nanah 15.01.09, 23:40 Bardzo mi się spodobała na tym zdjęciu: www.flickr.com/photos/lav_nida/3021611601/ Przejrzałam sklep internetowy i niestety zielonego koloru w ogóle nie ma:( Wiecie, gdzie możnaby ją kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_pl Re: Zielona torba Lacoste 16.01.09, 00:16 A sklepy stacjonarne? Aukcje? Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Zielona torba Lacoste 16.01.09, 08:05 Torby Lacoste są także w sklepach Samsonite (przynajmniej w tym w warszawskim Gal-Moku - wydaje mi się, że widziałam tamże taką groszkową właśnie, będę tam dzisiaj, to sprawdzę). Odpowiedz Link Zgłoś
nanah Re: Zielona torba Lacoste 16.01.09, 16:06 O, super:) Daj proszę znać, jak będziesz wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Zielona torba Lacoste 16.01.09, 17:07 Byłam w w.w. sklepie i torby w kolorze groszku są :). Różne, listonoszki małe, tuby, typu "jamnik". Ceny od 270 do 310 zł bodajże (mówię o tych małych i średnich torbach). Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Zielona torba Lacoste 16.01.09, 11:37 Widziałam ją w któryms z warszawskich centrów handlowych w sklepie gdzie są torby i walizki np Samsonite to byla Arkadia albo Tarasy chyba Odpowiedz Link Zgłoś
nonkonformistka Re: Zielona torba Lacoste 16.01.09, 12:26 to torba ze starej kolekcji (weszła 2 lata temu, chyba na wakacje) - ale one są dość uniwersalne i czasem przez 2 sezony je sprzedają - powinny być w sklepach lacoste (w krakowie na rynku? albo w sklepach z akcesoriami samsonite, jak mówiły dziewczyny) mam trochę inną, ale to chyba ten sam materiał (taki gumowy) i ją UWIELBIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
nanah Nonkonformistko, 16.01.09, 16:12 Jaki ma kolor Twoja torba? Uwielbiasz ją, czyli polecasz?:) Mam już dość swojej codziennej czarnej zamszowej torby, nie mogę w niej nic znaleźć, książkom zaginają się rogi... I pomyślałam sobie o tych torbach Lacoste. Wyglądają na solidne, prawda? Początkowo myślałam o czarnej, ale trochę jest jak torba na laptopa. Dlatego chciałabym zaszaleć z zieloną:) Zastanawiam się tylko, czy nie będzie zgrzytu. Ubieram się raczej kobieco i czasami nieco retro, czasami minimalistycznie. Z reguły noszę spódnice. A ta torba taka sportowa... Odpowiedz Link Zgłoś