Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sukienki Warszawa

08.05.09, 23:48
    Gdzie moge znaleźć fajne sukienki w Warszawie ?
    Obserwuj wątek
      • just-for-fun Re: Sukienki Warszawa 09.05.09, 10:39
        Zalezy jakich sukienek szukasz, czy na lato do chodzenia tak o, czy eleganckich
        czy jeszcze innych. Prkatycznie w kazdym sklepie sieciowym, H&M, Cubus, Orsay,
        itp znajdziesz sukienki rozniaste:).
        Napisz jaki masz gust, co lubisz, czy szukasz czegos konkretnego?
        • girl1317 Re: Sukienki Warszawa 09.05.09, 12:12
          sukienka potrzebna na imprezę chodzi mi bardziej o jakieś jedno miejsce z
          sukienkami gdzie będzie duży wybór
          • just-for-fun Re: Sukienki Warszawa 09.05.09, 12:52
            Ale jaka impreze? Komunia, wesele, czy dyskoteka w klubie? To jest istotna roznica.
            Generalnie wyebirz sie do jakiegos centrum handlowego, polecam Arkadie:). Jest
            tam sklep w ktorym sa same sukienki na rozne okazje, ale nie pamietam nazwy,
            obok reserved jak dobrze kojarze.
            Wiesz w kazdym sklepie znajdziesz sukienki, tylko zalezy jakiej szukac, kolor,
            kroj, cena, itp.
      • grelcia81 Re: Sukienki Warszawa 09.05.09, 17:53
        W Arkadii jest cały sklep z samymi sukienkami, niestety nazwa mi
        wyleciała z głowy, ale wybór mają swietny
        • artystka123 Re: Sukienki Warszawa 09.05.09, 18:56
          Chyba masz na myśli sklep "nook" (drugie piętro, na przeciwko orsaya). Jeśli
          autorka powyższego postu myślała o czymś innym, to w każdym razie ja od siebie
          polecam w/w sklep.
          Wybór jest tam naprawdę duży, ceny bardzo przystępne - wyjściowe kiecki 200-300
          zł, sukienki tam bardzo mi się podobają - jednak IMHO bardziej na wyjście niż do
          chodzenia na co dzień. Aha - nie jest to raczej sklep dla osób, które lubią
          nosić ciuchy markowe, bo sukienki tam dostępne to marka "nook" lub inne -
          sprowadzane z zagranicy i raczej mało znane w Polsce więc raczej "no name".

Minusy sklepu - od razu ostrzegam, to fatalna ekspozycja towaru - sukienki są
          wciśnięte na wieszaki w przesadnych ilościach i naprawdę trzeba uzbroić się w
          cierpliwość, żeby w nich grzebać - wszystko spada, trudno jest wyciągnąć wieszak
          z plątaniny ramiączek etc., ale warto się nie zrażać;).
          Kolejną przeszkodą jest bardzo duża kolejka, która zawsze ustawia się przed
          przymierzalnią - pomimo, że jest chyba 5-6 "stanowisk" to zawsze na czekanie
          trzeba sobie przeznaczyć 20-30 minut - szczególnie w okresie imprezowym - sezon
          weselny, karnawał etc. Warto zatem wziąć ze sobą kogoś , kto wcześniej zajmie
          kolejkę, kiedy Ty będziesz walczyć z wieszakami.
          Jednak jak się uda przezwyciężyć te dwie przeszkody to myślę, że można wyjść z
          tego sklepu z b. udanymi zakupami:).
          • girl1317 Re: Sukienki Warszawa 09.05.09, 20:06
            a z cenami jak tam jest ?
            • pychotekmisia Re: Sukienki Warszawa 09.05.09, 20:16
              I jak z rozmiarami w tym sklepie?
            • mamamagic Re: Sukienki Warszawa 09.05.09, 23:45
              ceny raczej niskie 200-300 zł, duzy wybór kolorów
          • just-for-fun Re: Sukienki Warszawa 12.05.09, 08:25
            Tak, chodzilo o sklep NOOK:).
            I zgadzam sie, ze wybor duzy, rozmiarowka tez, kolorow cala masa.
            Najelpeij juz wiedziec jaki kolorek chce sie znalesc, bo
            przegladanac wszytskich sie nie da.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka