Dodaj do ulubionych

no właśnie brak relaksu i ...brak potencji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:21
witam, mam ostatnio duży problem z moim narzeczonym, nie wiem co zrobić z tym
fantem..on ostatnio bardzo dużo pracuje, jest zmęczony i zestresowany a oprócz
problemów w pracy, ma tez sporo zmartwień związanych z naszym...życiem
erotycznym, jejku już nie wiem co robić, wcześniej było wszystko ok , a teraz
momentalnie się popsuło....polećcie jakiś niezawodny sposób na powrót do formy:)
Obserwuj wątek
    • Gość: lukas Re: no właśnie brak relaksu i ...brak potencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 12:49
      A ile Twój facet ma lat? Czy uprawia sport? Jaką ma pracę? Czy nie miał jakiegoś
      wypadku, który mógł uszkodzić nerwy? Pytań jest wiele i od odpowiedzi zależy
      metoda postępowania: może konieczny jest sekusolog, może terapia psychologiczna
      ,a może wystarczy jakiś suplement diety na "odstresowanie", typu Permen.
      • Gość: gandzia Re: no właśnie brak relaksu i ...brak potencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 21:21
        tak na prawdę ja sama nie wiem co może być przyczynom, na pewno nie miał żadnego
        wypadku, na pewno bym o tym wiedziała, jakiś czas temu zmienił pracę...być może
        to jest powód, póki co chyba jeszcze nie do końca się zaaklimatyzował w nowym
        miejscu i ma sporo stresu związanego z nowymi obowiązkami...sądzę że właśnie to
        może być przyczynom, nie chcemy się na razie wybierać do seksuologa bo mamy te
        problemy od niedawna, a poza tym jakoś dziwnie rozmawiać z obcym człowiekiem
        face to face o tak intymnych kwestiach...a powiedz coś więcej o tym
        specyfiku??jak on działa???może faktycznie należałoby zadbać bardziej o dietę...
        • zrospaczona5 Re: no właśnie brak relaksu i ...brak potencji 01.03.08, 10:11
          Przede wszystkim zmęczenie i stres dają o sobie znać w łóżku. Sama
          na sobie możesz spróbować - idź na 12 godz. do pracy i przy okazji
          pokłóć się z szefem - napewno po takim dniu pracy nie będziesz miała
          ochoty myśleć o sexie, a co dopiero osiągnąć orgazm.
          U mężczyzny także alkohol daje o sobie znać ;-)

Daj swojemu trochę czasu - niech się "odnajdzie" w pracy, a napewno
          wszystko wróci do normy. Jeśli nie, to polecam specjalistę.
        • Gość: lukas Re: no właśnie brak relaksu i ...brak potencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 14:23
          Z ulotki producenta:

W każdej tabletce preparatu PERMEN zawarto wyciag standaryzowany z Tribulus
          terrestris -250mg, L-arginina -166.7mg, Panax ginseng -83,3 mg. Zawartość
          Buzdyganka przyczynia się do zwiększenia ilości testosteronu w organizmie
          każdego mężczyzny, a także do szybszej regeneracji organizmu i zwiększenia siły
          i masy mięśni.

Więc tak to działa :). Jak widzisz, w 100 % naturalny, ziołowy skład.
    • naprawdetrzezwy Przecież podałaś przyczynę: 01.03.08, 19:53
      Gość portalu: gandzia napisał(a):

> on ostatnio bardzo dużo pracuje, jest zmęczony i zestresowany a oprócz
      > problemów w pracy, ma tez sporo zmartwień związanych z naszym...życiem

Należy usunąć te przyczyny.
      • Gość: travis Re: Przecież podałaś przyczynę: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:18
        A jak sie nie da usunąć? Pracę nie zawsze można zmienić...a stres to czasem
        nieodłączny jej składnik. Ja proponuję wspomniany tu Permen przed wizytą u
        seksuologa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka