milstar 15.04.09, 18:44 Tu jeszcze nie ma takiego tematu, a myślę, że się przyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milstar Re: Głupie teksty ekspedientek 15.04.09, 18:48 Zaczynam (bo bez powodu bym wątku nie zakładała) Poprosiłam o pończochy DO PASA. Pani mi podaje, oglądam... coś mi się nie zgadza, za dużo koronek. więc grzecznie pytam: -Czy to są na pewno pończochy do pasa? -Nie, samonośne. Pasów teraz nigdzie nie można kupić, więc takich pończoch nie mamy. Wyszłam z grzecznym tekstem "a ja własnie mam pas i szukam do niego pończoch". I chyba nastepnym razem pójdę do tej pani w pasie i pończochach i zadrę spódnicę do góry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Głupie teksty ekspedientek 15.04.09, 19:39 A ekspedientka byla mloda czy starsza? Bo np. moja babcia rozumie moja ponczoszana fascynacje, mama juz nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milstar Re: Głupie teksty ekspedientek 15.04.09, 19:41 w wieku prawie emerytalnym. Zdaje się, że przyzwyczajona do wpychania wszystkiego wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazeq Re: Głupie teksty ekspedientek 14.01.10, 02:16 ciekawy komentarz - a dlaczego mama (albo właściwie większość mam - tzn. kobiet w tym wieku) nie? Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Głupie teksty ekspedientek 15.04.09, 19:19 - Poproszę pończochy do pasa. - <daje> - Ale to są samonośne. - Jak to samonośne? - Paski silikonowe mają. - Prosze pani, ale silikon nie przeszkadza. - Ale ja potrzebuje bez silikonu. - To pani sobie odczepi. Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: Głupie teksty ekspedientek 16.04.09, 19:40 podobna sytuacje mial moj maz, chcac mi kupic ponczochy do paska :)))) Jeszcze pani byla zbulwersowana, ze ja chlop poucza w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Nylony 15.04.09, 19:28 Przypomniała mi się akcja, kiedy mój chłopak chciał mi kupić nylony i Panie w sklepach nie wiedziały co to jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iczanka XD 19.04.09, 20:48 Ja w kdt usłyszałam o żabkach: "Metalowe?! nie mogą być metalowe! to się nie da takich zapiąć!" Odpowiedz Link Zgłoś
antek_boryna Re: Głupie teksty ekspedientek 12.05.09, 17:51 Pończochy samonośne może sobie pani nosić na pasku.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbina11 Re: Głupie teksty ekspedientek 09.02.10, 11:00 To dość powszechna w sklepach opinia, ale jak się kupuje niedobrane rozmiary samonośnych to spadają i wtedy trzeba do paska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś