aldona177 17.03.09, 12:35 wiecie może gdzie mozna znaleść tanie sklepy w Poznaniu? nie chodzi mi o galerie typy pestka czy king Cross tylko takie małe sklepy nie sieciowe gdzie można kupić tanie niebanalne ciuchy za niewielka kase? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ensoleillement Re: Poznań- tanie sklepy 17.03.09, 15:31 takie rzeczy to tylko w erze:) albo w ciuchlandzie Odpowiedz Link Zgłoś
aldona177 Re: Poznań- tanie sklepy 17.03.09, 15:56 nie lubie ciuchlandów z racji tego że nie potrafie tam nic dla siebie znaleść. A jednym z niedrogich sklepów jest Octavus na Gwarnej mozna tam znalesc czasem cos fajnego i nie drogo. np. ostatnio kupiłam spódnice za 30 zł, bardzo fajna. ale trzeba trafić. Może jednak ktoś zna jakiś inny sklep gdzie mozna coś ciekawego dorwać w rozsadnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
elishkah Re: Poznań- tanie sklepy 17.03.09, 16:11 Zerknij na ulicę Szewską , od Wielkiej w bok, taki mały butik, znajdziesz coś ciekawego, na ulicy Szkolnej - drugi butik Aurora, są też sklepy na ul. Słowiańskiej, w pasażu- jeden na przeciko pływalni Atlantis, a drugi w pasażu bliżej Pestki, na Garbarach jest też ciekawy butik, polecam też przejść się ulicą Dąbrowskiego- tuz obok Teatru Nowego- sklep z odzieżą i butami-końcówki kolekcji-kupiłam tam ładną długą spodnicę Kedziorek oraz spodnie brązowe też Kedziorka, po drugiej stronie w pobliżu ZUS-u- sklep butik z ładnymi i niebanalnymi ciuchami, idziesz dalej w stronę rynku Jeżyckiego - sklep z końcówkami kolekcji-można znaleźć coś Mexx, za rynkiem Jeżyckim- po lewej stronie- butik(ale ceny wysokie, oraz po drugiej stronie ulicy w stronę Koscielnej, na Strzałkowskiego jest tez miły sklepik z odzieżą, to wszystko co znam Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Poznań- tanie sklepy 17.03.09, 16:36 ten watek uswiadomil mi ze nie pamietam kiedy robilam zakupy w centrum:))) chyba sie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Poznań- tanie sklepy 17.03.09, 22:43 na kraszewskiego zobacz to jest ta ulica na ktorej jest "Prosiaczek" no i po drodze Dąbrowskiego. Jesli masz ochote wybierz sie do pasazu na os.kosmonautów tj. na na przeciwko wichrowego wzgorza. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Poznań- tanie sklepy 17.03.09, 23:10 o, tam gdzie jest prosiaczek jest sklep z ciuchami vila, niedrogo i kiedyś tam się obkupiłam, ale byłam całkiem niedawno i nuudy i jeszcze "wstąp do gabi" na dąbrowskiego przed mcdonaldem, chociaż podobnie jak z vilą- kiedyś było lepiej generalnie chyba trasa dąbrowskiego- skręt w kraszewskiego powinna przynieść efekty:) a jak nie to zawsze można pyszne owoce na rynku kupić;) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjuszpj Re: Poznań- tanie sklepy 18.03.09, 10:14 Witam Polecam sklep Punkt w twojej okolicy znajdziesz go w Poznaniu na ul. Dąbrowskiego 38 tuż obok kina i mc donalda, ewentualnie w Opalenicy to też nie daleko na ulicy Wyzwolenia 6. Punkt to sieć sklepów z odzieżą damską, prosto z Paryża i Mediolanu, charakteryzują ich krótkie serii, końcówki najnowszych kolekcji w bardzo niskich cenach, a naprawdę fajne rzeczy idzie kupić, zanim pójdziesz odwiedź ich stronę www.wyprzedajemy.pl w zakładce detal znajdziesz wycinki kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
parapluie Re: Poznań- tanie sklepy 21.11.13, 15:16 Niekoniecznie, większość ze sklepów proponowanych przez dziewczyny powyżej wciąż istnieje. Na świętym Marcine jest pewnie jeszcze jakiś sklep z kieckami, już za skrzyżowaniem z Ratajczaka, po przeciwnej stronie niż kino Muza. Outlety na Dąbrowskiego- "Wstąp do Gabi" i ten koło Teatru Nowego też istnieją ciągle. Ja dorzuciłabym dwa sklepy Euromoda, przy Głogowskiej-na wysokości Parku Wilsona i przy Rynku Wildeckim. Wróćmy do zakupów "na ulicach" zamiast narzekać, że nam śródmieście zamiera. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś