jarka63 19.03.09, 14:17 Mało nie umarłam: powyciągany sweterek z krótkim rękawem - 169,99 sukienka na ramiączkach ze słynnej carry'owej pancernej bawełny z lycrą - 179,99 Zwariowali do cna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jalenka100 Re: Ceny w Carry 19.03.09, 16:47 w każdym sklepie ceny są przerażające:0 słyszałam, że dopiero przy wyprzedaży ponad 70% sklep nic nie zarabia. jeśli jest okazja, to tylko wyprzedarze. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Ceny w Carry 20.03.09, 09:45 W przypadku Carry poraża mnie kontrast między wysoką ceną a niską jakością i wątpliwą urodą tych ciuchów. Jestem w stanie zaakceptować wysokie ceny w np.Solarze czy Tatuum, ale Carry? A skoro i tak wiadomo, ze na końcowej wyprzedaży te same rzeczy będą kosztowały 19,99 to po co udawać świetną markę? Zeby personel mógł odpocząć, bo klientów brak? Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Ceny w Carry 20.03.09, 10:15 Ta firma wciaz istnieje? Z tego co pamietam kolekcje mieli straszne. Raz jeden kupilam tam cos. Jakies 8 lat temu t-shirt bawelniany. Byl taki jakiego szukalam. Prosty szary, z dekoltem w serek. Rozciagnal sie lekko po pierwszym praniu, po drugim juz nie nadawal sie do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
my.rose Re: Ceny w Carry 20.03.09, 13:37 Nie zaglądam tam od kilku ładnych lat,nudne wzornictwo,ale przede wszystkim bardzo kiepskaaaaaaaaaa jakość. Odpowiedz Link Zgłoś