dagny1001 25.10.08, 22:16 Czy da się jakoś fajnie zestawić czarną koronkową koszulową bluzkę, żeby można było bez obciachu pójść w niej do pracy? Nie mam dress codu oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: koronka 25.10.08, 23:20 Można.Przynajmniej ja byłam w takowej w czwartek.Pod spodem miałam czarną koszulkę na ramiączkach,wiec"gołe"były tylko rece.Na dole miałam czarną ołówkową spodnicę i czarne muszkieterki na płaskich obcasach Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: koronka 25.10.08, 23:23 Musiałaś fajnie wyglądać! Z opisu brzmi ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: koronka 25.10.08, 23:35 jagoda_pl napisała: > Musiałaś fajnie wyglądać! Z opisu brzmi ciekawie... na pewno nie jak wamp,bo to nie mój styl;) Ważne były buty,bo nie dość,że płaskie,to jeszcze takie trochę luźniejsze.No i totalna czerń,przy jasnych włosach Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: koronka 25.10.08, 23:45 nie wiem czemu (tzn. wiem - nick;) myślałam, że masz czarne włosy ;) a opisany przez Ciebie zestaw wg mnie powinien być bardzo ładny. mam chorobliwą słabość do koronek. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: koronka 25.10.08, 23:56 A jaki ja szok przeżyłam jak po logowaniu w nick b_m_w kliknęłam:)! Też myślałam, że jak black to... cała black;)! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: koronka 25.10.08, 23:58 jagoda_pl napisała: > A jaki ja szok przeżyłam jak po logowaniu w nick b_m_w kliknęłam:)! Też myślała > m, że jak black to... cała black;)! generalnie łądnie mi we wszystkich kolorach włosów poza...czarnym;)Już to przerabiałam i no more! Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: koronka 26.10.08, 00:06 pozwoliłam sobie kliknąć w nick :) bardzo ładna jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: koronka 26.10.08, 10:09 magdal-ena2 napisała: > pozwoliłam sobie kliknąć w nick :) bardzo ładna jesteś ;) zarumieniłam się;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: koronka 25.10.08, 23:47 jeśli koszula nie odsłoni tego, czego nie powinna, to myślę, że możesz ją włożyć. koronki w moim odczuciu mają charakter wieczorowy, ale myślę, że da się je zaadaptować na potrzeby dzienne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: koronka 27.10.08, 21:53 Pracuję w redakcji, na porządku dziennym są klapki, dekolty, mini, rozciągnięte T-shirty itp., słowem, zupełna dowolność. Nie obawiam się krytyki, tylko myślę nad stylizacją, dzięki za pomysły, jakbyście jeszcze coś miały to poproszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
dollypop Re: koronka 27.10.08, 23:30 wszystko zależy od charakteru koronki, ja widziałabym ją w połączeniu z klasycznymi dżinsami i czarną marynarką (może welurową) plus.. trampki :) taki ni to dandys, ni to punk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: koronka 28.10.08, 05:29 koronka (podobnie jak jeszcze np satyna) jest sama z siebie wieczorowa dlatego nie nadaje sie jako stroj dzienny do pracy. ze inni sie zle ubieraja, to zadnen argument Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: koronka 28.10.08, 00:11 może pod żakietem ? tak, żeby tej koronki był tylko kawałek wystający z dekoltu ? Odpowiedz Link Zgłoś