Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile kosztuje ta sukienka?

23.03.09, 23:09
    czy ktos moze wie, ile kosztuje ta sukienka? zakochalam sie w niej, ale nie
    mam czasu na pojscie do sklepu i sprawdzenie, a nie wiem, czy mam sobie nia
    glowe zawracac? jakis pulap cenowy chociaz.
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: ile kosztuje ta sukienka? 23.03.09, 23:10
        no ciekawa ta sukienka bo jej nie widze :)
      • soniiia Re: ile kosztuje ta sukienka? 23.03.09, 23:11
        ale jaka sukienka?
      • lady_devil Re: ile kosztuje ta sukienka? 24.03.09, 15:17
        pułap cenowy dla tego, co tu widzę - od zera do nieskończoności:PPPP
      • bye-bye 653,98 PLN n/t 24.03.09, 15:43
        • bobralus ups:) 24.03.09, 15:53
          www.groszki.pl/groszki/51,95942,6373518.html?i=1
          cos mi wczoraj w zwojach nie działało...
          • bye-bye Re: ups:) 24.03.09, 16:05
            co prawda to zeszłego roku dotyczy, ale może trochę pomoże
            www.snobka.pl/artykul/3073/wiosenno_-_letnia_kolekcja_gapa_fashion
            • bobralus Re: ups:) 24.03.09, 16:36
              dzieki, troche drogo, a czy jest to firma warta takich cen? podoba sie Wam ta
              sukienka? z jakimi dodatkami byscie ja widzialy na czerwcowe wesele znajomych (o
              ile nadaje sie na taka okazje)? mnie sie jakos wyjatkowo spodobala.
              • shellerka Re: ups:) 24.03.09, 16:52
                na wesele??? To sukienka co najwyzej na spacer po łące...
                • bobralus Re: ups:) 24.03.09, 17:00
                  ja jednak mysle, ze z odpowiednimi butami i jakims zakietem moze sie ladnie
                  prezentowac, zwlaszcza ze zarowno ja jak i znajomi nie mamy nawet 25 lat, a ja
                  nie mam ochoty wygladac jakos super balowo-elegancko. jak cos jest w laczke to
                  znaczy, ze tylko na lake sie nadaje? to w jodelke do lasu, w paski do wiezienia,
                  a w kratke na piknik.
                  • shellerka Re: ups:) 24.03.09, 17:03
                    takie leginsy tez zalozysz?:)))
                    • bye-bye legginsy? 24.03.09, 17:12
                      ooo, chyba źle ze mna. czytałam komentarz o tych legginasach pod
                      zdjęciem i mysląłm ,ze komuś sie pomyliło. teraz Ty o nich piszesz.
                      a ja...nie widzę żadnych legginsów:-O
                    • bobralus Re: ups:) 24.03.09, 17:19
                      w komencie do zdjecia tez ktos napisal o jakis leginsach, ja tam widze tylko
                      gole nogi, cos mi sie na oczy rzucilo? na dokladniejszymz djeciu na stronie
                      firmy tez nie widze zadnych leginsow. trzeba wejsc w kolekcje

www.gapafashion.pl/
                      myslalam raczej o jakis zamszowych butach na wysokim obcasie (np. bezowych lub
                      fioletowych peep toe) i jakims lekkim bolerku lub zakiecie np. z rekawem 3/4. do
                      tego jakas kopertówka. to ma byc letnie wesele nad jeziorem, a nie jakas gala w
                      sali slubnej na trasie wyjazdowej z warszawy, przegldalam juz wlasciwie
                      wszystkie propozycje weselne na tym forum i wszystko wyglada dla mnie zwyczajnie
                      tandetnie albo postarzajaco i juz wole sie zaprezentowac w niekoniecznie super
                      formalnej sukience dobrej jakości z eleganckimi dodatkami niz w blyszczacym
                      poliestrze. znajomych mam na luzie, na wszelkie okazje przychodzimy ubrani po
                      prostu ladnie i schludnie, kazdy w swoim charakterze. kiedys nawet kolezanka
                      wystapila w zwiewnej sukience w delikatne moro i nikt nie mial jej tego za zle
                      (oprocz jakiejs tam ciotki), choc moze to niekoniecznie styl ogolu i
                      przyjeciowy, moze troche wiecej luzu?
                      • dakota77 Re: ups:) 24.03.09, 17:28
                        Luz moze byc, owszem, ale pod kontrola:). W koncu to okazja, ktora wymaga
                        elegancji choc nie balowych sukien, rzecz jasna:). Jesli faktycznie to ma byc
                        mocno nieformalne letnie wesele pod chmurka, to oczywiscie, ze mozesz zalozyc
                        lzejsza kreacje. Moze to byc sukienka w kwiatki, ale ta z GaPa mi sie jakos nie
                        podoba.
                        • bobralus a ktoras z tych? 24.03.09, 17:54
                          tiny.pl/b231
                          tiny.pl/b23p
                          czy tez za malo formalne? tamta z gapy mi sie podoba, nie wiem tylko, jakby
                          lezala, bo mam dosc duzy biust i biodra, potrzebowalabym czegos chyba
                          rozszerzanego, zeby to zrownowazyc?
                          • black_magic_women Re: a ktoras z tych? 24.03.09, 19:48
                            Pierwszej nie widze,druga kompletnie nie formalna;)żeglarska znaczy się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka