inecita 13.11.08, 18:00 Mam kupić dla chrześnicy jakieś ładne kolczyki, cena nie gra roli, dziewczynka ma 10 lat. Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horgen Re: kolczyki dla dziewczynki 13.11.08, 18:28 myślę, że najlepsze będą małe kolczyki, nie wiszące może coś w tym stylu www.snobka.pl/artykul/3852/kolczyki_betsey_johnson Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolade Re: kolczyki dla dziewczynki 13.11.08, 18:29 A to zalezy. Jezeli nic zobowiazujacego to kupilabym jakies smieszne. W jakies muffinki , gwiazdki, kwiatuszki. W tym wieku dziewczynki lubia takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cowtrawiepiszczy Re: kolczyki dla dziewczynki 13.11.08, 19:53 Moze takie do uszow?(jakos nie podobaja mi sie takie wiszace u dzieci) Np klasyczne perelki? www.ell.pl/sklep/product_info.php?products_id=84 Albo takie? www.soraya.biz.pl/sklep/images/produkty/1160_big.jpg albo jakieś wesołe, np kotki: www.kotek.pl/kotek/1,87050,4996877.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: kolczyki dla dziewczynki 13.11.08, 20:42 www.glovestar.pl/products-35/na_uszka.html Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata Re: kolczyki dla dziewczynki 13.11.08, 21:00 Ja bym zaszalała z małymi kryształkami swarovskiego: motylek, kwiatek, kropelka, serduszko. Pięknie się mienią, nie kosztują majątku, a dziewczynka będzie zachwycona "brylantami" :-) Najprościej: kupujesz takie bigle : skarbynatury.pl/go/_info/?user_id=100300009&lang=pl, są też na allegro, szukaj "do kryształów" rozginasz lekko palcami, wkładasz kryształek, i palcami zaciskasz, cała filozofia :-) Proponuję Ci kryształki dla dziewczynki: www.korallo.pl/index.php?k204,heart www.artfan.pl/crystallized-swarovski-elements-flower-pendant-c-231_252.html www.artfan.pl/crystallized-swarovski-elements-briolettes-c-231_314.html pozdrawiam małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowata Re: kolczyki dla dziewczynki 13.11.08, 21:32 Jak dla mnie to te prezentowane bigle ze skarbów mogą być niewygodne i za grube na dziecięce uszy... Skoro i niektórym dorosłym kobietom nie pasują. Ja bym kupiła sztyfty albo coś na zwykłych biglach. Gdybym była naście lat młodsza to te kwiatuszki ze snobki by mi się szalenie podobały, w sumie to i teraz bym chętnie nosiła :) Perełki - może trochę za poważne? kotki trochę mało eleganckie, po drugie dość duże. No ale jak dziewczynka lubi koty to pewnie i kocie gadżety... Chociaż ja sama miałam zlecone zrobić kolczyki dla dwunastolatki, zrobiłam malutkie, a wybrane zostały długie wiszące kolczyki na angielskich grubych biglach :) czasy się zmieniają? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 10:07 13 letnia dziewczynka z naszej rodziny dostanie pod choinkę pierścionek i kolczyki. Jeszcze nie kupione ale najprawdopodobniej będą to te: wkruk.pl/imgzoom.php?id=201 wkruk.pl/imgzoom.php?id=43 Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 12:21 Ile kosztują te z Kruka? To białe złoto? A kamień? Cyrkonia czy "to drugie":) ? Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 10:14 dla 10-latki to ja bym raczej wybrala cos takiego: www.snobka.pl/artykul/354/kolczyki_i_zawieszka_z_pieskami_w_kruk Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 10:15 spojrz jeszcze tu: dodatki.wordpress.com/2008/05/03/kolczyki/ Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 12:22 Dorottiss, dzięki są super na pewno te kupię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kulka1984 Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 10:36 fajny wątek :) ja poszukuje kolczyków dla 4latki. na allegro widziałam śliczne kotki z Kitty, ale w sklepie nie moge spotkać. wogóle w sklepach jest mało typowi dziecięcych kolczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 12:27 W Kruku w lato były maleńkie biedronki komplet kolczyki plus wisorek, moja dostała na komunię tyle że mają wadę - strasznie długi sztyft, jak się położy wpija się w skórę za uchem. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 10:42 nie ma uniwersalnego pomysłu na taki wiek. Ona może słodziutkie kwiatuszki czy niby brylanciki odebrac jako totalny obciach;-) Wszystko zalezy jaka jest i co lubi.Jedna uwielbia różowo-słodkie a inna aż sie trzęsie na taki widok;-) Nie masz możliwości zapytać jakie by chciała?Albo chociaz typ ubiorania trzeba by określic. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 12:23 Na pewno odpadają wiszące, bo nie można nosić do szkoły. Ona by chciała takie, żeby sztyft był na tyle krótki żeby nie musiała zdejmować na noc. Ma biedronki z Kruka takie maleńkie i chodzi w nich. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: kolczyki dla dziewczynki 14.11.08, 13:00 to z doświadczenia szkonego może poradzę,że najbardziej uniwersalne są malutkie złote kulki na sztyfcie.W szkole sie nie czepiają i można nosić cały czas. coś takiego: nacienkowie.pl/allegro/aukcje/kulki/IMG_3220_thumb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś