Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

łączenia kolorów

IP: *.fortes.com.pl 22.04.09, 21:22
    nie wiem, czy to aż tak bardzo zalicza sie do mody, ale mam wielki problem!!!

mam pytanko :
    jeśli założe na imprezke skromny czarny top ze złotymi napisami, będe miała złote
    kolczyki i bransoletke, złoto pomalowane paznokcie i oczy oraz będe miała czarne rurki,
    to czy to bedzie dobrze wyglądało???
    i jaki kolor szminki lub błyszczyku (wolałabym błyszczyku) będzie do tego pasował???
    znalazłam gdzieś w internecie, że pasuje kolor czerwonego wina, ale czy to prawda???
    proszę o szybką odpowiedź!!!! <błaga>
    Obserwuj wątek
      • Gość: aduśśśśka Re: łączenia kolorów IP: *.fortes.com.pl 22.04.09, 21:35
        dodam jeszcze, że mam brązowe oczy i brązowe włosy :)
      • mika Re: łączenia kolorów 23.04.09, 10:46
        Ja bym nie przesadzała z tą ilością złotego. Paznokcie np. pomaluj na ciemny
        czerwony kolor - bardzo modny obecnie - a powieki pomaluj w ciemnym brązie. W
        ten sposób nie "zlejesz się" na złoto, tylko ładnie zaakcentujesz tym kolorem
        całość. Przewaga kolorów powinna być umiarkowana, zwłaszcza, że złoty jest
        mocnym kolorem i możesz być źle odebrana :) Ale wiadomo, wszystko kwestia gustu.

Powodzenia i udanej zabawy! :)
        • Gość: aduśśśśka Re: łączenia kolorów IP: *.fortes.com.pl 23.04.09, 13:51
          dzięki :)

ktoś może jeszcze wie jaki kolor szminki albo błyszczyka będzie pasował???
      • Gość: Princess Re: łączenia kolorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.09, 12:21
        Pamiętaj abyś nie przesadziła ze złotym !!!! To najważniejsze :-S
        Dobierz dobry kolor paznokci, ale nie czarny !!!!
        Błyszczyk ??? To zależy czy chcesz raczej ciemny czy jasne kolor......
        Ja używam zazwyczaj jasnego różu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka