flinta8 09.10.08, 23:01 Może zna ktoś z was second handy, lumpeksy internetowe bo szukam i narazie znalazlam tylko jeden konkretny. Jeśli macie jakieś sprawdzone fajne second handy lub vintage shopy to prosze o adresy:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: second hand , lumpeks online 09.10.08, 23:18 ten jest fajny: www.vintage-agi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: second hand , lumpeks online 10.10.08, 07:16 Google się popsuło? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: second hand , lumpeks online 10.10.08, 07:35 mnie tez sie podoba ale może nie jestem obiektywna :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: second hand , lumpeks online 28.04.09, 23:00 o! jak dobrze, że Cię złapałam :) możesz zastąpić hieroglify polskimi znakami? :):) strasznie mnie to irytuje:):) a strona bardzo fajna, więc tym bardziej warto naprawić taką usterkę:):) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: second hand , lumpeks online 28.04.09, 23:25 ha! teraz dopiero spojrzałam na daty postów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotfryc Re: second hand , lumpeks online 01.06.09, 16:21 Super linki :) dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: second hand , lumpeks online 10.10.08, 07:39 te... flinta, ty jestes jakaś nieteges... :) niewiarygodna... sorry. dziwny zbieg okoliczności... rzadko tu bywasz, chyba siedzisz w UK? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
flinta8 Re: second hand , lumpeks online 10.10.08, 12:09 flinta to tylko ksywka z liceum:P no rzadko bo czasu nie ma:d wiesz koncerty itd;p a to miało być o lumpeksach a nie:P i google sie nie zepsuly ale wole jakies sprawdzone lumpeksy bo znaalzlam ich pare ale wygladaja marnie.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: second hand , lumpeks online 10.10.08, 08:06 najwiekszy internetowy lumpeks to chyba www.allegro.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
babka-lancetowata Re: second hand , lumpeks online 10.10.08, 18:37 flinta8 napisała: > narazie znalazlam tylko jeden konkretny Jaki to? Ja też szukałam przez google, to mi wyskoczyły same badziewia z kilkoma ubraniami na krzyż. Dziewczyny, jak coś znacie, to podajcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
flinta8 Re: second hand , lumpeks online 10.10.08, 22:44 to ja prosilam tu o pomoc ale widze że cieżko:) poszukam sama trudno..a Ty niedowierzasz ze szukałam? www.vintageshop.pl taki. Odpowiedz Link Zgłoś
flinta8 Re: second hand , lumpeks online 10.10.08, 22:46 sory tamta odpowiedz nieaktualna ;p zdenerowlaam sie i nie doczytalam do konca.znalazlam tylko www.vintageshop.pl podoba mi sie nawet:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flinta8 Re: second hand , lumpeks online 11.10.08, 00:00 przymierzalnie.pl jeszcze znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: second hand , lumpeks online 11.10.08, 01:07 www.aevintagestore.com/ - tu są fajne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: second hand , lumpeks online 11.10.08, 11:21 Nie wiem czy fajne bo weszłam tylko w spódnice i zastanawiam się jaki sens jest w pokazywaniu ludziom ciuchów, które są już sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
flinta8 Re: second hand , lumpeks online 11.10.08, 17:15 ...yyy ogladajac sprzedane juz rzecyz stwierdzam ze fajny..i moze warto na cos poczekac..ale to wymaga cierpliwosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
miminko Re: second hand , lumpeks online 11.10.08, 22:03 aevintagestore prezentuje sie zdecydowanie najlepiej z wymienionych tutaj no i wcale tam wszystko nie wyprzedane :) Odpowiedz Link Zgłoś
konewka_dorotki Re: second hand , lumpeks online 07.11.08, 11:35 no ale chyba fakt, ze "wszystko wysprzedane" to nie zbrodnia... świadczy raczej o tym, ze sklep cieszy się dużą popularnością wśród klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
vintazystka Re: second hand , lumpeks online 03.11.08, 08:12 juz wymienialismy sie adresami lumpeksow na forum i jest tego troche: www.vintageshop.pl www.kufersklep.pl www.aevintagestore.com www.stylografia.pl www.kufersklep.pl www.przymierzalnie.pl jest ich jeszcze kilka ale sa raczej typowymi second-handami z angielska odzieza, jak cie interesuja toi tez podam a ten vintage agi to chyba najnowszy...???? www.vintage.sklepy24h.pl Odpowiedz Link Zgłoś
flinta8 Re: second hand , lumpeks online 10.11.08, 21:54 te z angielską odzieżą jak najabardziej proszę podać:) Odpowiedz Link Zgłoś
vintazystka Re: second hand , lumpeks online 19.11.08, 10:43 Proszę bardzo:\ www.glam.pl www.kolashop.eu www.superciuszki.com udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
mezi000 Re: second hand , lumpeks online 16.04.09, 16:39 Ten też jest fajny, super ciuszki za dobrą cenę, www.ciuchosfera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fantastic.drapka Re: second hand , lumpeks online 03.11.08, 16:24 Nie jest to typowy second hand, bo większość jest nowa ale polecam: www.szafamodna.sold.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rachel-song Re: second hand , lumpeks online 04.11.08, 00:09 ja mogę polecić pakamera.pl i decobazar.pl, nigdy nie miałam żadnych kłopotów, ani z ciuchami (prawidłowe opisy), ani z przesyłką Odpowiedz Link Zgłoś
oojulitkaoo Re: second hand , lumpeks online 07.11.08, 17:15 może to nie lumpeks online, ale myślę, że warto żebyś spojrzała: www.egeneracja.com/pl/pages/display/29 Odpowiedz Link Zgłoś
materpueri Re: second hand , lumpeks online 08.11.08, 11:27 Hej!Mam dwa ulubione-bardzo dobra jakość towarów,szybka wysyłka, oryginalne i naprawdę fajne rzeczy. www.butikvintage.com www.estilo.pl A tak przy okazji-NIE MA W POPRAWNEJ POLSZCZYZNIE SŁOWA WYSPRZEDAŻ!!!! Jest WYPRZEDAŻ... Odpowiedz Link Zgłoś
flinta8 Re: second hand , lumpeks online 10.11.08, 21:50 ooo dawno tu nie zaglądałam a tu tyle nowych linków się znalazło:) dziękuję bardzo:) i zabieram się do oglądania tych wszystkich sklepików<mmmmmm>:) Odpowiedz Link Zgłoś
vintazystka Re: second hand , lumpeks online 19.11.08, 10:45 w butiku vintage maly wybor a estilo drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
justie82 Re: second hand , lumpeks online 07.03.09, 01:07 ja znam modaodzyskana.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mezi000 Re: second hand , lumpeks online 17.04.09, 08:41 Ten warto zobaczyć www.ciuchosfera.com Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka.ma [...] 28.04.09, 21:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza OT w moim zwykłym stylu 28.04.09, 23:19 # Bluzki z długim rękawem # Bluzki na krótki rękaw To w końcu Z czy NA? A może to kwestia długości rękawa? Z długim "z", z krótkim "na" Odpowiedz Link Zgłoś
pachnidlo77 Re: second hand , lumpeks online 27.09.16, 23:31 Prawdziwy raj dla miłośników stylu vintage to: www.BlackLemonVintage.com - niesamowite ubrania markowe. Męskie i damskie ciuchy, które łatwo dopasować do wielu stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś