myszos 08.07.09, 13:07 Piękne, ale trzeba mieć wzrost, mała kobietka będzie w takich wyglądać smiesznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sykabo Sukienki maksi 23.07.09, 18:52 Sukienka z Nadarzyna z Centrum Mody to nie sukienka a spódnica ,pojechałam tam dzisaj specjalnie po nia i bardzo się rozczarowałam, do tego za taka mizerną spódnice trzeba zapłacici 450 pln ,to jakaś porażka! w dodatku ta modelka na zdjęciu ma chyba jakieś 120 cm wzrostu bo spódnica generalnie sięga do łydki. ------------------ Rozczarowana i zła. Odpowiedz Link Zgłoś
lola.b Re: Sukienki maksi 26.07.09, 15:47 A j uważam, że małe kobietki też mogą ładnie wyglądać w takich sukienkach, zwłaszcza jeśli są szczupłe, uroczo i świeżo. Odpowiedz Link Zgłoś
buka123 Re: Sukienki maksi 26.07.09, 16:04 pod warunkiem, że znajdzie taką na siebie. ja mam 162, więc w obcasach o 10cm więcej, a i tak niejedna sukienka może być na mnie za długa. na szczęście udało mi się coś upolować (: faktycznie niska osoba wygląda dobrze w długiej sukience o ile założy obcasy i ma powyżej 160. tak mi się wydaje, bo znam parę osób poniżej 160 i jakoś nie pasowałyby mi w długiej kiecy.. Odpowiedz Link Zgłoś
s3tonline Sukienki maksi 27.07.09, 10:06 Oszukiwanie otoczenia ze jestesmy powabne nigdy nie bylo takie proste :> Odpowiedz Link Zgłoś
olowek_na_stole Re: Sukienki maksi 28.07.09, 11:45 Niekoniecznie - mam koleżankę - 158 cm i świetnie wyglada w długiej sukience, a nosi ją do płaskich butów. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Sukienki maksi 28.07.09, 12:11 Wystarczy, że mała kobietka jest proporcjonalnie zbudowana, imo. No i krój sukienki powinien być przemyślany (rozmieszczenie szwów poprzecznych). Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecjamiejska Re: Sukienki maksi 28.07.09, 13:41 wydaje mi się, że nawet drobna kobieta może fajnie wyglądać w sukience maksi - to zależy od kroju sukienki. Mi przypadło do gustu wykorzystanie takich sukienek dla kobiet w ciąży, ładnie podkreślają brzuszek i są bardzo kobiece. www.gendai.pl/product_info.php?products_id=843 to coś w stylu sukienek Angeliny Jolie, gdy była w ciąży: msnbcmedia.msn.com/j/afp/dv_to_getty_1913564_0.widec.jpg bardzo fajny patent jak dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś