agiee1988 26.12.08, 20:58 czy mozna sie przebrac za kogos,za cos (znanego) , nie majac kostiumow? wykorzystujac tylko "domowa szafe"? kompletnie brak pomyslow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 20:59 mozna ,wystarczy tylko troche wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 21:04 tylko to chyba siedzi "glebiej" - nie mam pomyslow - chyba nie chce sie przebierac, ale trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 21:11 No to w takiej sytuacji Ci nie pomożemy! Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 21:12 hmmm, daj mi się wykazać... niebieskie rajstopy, niebieska obcisłą bluzka + coś białego - spódnica, sukienka, koszulka nocna i jesteś smerfetką czarne rajstopy, czarny golf + coś na głowę i kawałek snzurka z tyłu i jesteś klakierem lub kobietą kotem, w zależności od upodobań ;) no ale jeśli nie chce Ci się przebierać, to nic na siłę, ja bym się chętnie przebrała, ale nie mam okazji :( Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 21:15 jak chcialam sie przebrac za postac z bajki to moj facet pomrukiwal pod nosem zeby to byla smieszna postac... i mi sie odechcialo do aktorek nie jestem podobna Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 21:17 To czego Agiee na miłość boską chcesz!? Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 21:20 może chce, żeby się przebrać zamiast niej i pójść? ja bym się nawet poświęciła i poszła ;) fajny ten Twój facet? :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 21:21 smerfetka nie jest zla :) ale zamiast biala : sukienke/spodnice/koszule nocna znajde predzej czarna/granatowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 21:44 to wtedy już nie będzie smerfetka tylko jakas sasetka, czy jak to było tym takim nowym smerfom.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sylwester-przebieranka 26.12.08, 21:50 to przebierz sie za czarownice Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: sylwester-przebieranka 27.12.08, 15:10 Czarownica, wrozka, wampirzyca, klaun, wszystko kwestia dobrego makijażu i paru dodatków. Ostatnio na halloween podobno furrorę robiły osoby przebrane za Jole Rutowicz hehe Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: sylwester-przebieranka 27.12.08, 23:07 nie dziwie sie wkoncu jola rutowicz to polska znana czarownica hehe :) ano.. latwiej by bylo gdyby impreza byla w naszym miescie. a bedziemy sie troche "wloczyc" po polsce zeby dojechac jak wspomnialam o czarwonicy czy o innym stroju, to facet mowil - bedziesz tak jechac przez cala droge? z drugiej strony - powrot. trzeba skorzystac z lazienki jak zdecyduje sie na dziwaczny eksperyment z wlosami czy z mocnym makijazem. no i mam rece zwiazane. nie znam ludzi z ktorymi ew spedze sylwka facet mowil - nie przebieraj sie... no to poczuje ze wszyscy beda mowic ze nie mam poczucia humoru... no a troche jestem wstydnisia. nie chce zeby ktos sie nasmiewal ze mnie ...pewnie wszystko sie rozwiaze jak bedzie 30 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: sylwester-przebieranka 28.12.08, 09:51 - amy winehouse - nastoletnia britney spears - marlena dietrich - ugly betty oto moje propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sylwester-przebieranka 28.12.08, 20:19 moja pierwszamysl tobyla amy ale aggie jest blondynka wiec musialaby troche nakombinowac zeby wygladac jak winehouse Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: sylwester-przebieranka 28.12.08, 18:07 polecam markety typu TESCO na dziale dziecięcym można kupić za grosze fajne gadżety (nos czarownicy itp., kapelusze) I z podszewki zrobić pelerynę, doprawić to odpowiednim makijażem - całość nie wyniesie więcej niż 30zł No i liczy się pomysł najlepiej pooglądaj na necie fotki z imprez przebieranych albo kostiumy do kupienia albo wypożyczenia, może się okazać, że masz coś w domu co może imitować taki strój i potrzeba Ci tylko jakeigoś akcentu. No i jak mas wczas warto się przejść do lumpeksów - tam się trafiają najlepsze perełki! Innym pomysłem jest popytanie znajomych którzy mają w rodzinie dzieci czy ich pociechy nie mają czegoś z zabaw szkolnych, przedszkolnych albo w zabawkach. Wbrew temu co się wydaje fajne przebranie to pomysł i pokombinowanie a nie kasa POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: sylwester-przebieranka 30.12.08, 15:54 no i z partnerem wymyslilismy ze przebierzemy sie za MR i MRS SMITH on garnitur. ja sukieneczke (koszula nocna + rajstopy grube + szorty-jeansy, bo za krotka jest koszula) pistolecik i ....niski koszt. mowilam. dzien przed sylwkiem pomysl przyszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś