elagie84 19.02.09, 20:54 Niewiem co w tym jest ale ich ciuchy mnie tak przyciągają. Nie twierdzę że wszystko,ale coś w nich jest nie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salmo.nella Re: Magia H&M...... 19.02.09, 21:20 elagie84 napisała: > Niewiem co w tym jest ale ich ciuchy mnie tak przyciągają. Nie > twierdzę że wszystko,ale coś w nich jest nie??? nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tia-dalma Re: Magia H&M...... 19.02.09, 21:23 Chyba tak. Dzisiaj tam byłam i chociaż sobie obiecałam, że już nie kupię tam nic oprócz majtek i rajstop (nie znalazłam nigdzie lepszych!), to zachwyciły mnie niektóre propozycje na wiosnę. I chyba jednak na coś się skuszę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martadss Re: Magia H&M...... 20.02.09, 09:52 O tak: majtki i rajstopy:) Też je tam przeważnie kupuję. I zawsze przy okazji wyszperam coś ciekawego. Czasem to jakiś hit na jeden sezon (więc nie interesuje mnie, że się po kilku praniach rozpadnie), ale często zdarza się coś lepszego gatunkowo np. mój dyżurny sweter na chłody, który noszę pod kurtką non stop już trzecią zimę i ciągle wygląda tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
tia-dalma Re: Magia H&M...... 20.02.09, 18:52 Więc nasuwa mi się taki wniosek, że w H&M kupują dziewczyny, które wiedzą, że ciuchy im się znudzą szybciej niż się rozpadną :) Odpowiedz Link Zgłoś
martadss Re: Magia H&M...... 20.02.09, 23:42 Tak, wiem. Jestem straszna. Fashion victim i zakupoholiczka;] Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Magia H&M...... 19.02.09, 21:42 Mnie przyciągają, ale na zdjeciach. Zawsze coś mi się spodoba podczas oglądania nowych kolekcji w necie. Niestety rzeczywistość (po obejrzeniu i obmacaniu ;) okazuje sie w przeważającej mierze okrutna...i raczej odpychająca...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Magia H&M...... 20.02.09, 15:40 hazel_dobkins napisała: > Mnie przyciągają, ale na zdjeciach. Zawsze coś mi się spodoba > podczas oglądania nowych kolekcji w necie. > Niestety rzeczywistość Mam DOKŁADNIE to samo. Na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Magia H&M...... 20.02.09, 19:24 hazel_dobkins napisała: > Mnie przyciągają, ale na zdjeciach. Zawsze coś mi się spodoba > podczas oglądania nowych kolekcji w necie. Niestety rzeczywistość > (po obejrzeniu i obmacaniu ;) okazuje sie w przeważającej mierze > okrutna...i raczej odpychająca...:/ Podpisuje się po wszystkim,ale mam jeszcze jedną uwagę.Przy takiej jakości te ubrania zwykle są dużo,dużo za drogie.Nawet na przecenach.Z reszta nie trafiają na nie wszystkie rzeczy,a jedynie takie"spadki' Mam oczywiście pare hm skarbów(min różowe i fioletowe rajstopy sprzed chyba 2lat,a także komplet bielizny sprzed 5 lat,kiedy mieli jeszcze sensowne rozmiary i wzory).Odnosze tez wrażenie,że haemowe ubrania są ciekawsze w zagranicznych i/lub lumpeksowych sklepach,a nie tych zwyczajnych polskich;) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Magia H&M...... 21.02.09, 21:04 black_magic_women napisała: > Odnosze tez wrażenie,że haemowe ubrania są ciekawsze w zagranicznych > i/lub lumpeksowych sklepach,a nie tych zwyczajnych polskich;) to dziwne... Też mam takie spostrzeżenia. Dlatego hamów mam w szafie sporo (m.in. piękne swetry z wełny), ale nie kupione w sklepie, ale na placu żydowskim, czyli wielkim krakowskim niedzielnym lumpeksie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Magia H&M...... 19.02.09, 21:46 nie, dla mnie to szmaciane niewiadomoco nie rozumiem fenomenu tego sklepu, bo jakis super tani nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
laurka21 Re: Magia H&M...... 19.02.09, 22:13 z daleka wyglada ladnie.. jak wchodzisz- duzo badziewia (na "stadionie" znajdziesz czesto lepsze) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Magia H&M...... 19.02.09, 23:22 Jedna z firm, na których przejechałam się i mam nadzieję, że nigdy tam już nic nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Magia H&M...... 20.02.09, 10:06 Zaglądam czasem, ale ciucha nigdy tam nie kupiłam. Ot tylko jakies drobiazgi-chusta, rękawiczki, gumki do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
blue.kingstone Re: Magia H&M...... 20.02.09, 10:23 kiedyś może było, ale od co najmniej dwóch lat widzę tam głównie szmaty... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: Magia H&M...... 20.02.09, 10:55 Kupuję tylko majtki i skarpetki, od czasu do czasu jakieś ozdoby do włosów itp. Wszystkie inne rzeczy z H&M, jakie miałam nieprzyjemność kupić, okazały się bezwartościowymi szmatami. Odpowiedz Link Zgłoś
my.rose Re: Magia H&M...... 20.02.09, 18:49 Faktycznie coś w tym jest,ilekroć tam zaglądam zawsze coś wpadnie mi w oko i muszę powiedzieć,że jestem zdziwiona uwagami na temat fatalnej jakości.Mam kilka rzeczy i świetnie się trzymają i noszą,nic się nie pruje,rzeczy nie tracą koloru,nie wiem,może to kwestia eksploatacji?w każdym razie ja upatrzyłam sobie tam kilka rzeczy na wiosnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Magia H&M...... 20.02.09, 22:30 my rose ,mnie tez dziwia uwagi nt kiepskiej jakosci.kiedys bardzo czesto kupowałam w hm,teraz rzadziej ale jedyne co mi sie zniszczylo to lniane spodnie-szybko stracily kolor.w wakacje kupiłam podobne ,cienkie ,bawełniane ,nosze je bardzo często (teraz po domu),piorę bardzo często i są w super stanie.nic się nie pruje,kolor jest czarny ,nic nie wyblakło. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: Magia H&M...... 21.02.09, 16:29 Mnie też dziwi, że większość ludzi pisze, że w hm jest kiepska jakość ciuchów. Ja mam kilka koszulek(bluzek) i bieliznę. Nic nawet nie wyblakło w czasie prania ani nie wstąpiło się. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Magia H&M...... 21.02.09, 20:47 > Ja mam kilka koszulek(bluzek) i bieliznę. Nic nawet > nie wyblakło w czasie prania > ani nie wstąpiło się. Co to znaczy "nie wstąpiło się"? (Nie czepiam się, zaciekawił mnie ten zwrot.) Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: Magia H&M...... 22.02.09, 10:20 Według mnie to znaczy : nie zmniejszyło się w praniu;) Ale sama nie wiem, skąd to wytrzasnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
czoko09 Re: Magia H&M...... 20.02.09, 11:00 Ja bardzo lubię te markę. Zawsze coś sobie tam upatrze. Mam bardzo dużo rzeczy z h&m i jeszcze nic mi się nie rozpadło. Odpowiedz Link Zgłoś
martadss Re: Magia H&M...... 20.02.09, 23:40 no mnie niestety tak: bluzka się rozpruła na szwie, koszulka niemiłosiernie rozciągnęła, w sukience zrobiła się dziurka... Odpowiedz Link Zgłoś
sumer-time Re: Magia H&M...... 20.02.09, 14:06 Kupiłam tam parę fajnych rzeczy m.in piękną sukienkę zeszłego lata, płaszcz zimowy (3 rok), bardzo porządny ciepły sweter (4 rok!). Ale raz się nacięłam, kupiłam wełniano-moheropodobny sweterek w ślicznym krwostoczerwonym kolorze i po paru praniach się skurczył... Ogólnie jednak marka ma u mnie plus :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: Magia H&M...... 20.02.09, 19:45 Tym postem mi przypomniałaś, że jednak jedna rzecz od nich nie okazała się badziewiem - mój ukochany płaszcz. Leży idealnie, ale obawiam się, że nie przetrwa kolejnej wiosny (już nie mogę się doczekać cieplejszych dni :). Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Magia H&M...... 20.02.09, 14:12 A ja lubię H&M. Jest to chyba jedyny sklep, w którym prawie zawsze znajdę to, czego szukam - nieważne, czy jest to oliwkowa czapka w militarnym stylu, granatowe kryjące rajstopy czy czarny t-shirt bez nadruków. To prawda, że jest tam wiele szmat, ale jest też sporo ubrań o przeciętnej, a nawet całkiem niezłej jakości. Mam mnóstwo rzeczy z H&M i jakoś nic jeszcze mi się nie rozpadło po drugim praniu. Poza tym nadal będę się upierać, że znacznie więcej i znacznie droższych tandetnych ubrań o fatalnej jakości jest w Zarze. Odpowiedz Link Zgłoś
nissa.fr Re: Magia H&M...... 20.02.09, 15:57 Zakupy majtkowo-skarpetkowe najczesciej robie wlasnie w H&M. Kupuje tam rowniez drobne ubranka dla dziecka. Dla siebie nabylam 2 rzeczy: olowkowa spodnice w biszkoptowym kolorze i zwykly t-shirt. Jakosc odziezy przewaznie marna, ale trafiaja sie perelki. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Magia H&M...... 20.02.09, 16:58 Od jakiegoś czasu gł. tam się zaopatruje.Są szmatki, ale jest też spory wybór porządnych rzeczy w przystępnych cenach.Jak na razie jestem zadowolona z tego co sobie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Magia H&M...... 20.02.09, 17:26 coś jest- ale tylko na zdjęciu, i to zawsze kolekcji trend, której nigdzie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_bozena Re: Magia H&M...... 21.02.09, 16:05 Jak dla mnie nie, do tej pory nic tam nie kupiłam i nie ciągnie mnie tam wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Magia H&M...... 21.02.09, 16:29 kiedys tez tak myslalam ;) teraz mysle, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Magia H&M...... 21.02.09, 20:15 mam stamtąd z 10 rzeczy: dwie pary rajstop i 8 gumek do włosów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: Magia H&M...... 21.02.09, 20:57 hm, wchodze rzadko ale zawsze cos kupie. najczesciej bawelniane t-shirty albo spinki do wlosow, dzisiaj wyszlam ze szmizjerka :-) shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=DAM_NEWS&shoptype=S Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Magia H&M...... 21.02.09, 22:09 Jakościowo takie samo badziewie jak w Zarze. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna tandeta 22.02.09, 14:20 Dla mnie jakoś tak podła, ze czaasami mam watpliwości czy większośc tych ubrań przetrwa sezon. No i design też mnie nie powala (w 90%) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Magia H&M...... 22.02.09, 19:44 A ja nigdy nie rozumialam, i nadal nie rozumiem, fenomenu H&M. Ani te ciuchy ladne, ani dobrze uszyte, ceny nieadekwatne do jakosci, a poza tym ich rozmiarowka kompletnie mi nie lezy... No nie pojmuje tych zachwytow. Ale to samo mam z Zara, wiec moze ja jakas niereprezentatywna jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.filizanka Re: Magia H&M...... 22.02.09, 19:55 no ja tez ilekroc tam wejde(fakt, tylko raz na jakis czas)to naprawde nic ciekawego nie widze. Nie wiem czy tylko w poznanskim HM taka nijakosc jest,czy w ogole. trocineczka napisała: No nie pojmuje tych zachwytow. Ale to sam > o > mam z Zara, wiec moze ja jakas niereprezentatywna jestem :D natomiast akurat w Zarze zawsze cos fajnego wypatrze;) Odpowiedz Link Zgłoś