iwomaz 08.12.06, 13:49 jaki zlew polecacie do kuchni okrągly?mysle o srednicy ok 45 cm. jaka glebokosc pominien miec taki zlew???bede bardzo wdzieczna za wasze rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: okrągły zlew??? IP: 194.246.124.* 08.12.06, 16:02 Jeśli myślisz o okrągłym jednokomorowym bez ociekacza, to odradzam. W poprzednim mieszkaniu miałam taki, bo wydawało mi się, że skoro mam zmywarkę, to ociekacz nie jest potrzebny. Nic bardziej błędnego :-) W obecnym mieszkaniu mam tradycyjny z ociekaczem - na pewno nie jest taki ładny, ale o wiele praktyczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni do Anny 08.12.06, 22:01 Ja mam okrągły bez ociekacza. I zmywarkę. Zlewozmywak sprawdza sie u Mnie w 100%. Dlaczego Ty w poprzednim mieszkaniu byłas z niego niezadowolona...? Moim zdaniem do pukania marchewki i sałaty okrągły zlewozmywak sprawdza się świetnie. Warto też zakupić taki "durszlak (rodem z Ikea)". Mój jest wsadzony do zlewu non-stop. Warzywa pięknie osiekaja z nadmiaru wody. Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: do Anny 08.12.06, 22:56 no to ufffff bo własnie nabyłam okrągły Emsen z tym właśnie wkładanym ociekaczem i mam nadzieję, że nie będę kląć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: do Anny IP: *.pienista.net 08.12.06, 23:35 Ja mam okragły i zmywarke oraz ociekacz ale nie w zlewie tylko w szafce ... sprawdza sie wszystko wyśmienicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aki ??? IP: 86.73.43.* 09.12.06, 01:54 Ale do czego ten ociekacz? Jeśli chodzi o taką kratkę przy zlewia to bardzo przydatne bywa, kryształów nie myje się przecież w zmywarce. Ale do sałaty są maszynki do odwirowania - inaczej sobie nie wyobrażam jej umycia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.sos Re: do Anny 11.12.06, 21:45 ja też ufff, leży jeszcze nie zamontowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Do :kreatywni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:16 <<Zlewozmywak sprawdza sie u Mnie>> Dlaczego piszesz "mnie" dużą literą? <<do pukania marchewki>> Dlaczego pukasz w marchewkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Do :etna 11.12.06, 12:35 Gość portalu: etna napisał(a): > <<Zlewozmywak sprawdza sie u Mnie>> > Dlaczego piszesz "mnie" dużą literą? nie wiem... > <<do pukania marchewki>> > Dlaczego pukasz w marchewkę?? nie pukam... I nie wiem o czym myślałam pisząć tamten post. Wstydzę się ;-) Pozdrawiam A to durszlak, o którym pisałam: fotoforum.gazeta.pl/3,0,412840,2,6.html Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa jeśli planujesz/masz zmywarkę - jak najgłębszy 10.12.06, 20:38 wystarcza do bieżącego mycia owoców, warzyw, kryształów. Ociekacz podaruj sobie - szkoda miejsca na blacie. Jeśli musisz coś, na szybko, wysuszyć wystarczy rozkładana suszarka (po użyciu chowasz w szafce pod spodem) Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: jeśli planujesz/masz zmywarkę - jak najgłębsz 13.12.06, 08:31 a po co zlewozmywak w kuchni? zawsze mozna umyc naczynia w wannie, a zreszta po co wanna? zawsze mozna siebie i naczynia umyc w wiadrze, a wiadro schowac w komorce lokatorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś