna,Naf Naf,Kappahl,Jessica,Orsay,Promod,Sisley,Versace,YSL,Victoria's Secret,Burberry,Hennes,Next,Marks&Spencer,Dorothy Perkins,Zara,Etam,Zabaione,Atmosphere,Saxx,Select,Mexx,Topshop,TCM,Benetton,Morgan i inne.
    Podzielcie się ze mną Waszymi opiniami o "ciuszkach".Pochwalcie się swoimi "zdobyczami":)
    Obserwuj wątek
      • magdaksp Re: ciucholandy:) 05.09.08, 22:57
        mysle ze forum ciucholandy i komisy jest bardziej odpowiednim miejscem na taki
        watek,wałkowany zresztą setki razy
        szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=ciucholandy&s.sm.title=&s.sm.forumXx=650&sf=tresc&s.sm.author=&y=0&x=0
      • dakota77 Re: ciucholandy:) 05.09.08, 23:01
        Tutaj jest odpowiednie forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24662
        • littlefrog Re: ciucholandy:) 05.09.08, 23:04
          dakota weszłam na Twojego bloga i.. zobaczyłam znajome osiedle :))
          • dakota77 Re: ciucholandy:) 05.09.08, 23:05
            Nie mow, ze jestesmy sasiadkami:-)))
            • littlefrog Re: ciucholandy:) 05.09.08, 23:07
              niezupełnie, tam mieszka mój chłopak, tylko w tej części z domkami :) no ale
              przez ponad miesiąc wakacji mieszkałam u niego i rzeczywiście nimi byłyśmy, choć
              nieświadomie :)
              • dakota77 Re: ciucholandy:) 05.09.08, 23:07
                Domki sa najlepsze:-). Jakbys byla w okolicy, daj znac, mozna by sie na kawe
                umowic;-)
                • littlefrog Re: ciucholandy:) 05.09.08, 23:10
                  OK :))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka