kinga044 25.01.09, 21:12 Co sadzicie o jakości tej bielizny??Ostatnio widziałąm niezłe promocje w Factory, i tak myślałam, czy się skusić, czy dobrze podtrzymuje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: Bielizna Calvin Klein 25.01.09, 21:15 Biustonoszy nie znam, majtki CK lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
pensyonarka Re: Bielizna Calvin Klein 25.01.09, 21:18 ja bardzo lubię tę bieliznę, nieźle się trzyma, ceny też nie są absurdalne. Wg mnie dużo lepsza niż np. przereklamowany i przewartościowany u nas triumph. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Bielizna Calvin Klein 25.01.09, 21:20 kupuje tylko pizamy i majtki - jestem zadowolona, przyjemne w noszeniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Bielizna Calvin Klein 25.01.09, 21:36 Dobrze moze podtrzymac tylko scisly obwod i odpowiedno duza miska! Niewazne, czy to CK czy Panache! Odpowiedz Link Zgłoś
nowokaina123 Re: Bielizna Calvin Klein 25.01.09, 21:38 majtki sa ok biustonosze - dramat - rozmiarowka od 70, miski do DD, czyli do dooopy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Bielizna Calvin Klein 25.01.09, 21:38 bardzo lubie. nie jest droga i jest bardzo przyjemna dla ciala Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Bielizna Calvin Klein 25.01.09, 21:55 Kupiłam kiedyś jeden stanik na próbę i jest świetny - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_kot1 Najlepsze staniki 25.01.09, 23:24 Nigdy w zyciu nie mailam lepiej dopasowanego, ktory nie zmienil fasonu p praniu, iladnie wygladal kiedy bylam juz ubrana w cienki sweter, koszule itd, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Re: Bielizna Calvin Klein 27.01.09, 00:56 Jeśli zmieścisz się w ich masakrycznie wąską rozmiarówkę (tzn. jeśli pod biustem masz ciasno i na wydechu zmierzone minimum 75 cm, a w biuście maksimum ok. 93 cm) to może znajdziesz coś przyzwoicie podtrzymującego - o ile ich staniki nie są bardzo rozciągliwe. Ale jak się w te widełki wymiarowe nie łapiesz to ze stanikami CK daj sobie spokój. Majtki możesz spokojnie kupować - są wygodne i raczej trwałe :) Odpowiedz Link Zgłoś