Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    25.08.09, 12:12
    Czy możecie pomóc mi w wyborze modelu? Jaki najlepiej się
    prezentuje ?
    I czy wogóle macie lub zamierzacie chodzić w gumiakach - jesień
    wkońcu przecież się zbliża
    Obserwuj wątek
      • violiii Re: Huntery 26.08.09, 10:05
        modelu? raczej problem jest z wybraniem koloru. :P
        • shellerka Re: Huntery 26.08.09, 11:34
          modeli tez pare jest "panno wszystko wiedząca":/
          masz jakieś kompleksy? juz w paru wątkach bije z ciebie pragnienia LANSIARSTWA,
          do czego sama się przyznajesz...
          to trochę w złym smaku. są tu na forum dziewczyny, którym to lepiej wychodzi.
          • violiii Re: Huntery 26.08.09, 13:10
            wydaje mi się ze jednak znam sie lepiej :D i te huntery w ktorych się chodzi "po
            ulicy" co najwyzej mogą się różnić długośćią bądź tym że mają sznurówki a reszta
            to wybór koloru:)
            Pragnienie lansiarstwa???:) chyba nie wiesz o czym gadasz, może to twoje ciche
            mazenie. Nie pisz do mnie bo nie lubie sie z plebsem kłócić :P
            • shellerka Re: Huntery 26.08.09, 13:19
              :) klasa sama w sobie...
              jak dla mnie gumowce jakie by nie były, nadają się jako obuwie ochronne - na
              spacer z psem w deszczu, albo do lasu na grzyby, czy polowanie.
              www.hunter-boot.com
              przejrzyj sobie stronkę ignorantko, a potem się wypowiadaj, o.k.?
              ach... i znasz takie powiedzenie: "łatwo przyszło, łatwo poszło..."?
              zapewniam Cię, że łatwiej odchodzi, niż przychodzi ;)

pozdrawiam
              • violiii Re: Huntery 26.08.09, 13:23
                oh tak przeglądałam ją jak sobie z niej buty zamawiałam. "Po ulicy" napisalam
                dlatego ze nie biorę pod uwagę w tych w których się poluje.
                zreszta nieważne:) dla ciebie moge byc ignorantką i czym kolwiek jeszcze. Zwiewa
                mi twoja nic nie znacząca opinia. Chodzi ci pewnie o to ,że nie mozesz sobie
                pozwolić na durne kalosze za 60 funtów co?
                • shellerka Re: Huntery 26.08.09, 13:26
                  :)
                  • lesialesia Re: Huntery 26.08.09, 14:36
                    jakoś mnie te kaloszki nie przekonują. może gdybym miała działkę na wsi to bym
                    je sobie kupiła, ale tak do chodzenia po mieście nie bardzo, czułabym się jak
                    przebieraniec ;)
                    • mekinking Re: Huntery 26.08.09, 14:44
                      wracając może do tematu...
                      ja mam kalosze od chyba dwóch lat, takie w tulipany więc ewidentnie na ulicę a
                      nie na polowanie i przyznam, że się nadają, ale pod warunkiem, że będzie się po
                      tej ulicy chodzić, bo np. do wnętrz się nie nadają (praca, uczelnia, dłuższe
                      posiedzenie w urzędzie itp, bo po prostu w nich gorąco i nieprzyjemnie)
                      ale na spacery jak najbardziej :)
                    • shellerka Re: Huntery 26.08.09, 16:21
                      mnie się podobają te, o fasonie oficerek. uważam, że np. czarne, albo w
                      jednolitym innym kolorze wyglądają o wiele znośniej niż panterkowate,
                      kwiatkowate czy w kratkę. Nie rzucają się tak w oczy i pasują w każdym wieku,
                      aczkolwiek jak widzę w centrum miasta pannę popylającą w kalojdach - nieważne
                      czy w hunterach, czy podróbkach, z elegancką torebusią i generalnie w pozie - na
                      lans - to mnie pusty śmiech ogarnia.
                      to zupełnie coś w stylu pytania o modność / niemodność emu / uggów...
                      Nie lubię lansu dla lansu:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka