horneta 21.07.09, 17:42 w związku z wątkiem "wymiana ciuchów warszawa', i propozycji tam zamieszczonej ... PROSZĘ O WPISYWANIE SIĘ CHĘTNYCH NA SPOTKANIE W CELU WYMIANY / SPRZEDAŻY CIUCHÓW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal-sia Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 21.07.09, 19:11 ja się zgłaszam :) kiedy i gdzie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
madleyn1 Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 22.07.09, 11:47 ja również..:) Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 22.07.09, 13:45 myślę, że jak zbierze się nas minimum 5 to jest sens się umawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
marudaf Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 22.07.09, 14:05 Ja też chętnie przyjdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiowa79 Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 22.07.09, 15:20 ja również się zgłaszam. Odpowiedz Link Zgłoś
malamalinkaa Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 23.07.09, 19:30 oczywiscie tez sie zglaszam. moze namowie siostre i kolezanki. kiedy i gdzie?:) moze w nastepny weekend np. sobota godzina 11.00, tylko na miejsce nie mam pomyslu, ale w sumie moze to byc jakis park, rozlozymy sie gdzies na trawce- co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_olenka Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 23.07.09, 21:38 ja też ja też! nie piszę na forum, ale regularnie czytam i od dawna czekam na taki meeting :) Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: SOBOTA 1 08 2009 godz 11 25.07.09, 13:03 No to kujmy żelazo poki gorące - SOBOTA 1 SIERPNIA GODZINA 11, tylko gdzie ... Do glowy przychodzi mi: - jakieś miejsce w galerii handlowej (nie wiem w której) - może jakiś pub np. na polach mokotowskich, - może jakies inne miejsce - żeby nas nie pogonili, ale żebysmy mogły pooglądac, ewentualnie poprzymierzać. Jeśli któras ma w miarę duże lustro to możemy się umowić gdzieś w plenerze. może macie jakieś pomysły .... Odpowiedz Link Zgłoś
aniat3 Re: SOBOTA 1 08 2009 godz 11 26.07.09, 12:18 Cześć Ja również jestem zainteresowana wymianą. Termin 1 sierpnia sobota jak najbardziej mi odpowiada. Mam trochę ubrań w bardzo dobrym stanie niestety za małych i marne są szanse że wrócę do swojego rozmiaru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malamalinkaa Re: SOBOTA 1 08 2009 godz 11 28.07.09, 20:23 no to gdzie sie spotykamy. ja proponowalam jakis park...moga byc pola mokotowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 28.07.09, 09:15 up Pozdrawiam Horneta "Nikt nie da Ci tyle, ile ja Ci moge obiecać" Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: sobota godzina 11, pola mokotowskie parking 28.07.09, 20:46 czy któraś z was ma lustro ??????? takie zeby zabrać i oglądac się po przymierzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rostka28 polE mokotowskie 28.07.09, 22:59 mala poprawka - to nie sa pola mokotowskie, a pole mokotowskie Odpowiedz Link Zgłoś
malamalinkaa Re: sobota godzina 11, pola mokotowskie parking 29.07.09, 07:57 ja mam, tylko jeszcze nie wiem czy bede jechac sama czy z dzieckiem. jesli z mala to fotelik, wozek to maks, lustro nie wejdzie, a jesli sama to wezme, ale to dopiero bede w piatek wiedziala, Odpowiedz Link Zgłoś
malamalinkaa Re: Warszawa - meeting wymiana- ZASADY 29.07.09, 07:59 a jaka zasade wymiany przyjmujemy? wymieniamy, czy tez sprzedajemy, jesli nie mamy sie z kims na cos wymienic..? jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: Warszawa - meeting wymiana- ZASADY 29.07.09, 09:05 Uważam, że wszystko sie okaże - możemy sie wymieniac, sprtzedawać. Ważne żeby się spotkać i na pewno wszystko sie ułozy. Ja byłam na dwóch takich spotkaniach i nie było problemu. Ja osobiście wole sprzedawać ale każda robi jak chce. Ja mam mnóstwo markowych dzinsów, ciuchów codziennych jak też bardzo eleganckie markowe kostiumy wyjściowe. Nie wiem tylko czy te wyjściowe ubrania też mam brać? jesteście zainteresowane? Odpowiedz Link Zgłoś
pina-vela Re: Warszawa - meeting wymiana- ZASADY 08.08.09, 21:33 Horneta, masz gdzieś może na aukcji swoje rzeczy? Do Warszawy mam niestety daleko, a jeśli to rozmiar 36-38, to byłabym zainteresowana ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: podsumowanie_KTO CO I GDZIE 29.07.09, 09:54 A więc 1. KIEDY - spotykamy się w SOBOTĘ 1 sierpnia o godzinie 11.00 2. GDZIE - na parkingu samochodowym przy Polu Mokotowskim 3. KTO - kto ma ochotę na wymiane lub sprzedaz / kupno ciuchów + mozna zabrać koleżanki Jeżeli któraś z Was może zabrać lustro, żeby można było poprzymierzać - będzie to mile widziane. wpisujcie się kto będzie. Ja planuję sprzedaż a nie wymianę bo mam tyle ciuchów, że ..... i muszę przeczyścić szafy przed jesiennnymi kolekcjami. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: podsumowanie_KTO CO I GDZIE 29.07.09, 10:28 Ja chętnie przyjdę, chyba, że wypadnie mi inna ważna sprawa, ale raczej nie. Mogę wymianiać albo sprzedawać, bez różnicy. Niestety nie dysponuję lustrem. Który to parking? Ten przy wejściu obok Bibilioteki Narodowej? Tutaj przy tej kładce nad ulicą Al. Niepodległości, tak?? Bo nie kojarzę tam parku. Proponuję godz. 9.30 albo 10.00 bo o 11 będzie bardzo gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
malamalinkaa Re: podsumowanie_KTO CO I GDZIE 31.07.09, 10:01 ktory to parking...? blizej alei niepodleglosci, czy zwirek? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 31.07.09, 10:52 Określmy jeszcze raz miejsce - który parking?, czas. Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 31.07.09, 20:30 Mialam na myśli taki duży parking od strony ulicy batorego. jadąc z cenrum w strone ursynowa za Bibilioteką nar na światlach w prawo w Batorego i potem jak droga ostro zakręca w lewo to jest w prawo zjazd na parking. Wiecie o czym mówię? Z uwagi na fakt, że dziewczyny nie wypowiedziały sie w kwestii ewentualnej zmiany godziny i miejsca, propoznuję zachowac pierwotną propozycje i stawic się o 11. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 01.08.09, 08:16 Daj jakiś namiar na siebie, telefon czy coś, bo ja nie kojarzę tego parkingu:/. Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 01.08.09, 20:24 I tyle szumu o nic - byłysmy tylko w dwie ..... a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 05.08.09, 16:02 A ja łaziłam z plecakiem pełnym ciuchów dookoła parku i nikogo nie widziałam. Nie wiem dokładnie który to parking, niby szłam tak jak wytłumaczylaś:/. Eh. na drugi raz mapke proszę zamieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 02.08.09, 00:59 we wrzesniu ma byc organizowana wymiana "uwolnij łacha" Odpowiedz Link Zgłoś
ewazmudka Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 09.08.09, 00:15 we wrzesniu w 2 week ja tez organizuje wymiane ciuszkowa a w 3 week wymianka dla mam z warszawy jak ktoras sie bedzie chciala zalapac zapraszam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: do ewazmudka i innych zainteresowanych wymianą 10.08.09, 14:37 Ja jestem BARDZO zainteresowana - mam naprawde mnóstwo ciuchów choć jestem bardziej zainteresoiwana ich sprzedaniem nic wymianą - zainteresowane warszawianki prosze o kontakt (GG 5209468) Odpowiedz Link Zgłoś
ewazmudka Re: do ewazmudka i innych zainteresowanych wymian 10.08.09, 18:27 sprzedaz rowniez bedzie mozliwa, tylko to zawsze`stanowi dla organizatorow problem ... ale o tym kiedy indziej ::)) generalnie 2 weekend wrzesnia warszawa wymiana dla Kobiet polaczona z babska impreza, pokazem mody, kosmetyczka itp 3 weekend wrzesnia takie samo wydarzenie dotyczace mam i wymiany ciuszkow dla dzieci nastawiamy sie glownie na wymiane, ale wiadomo, jak cos komus nie pasuje badz nic dla siebie nie znajdzie u kolezanek a dogada sie na handel to ma blogoslawienstwo :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnij_lacha Wymiana na pradze w Warszawie 500 osób !!! 12.08.09, 01:00 UWOLNIJ ŁACHA, czyli Co Moje To Twoje Druga wolna wymiana ubrań i dodatków 6 września w klubie HYDROZAGADKA na ul. 11-listopada 22. Wstęp 5 zł. Tak jak na pierwszej edycji „Uwolnij Łacha”, na podwórzu przed klubem oraz w jego wnętrzach można będzie wymienić ubrania, zakupić oryginalne rękodzieła, posłuchać muzyki na żywo, zjeść oryginalne smakołyki. Nasze motto „Co Moje To Twoje” wskazuje odwrotny kierunek do świata mody, i zamiast stawiać ubrania na piedestale, sprowadza je do atrybutu uszczerej i taniej zabawy. Chcemy uwolnić obieg ubrań, wydobyć je z dna szafy, sprawiając tym radość i przyjemność. Chcemy je wyswabadzać z ograniczonej formy, przerabiać, zszywać i rozpruwać. Na „Uwolnij Łacha” można również zakupić nowe kreacje – swój udział potwierdziły, Ready to Wear, Hima4Love, i wielu innych łachofilii. Specjalnie stworzymy specjalną strefę nieograniczonej zabawy dla dzieci, aby rodzice mogli bez obaw o swoich podopiecznych poszerzać i uwalniać swoją szafę :) Wieczorem zagrają do tańca: DJ Harper ,Radek Miszczak, DJ Koola. Pierwsza edycja „Uwolnij Łacha” zasiliła praski oddział PCK, gdzie oddaliśmy ponad 400 kg ubrań i dodatków. Mamy nadzieję, że i tym razem uda się nam to powtórzyć dzięki Waszemu licznemu udziałowi. Więcej Info i fotorelacja na naszym koncie Facebook „UWOLNIJ ŁACHA” oraz na blogu www.uwolnijlacha.blogsopt.com Serdecznie zapraszają organizatorki Olamonola, Kogo Nowska, Teresa Skubij Odpowiedz Link Zgłoś
rava00 Re: Wymiana na pradze w Warszawie 500 osób !!! 19.02.10, 19:54 Witam, czy nadal organizowane sa akcje wymiany badz sprzedazy ubran? Wlasnie mam zamiar pozbyc sie wielu ciuchow a niestety sprzedaz internetowa jest zbyt wolna. Z checia sie zalapie, pozdrawiam zostawie maila na wszelki : etlucia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: Warszawa - meeting wymiana ciuchow/bazarek 20.02.10, 11:27 6 marca- uwolnij łacha 3.bp.blogspot.com/_7hkEygkpM78/S3l5alfZ6CI/AAAAAAAAANg/BDIGYpqbFNM/s1600-h/plakat+iv,.jpg Odpowiedz Link Zgłoś