dorianka1 25.08.09, 12:12 Czy możecie pomóc mi w wyborze modelu? Jaki najlepiej się prezentuje ? I czy wogóle macie lub zamierzacie chodzić w gumiakach - jesień wkońcu przecież się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violiii Re: Huntery 26.08.09, 10:05 modelu? raczej problem jest z wybraniem koloru. :P Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Huntery 26.08.09, 11:34 modeli tez pare jest "panno wszystko wiedząca":/ masz jakieś kompleksy? juz w paru wątkach bije z ciebie pragnienia LANSIARSTWA, do czego sama się przyznajesz... to trochę w złym smaku. są tu na forum dziewczyny, którym to lepiej wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
violiii Re: Huntery 26.08.09, 13:10 wydaje mi się ze jednak znam sie lepiej :D i te huntery w ktorych się chodzi "po ulicy" co najwyzej mogą się różnić długośćią bądź tym że mają sznurówki a reszta to wybór koloru:) Pragnienie lansiarstwa???:) chyba nie wiesz o czym gadasz, może to twoje ciche mazenie. Nie pisz do mnie bo nie lubie sie z plebsem kłócić :P Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Huntery 26.08.09, 13:19 :) klasa sama w sobie... jak dla mnie gumowce jakie by nie były, nadają się jako obuwie ochronne - na spacer z psem w deszczu, albo do lasu na grzyby, czy polowanie. www.hunter-boot.com przejrzyj sobie stronkę ignorantko, a potem się wypowiadaj, o.k.? ach... i znasz takie powiedzenie: "łatwo przyszło, łatwo poszło..."? zapewniam Cię, że łatwiej odchodzi, niż przychodzi ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
violiii Re: Huntery 26.08.09, 13:23 oh tak przeglądałam ją jak sobie z niej buty zamawiałam. "Po ulicy" napisalam dlatego ze nie biorę pod uwagę w tych w których się poluje. zreszta nieważne:) dla ciebie moge byc ignorantką i czym kolwiek jeszcze. Zwiewa mi twoja nic nie znacząca opinia. Chodzi ci pewnie o to ,że nie mozesz sobie pozwolić na durne kalosze za 60 funtów co? Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Huntery 26.08.09, 14:36 jakoś mnie te kaloszki nie przekonują. może gdybym miała działkę na wsi to bym je sobie kupiła, ale tak do chodzenia po mieście nie bardzo, czułabym się jak przebieraniec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mekinking Re: Huntery 26.08.09, 14:44 wracając może do tematu... ja mam kalosze od chyba dwóch lat, takie w tulipany więc ewidentnie na ulicę a nie na polowanie i przyznam, że się nadają, ale pod warunkiem, że będzie się po tej ulicy chodzić, bo np. do wnętrz się nie nadają (praca, uczelnia, dłuższe posiedzenie w urzędzie itp, bo po prostu w nich gorąco i nieprzyjemnie) ale na spacery jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Huntery 26.08.09, 16:21 mnie się podobają te, o fasonie oficerek. uważam, że np. czarne, albo w jednolitym innym kolorze wyglądają o wiele znośniej niż panterkowate, kwiatkowate czy w kratkę. Nie rzucają się tak w oczy i pasują w każdym wieku, aczkolwiek jak widzę w centrum miasta pannę popylającą w kalojdach - nieważne czy w hunterach, czy podróbkach, z elegancką torebusią i generalnie w pozie - na lans - to mnie pusty śmiech ogarnia. to zupełnie coś w stylu pytania o modność / niemodność emu / uggów... Nie lubię lansu dla lansu:/ Odpowiedz Link Zgłoś