hedonia 04.08.09, 15:26 Jestem ciekawa, za jakimi kolorami zaczniemy szalec tej jesieni? Po obejrzeniu kolecji stawiam na czarny, moze sie skusze na odrobine innych kolorow na dodatki. Tak naprawde czuje sie zmeczona prawie wszystkimi barwami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: KOLORY jesieni? 04.08.09, 16:21 czyli znowu by miała być narodowa żałoba na ulicach tak jak w roku 2006 i też na jesieni? Odpowiedz Link Zgłoś
j.z.marchewkowa Re: KOLORY jesieni? 04.08.09, 20:44 hedonia napisała: > Jestem ciekawa, za jakimi kolorami zaczniemy szalec tej jesieni? Po > obejrzeniu kolecji stawiam na czarny, moze sie skusze na odrobine > innych kolorow na dodatki. > Tak naprawde czuje sie zmeczona prawie wszystkimi barwami. Po najnowszych kolekcjach widać, że faktycznie czerń dominuje. Pojawia się też czerwień, granatowy, pomarańczowy i popielaty. Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: KOLORY jesieni? 11.08.09, 19:12 a widziałam butelkową zieleń, granat z morskim, bordo... Nie dajmy się i weżmy zróbmy coś z tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: KOLORY jesieni? 04.08.09, 20:56 tutaj sa swietne, prawdziwe kolory jesiei...niby wszystko stonowane, a jednak nie smutne ani ponure. juz zacieram sobie raczki :) madame.lefigaro.fr/mode/defiles/femmes/16/1004-hermes/collection Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: KOLORY jesieni? 04.08.09, 21:39 a tutaj kolekcja bardzo kolorowa : madame.lefigaro.fr/mode/defiles/femmes/16/896-anna-sui/collection Odpowiedz Link Zgłoś
cappuccio Re: KOLORY jesieni? 05.08.09, 16:04 Fantastyczny link podesłałaś. Defilada pięknych kreacji, każda na miarę mistrzostwa świata. Właśnie za to lubię jesień, że można dużo bardziej bawić się modą niż zimą czy latem, kiedy przymusowo trzeba sie chronić przed mrozem albo rozbierać w upale :) Ciekawe czy będzie można w Polsce kupić takie buty za kolano.. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: KOLORY jesieni? 05.08.09, 16:56 cappuccio, to jest najlepszy link modowy, sa modele wszystkich projektantow. mozna po nim jezdzic, sprobowalas ? jest doslownie wszystko i dobrze skadrowane. mpam nadzieje, ze takie kozaki bedzie mozna kupic, ja mam trzy pary od trzech (;) lat i ciesze sie, ze jeszcze sezon mi obleca :) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna1978 Do Cappuccio 10.08.09, 10:22 Cappuccio, Już nawet można kupić takie piękne jesienne buty. Widziałam je m.in. w Zarze. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę danych zakupów :-) A kolekcja rzeczywiście przepiękna. Odpowiedz Link Zgłoś
cappuccio Re: Do Cappuccio 11.08.09, 19:10 Dzięki, dziewczyny za informacje, bo w ten weekend wybieram się na większe zakupy i będę poszukiwać czegoś na jesienne dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonia Re: KOLORY jesieni? 04.08.09, 22:27 Mam tak, ze juz za duzo kazdego koloru, eksperymentowalam, w koncu zaden mi sie juz nie podoba i przehibernuje jesien i zime na czarno. Z drugiej strony jestem ciekawa, co bedzie hitem w tym sezonie? Czy pojawi sie jakis kolor numer jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: KOLORY jesieni? 04.08.09, 22:29 A ja lubię czarny, tylko podobno czarny nie lubi mnie, eh. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: KOLORY jesieni? 05.08.09, 00:05 Od czerni w tym sezonie nie sposób ucieć, to Pani Domina ;) Poza tym: połączenie czerni i czerwieni róż navy szarość a wszystko najlepiej o fakturze velvetu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: KOLORY jesieni? 05.08.09, 08:33 połaczenie czerni i czerwieni jak najbardziej zauważyłam i oprócz sporo jest samej czerwieni od stóp do głów. Osobiście czerń z czerwienią to dla mnie chyba najgorsze połączenie, wyjątkowo go nie lubie. Poza tym na pokazach sporo kolorów neonowych (ale to też nie dla mnie). Ja postawię na nudę;-) czyli kolor gorzkiej czekolady (chyba już dziś kupię jesienne buty w tym kolorze) i kremowy oraz szarość. Poza tym baaaaaaardzo podobają mi się kolory z pokazu Hermesa pokazanego przez sankdandę. Czuję, że byłoby mi w nich pięknie:-) może czegoś w tym kolorze poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: KOLORY jesieni? 05.08.09, 08:39 przerpszam za składnię, szybko chciałam napisać i wyszedł bałagan:-/ aż zęby bolą i przepraszam sankandę za przekręcenie nicka:-O Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: KOLORY jesieni? 05.08.09, 16:59 ja tez stawiam na brazy, rudosci i czernie ;) wlasciwie juz wszystko mam, mozna udawac hermesa ;) duzo zamszu i skory, no i te dlugasne kozaki, hmmmm tutaj jest tez fajna moda, mojego ulubionego marca jacobsa madame.lefigaro.fr/mode/defiles/femmes/16/878-marc-jacobs/collection Odpowiedz Link Zgłoś
horneta Re: KOLORY jesieni? 05.08.09, 11:57 Ja obstawiam brązy, połączenia brązu z granatem, różem, szrościami z dodatkiem granatu. Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: KOLORY jesieni? 05.08.09, 12:17 Ja myślę że czerń i purpura, choć mam nadzieję na nieco weselsze kolory :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: KOLORY jesieni? 05.08.09, 22:56 przygaszone lamparcie przygaszone zyrafie smutne tygrysie no, duzo sie wzorkow zwierzecych pojawilo na jesien, ale wszystkie jakies takie ponure, ciemne, sprane i smutasne Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: KOLORY jesieni? 11.08.09, 20:38 Tym razem zamierzam olać modę i trendy i nabyć coś mocno pomarańczowego i kobaltowego (nie do noszenia razem, tylko alternatywnie). Jeszcze sierpień, a mi już smutno Odpowiedz Link Zgłoś