Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torebki - duże czy małe , które lepsze????

21.06.09, 15:03
    Które torebki podobają wam się bardziej : małe i poręczne czy może duże
    wygodne torby w których można wszystko zmieścić????
    Ja noszę i duże i małe ! Małe najlepsze są np. na wypad na miasto z
    koleżankami , a duże na jakiś weekendowy wyjazd :)
    Obserwuj wątek
      • kassie Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? 21.06.09, 15:04
        Zdecydowanie duże! Nawet na mieście lepiej jest mieć więcej rzeczy ze sobą , ja
        np. noszę zawsze jakiś t-shirt gdyby bluzka się ubrudziła .
        • roxy_ Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? 21.06.09, 15:07
          Ja wolę mniejsze , noszę przy sobie tylko klucze , telefon i czasami kasę . Duża
          mi nie potrzebna!
          • melody170 Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? 21.06.09, 15:08
            Duże sa o wiele lepsze , ale na specjalne okazje np. impreze mala torebka jest
            niezastapiona.
            • polcia Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? 21.06.09, 15:09
              Nie lubię nosić torebek , wszystko mam w kieszeni
              • Gość: miziunia Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:09
                Ja też mam wszystko w kieszeni !
                • Gość: aliana Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:10
                  Duże torebki sa fajne , ale zazwyczaj cieżkie
                  • Gość: jessica Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:12
                    Nie zalezy mi nigdy na wielkości.Zawsze idę za kolorami :) :) :)
                    • Gość: brittany Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:13
                      Nie wiem ... heh , każda sie na coś przydaje :)
                      • Gość: lololololol Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:14
                        Najfajniejsze są małe bo nadają się na różne imprezy i wypady na miasto!
                        • Gość: ina. Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.p3.InterArena.pl 21.06.09, 20:06
                          To zależy oczywiście od okazji..ale i tak dużeee najlepsze. ;-)
      • tordis Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? 22.06.09, 14:45
        Wiem, ze noszenie duzych, ciekzich toreb jest na dluzsza mete niezdrowe, ale nie
        poradze nic na to, ze zwykle od rana do poznych godzin wieczornych nie ma mnie w
        domu. Moja torba musi byc przede wszystkim pojemna i wytrzymala. Jesli o male
        torebki idzie, lubie kopertowki, ale nosze je tylko wtedy, kiedy wiem, ze moge
        zabrac ze soba niezbedne minimum.
      • kiika Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? 22.06.09, 14:46
        Duże, duże, duże! Kocham wielkie torby. Znajomi się śmieją, że jadąc autobusem
        powinnam kupować drugi bilet, bo moja torebka zawsze zajmuje trochę miejsca ;)
      • ricia93 Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? 22.06.09, 14:48
        zdecydowanie duże. zawsze cos tam wpakuję: czy to kurtkę, czy zakupy, które
        zrobiłam.
        szczerze mówiąc to małych torebek nie mam, a przydałaby się jedna ;-)
      • Gość: 22olcia Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 22.06.09, 19:53
        Ja uwielbiam małe ale duże też są ok szczególnie kolorowe i w ogóle ciekawe byle
        były:-S
      • Gość: rannweig Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: 193.0.116.* 22.06.09, 20:16
        Wszystko zależy od okazji. Małe torebki dobre na imprezę, jakieś wyjście, kiedy
        jedyne, co potrzebujesz mieć ze sobą to klucze, komórka i portfel. Na zakupy czy
        na uczelnie lepsza duża, a najlepiej plecak. Jakoś mnie zawsze śmieszy, jak
        widzę na uczelni dziewczynę z małą torebką, która podręczniki i notatki dźwiga
        reklamówce:P
      • Gość: pietnastolatka Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 20:23
        Zdecydowanie duże :)
        • Gość: anka Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 21:13
          Kupiłam ostatnio dużą, ale teraz rzadko ja noszę bo okazała się za ciężka -
          kusi by ja nadmiernie wypełniać. Z małą mniejszy kłopot - po prostu musi być w
          niej porządek;-)
      • Gość: Vicky. :P Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.range86-169.btcentralplus.com 22.06.09, 20:51
        no wiadomo ze duze.. ;D
        mozna wiecej zajebac .. :P
      • bag_lady Zalezy 23.06.09, 09:12
        To zależy - robocza torba jest wielka, noszę na ramieniu, w niej mam zwykle którąś z
        kopertówek na wypadek gdybym spotkała przyjaciół i wpadła do kawiarni. Kopertówka
        wisząca na nadgarstku, lub przypięta do paska, na dyskotekę. Na randkę mam małe
        zabawne torebeczki. Dużo zależy od nastroju :-S
      • Gość: Gość Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: 212.160.172.* 23.06.09, 12:47
        A ja z męskiego punktu widzenia powiem, że duże zawsze ale to zawsze wyglądają
        źle. Są oczywiście wyjątki potwierdzające regułę, ale ogólnie małe są bardziej
        kobiece.
      • Gość: mela2222 Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.icpnet.pl 24.06.09, 11:51
        jestem wysoka i fatalnie wygladam z malymi torebkami. zupelnie jakbym z piornikiem
        chodzila:):-D
      • Gość: m Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: 91.123.161.* 25.06.09, 00:22
        A pamiętacie panie torebkę-prezent Mr. Biga dla Carrie? Świecąca, połyskująca kaczka w
        stylu bogatych kobiet o torebkach-arbuz, łabędź, kot. Tutaj znalazłam podobną:
        https://www.net-a-porter.com/product/52743
      • Gość: Misialikowa Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.tktelekom.pl 05.07.09, 11:51
        Ja uwielbiam duże torby weekendowe najlepiej ze skóry, nosze je do szkoły i na
        krótkie wyjazdy bo są mega użyteczne, az malymi nie przepadam ;)
        polecam też bloga o ciuchach i stylu gwiazd
        misialikowadlawas-ciuchy.blog.onet.pl/ ;))
      • julik Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? 05.07.09, 14:40
        Ja wolę duże ,a z takich naprawdę małych mam tylko jedną.Lubię takie średnie i dzisiaj
        kupiłam sobie taką wielgachną w kwiaty w New Yorker.Duża zawsze bardziej przydatna:-)
      • Gość: Alfa78 Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.artcomp.waw.pl 05.07.09, 21:17
        Ja najbardziej lubię małe torebki. Mam ich kilka i nosze w nich wyłącznie podręczne
        drobiazgi. Jeśłi muszę wziąć z sobą coś więcej noszę drugą torbę lub siatkę.
        Bardzo lubię małe torebeczki z biglem, na długim pasku do noszenia na krzyż, najlepiej z
        jakąś fajną aplikacją. Obowiązkowo muszę mięć jedną czarną na jakieś wyjście, a do
        tego dwie lub trzy bardziej lużne, do jeansów lub spódnicy. Nie noszę zbyt często
        bizuterii a taka torebka zastępuję inne ozdoby. Bardzo lubię torebki Kainabru - świetne
        są na www.antypodymody.pl, lub Not to repeat - też można dostac w antypodach.
        Zachwycają wszystkich. Polecam.
        • Gość: karina:) Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 22:37
          ja najbardziej lubie duze torebki w ktore wszystko zmieszcze ale jeżeli ide na
          jakas impreze to mala
      • tajemnicza_m. Re: Torebki - duże czy małe , które lepsze???? 14.08.09, 08:56
        Kocham duże !!!! Są praktyczne bo modne, a wszystko można mieć :) Ostatnio jednak
        kupiłam małą, czarną torebeczke i jestem zadowolona^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka