delikatesowa 21.11.08, 19:55 jak oceniacie jakość? spodobała mi się torebka, zastanawiam się czy kupić (159zł). czasem noszę książki lub inne ciężkie rzeczy w torbie, więc zależy mi na solidnym wykonaniu. czekam na opinie. pozadrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinguusia96 Re: torebki z Baty 22.11.08, 09:34 tak naprawde wiele razy udało mi sie kupić rzczy "badziewne" ale mozesz przeciez wyprubowac czy ta torebka jest dośc mocna Odpowiedz Link Zgłoś
kinguusia96 Re: torebki z Baty 22.11.08, 09:34 ale raczej torebki z BATY są dośc mocen:P Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: torebki z Baty 22.11.08, 13:58 mam 1 torebke baty ktora reklamowalam 3 razy nigdy wiecej nie kupie tam torebki Odpowiedz Link Zgłoś
m.dawid Re: torebki z Baty 22.11.08, 16:28 Niesamowite torebki ma wittchen - ceny są bardzo wysokie - ale można poszukać w outletach -na stronie również mają outlet więc czasem uda się coś znaleźć w rozsądnej cenie. O Bacie mam mocno średnią opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
czoko09 Re: torebki z Baty 23.11.08, 10:17 kobieto daj sobie spokój z batą!!!! ja już nic tam nie kupie,nawet gdyby byli ostatnim sklepem na ziemii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
delikatesowa Re: torebki z Baty 03.12.08, 15:37 jednomyślnie zniechęciłyście mnie do baty:) szkoda, że tak kuleje jakość, bo mają naprawdę fajne buty i torebki. jak dla mnie tanie nie są. a skoro nie grzeszą dobrym wykonaniem, nic tam nie kupię. szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
karin.1 Re: torebki z Baty 05.12.08, 09:19 Torebki z Baty są z tzw. skóry ekologicznej, więc nie mogą się równać z torebkami, np. marki Wittchen. Ja mam jedną torebkę z Baty, kupiłam ją 40% taniej. Nie jest to rewelacyjna torebka, która będzie mi służyła na lata, ale nie rozpada się, nie wyciera i co najważniejsze - ten model mi się bardzo podoba... Odpowiedz Link Zgłoś