Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty Ecco??

23.10.08, 11:04
    Witam,kilka dni temu calkiem przypadkiem weszlam do sklepu
    obuwniczego Ecco.Nigdy nie kupowlalam sobie butow tej firmy bo nie
    mieli w ofercie nic intetesujacego.Ale teraz znalazlam chyba z 4-5
    par ktore mi sie spodobaly.Niektore niestety nieco drogie.I tu
    pojawai sie moje pytanie.Czy jakos tych butow jest adekwatna do ceny?
    Prosze o Wasze opninie.
    Obserwuj wątek
      • myszmusia Re: buty Ecco?? 23.10.08, 11:08
        szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=ecco&s.sm.title=&s.sm.forumXx=650&sf=tresc&s.sm.author=&y=0&x=0
      • agunia1980 Re: buty Ecco?? 23.10.08, 11:09
        dziekuje i sorki za zasmiecanie :)
        • myszmusia Re: buty Ecco?? 23.10.08, 13:31
          :-)
      • portis19 Re: buty Ecco?? 18.04.13, 15:31
        Witam, od kilku lat chodzę w butach ecco. Obecnie mam ich 4 pary i byłem bardzo zadowolony. Dwa lata temu kupiłem buty trekingowe Xpedition chodziłem w nich normalnie po ulicy. Przed upływem roku starły się podeszwy w okolicach pięt. Reklamacja uwzględniona, wymieniono na nowe tego samego modelu. Klasa firma tak pomyślałem. Widocznie miałem pecha co do egzemplarza. Buty ponownie reklamowałem zrobiło się to samo po 14 mcach użytkowania. Tym razem nie uznano reklamacji. Pójdę z tym do sądu. Pozdrowienia dla szefa sklepu obuwniczego BuTiK ul. Jagiellońska 1 w Bydgoszczy
        • chude_ramie Re: buty Ecco?? 22.04.13, 11:54
          to i tak dobrze, mi się podeszwa starła po ok. 2 tygodniach :) Stąd też ecco omijam szerokim łukiem.
          • czekoladkamilka13 Re: buty Ecco?? 22.04.13, 22:08
            chodzę w ecco, mój M chodzi w ecco, moje dzieci chodzą w ecco - uwielbiamy.
      • plugawic Re: buty Ecco?? 29.04.13, 10:50
        Ja buty ecco kupiłam dwa razy w życiu: jedne chyba z 12 lat temu, drugie jakieś 10 lat temu. Obie pary nie do zdarcia. Jedne noszę do teraz, wyglądają prawie jak nowe, drugie przestały mi się podobać i pokutują gdzieś w szafie. Żal ich wyrzucać, bo są naprawdę dobrej jakości.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka