ktos_z_kosmosu
09.06.24, 22:56
Pytam, bo bardziej zafiksowanej na tylko swojej narracji osobnika (snajper55 jest bardzo aktywny w promowaniu tej tylko swojej narracji) na innych forach nie uświadzczyłem.
Niestety, Wy na forum gazeta pl hołubicie osobnika, któremu gdy brakuje argumentów, metodą PiS-owską, albo jak kto woli putinowską, adwersarza po prostu banuje.
Właśnie zostałem przez tego, wybaczcie, prymitywa, zbanowany , tylko (jak sądzę) z powodu braku z jego strony kontrargumentów na moje logiczne i poparte obecną polityką rządzących względem aktualnej sytuacji na granicy Polski z Białorusią. Liczyłem na to, że to forum nadal jest wolne od cenzury i cenzorów radykalnie reagujących na zdania przeciwne względem jego, nazwę to widzimisiów. Przeliczyłem się, z tym osobnikiem dyskusja, czy wymiana poglądów, nawet poparta niezbitymi dowodami nie jest możliwa. Nie ja pierwszy się o tym przekonałem.
Niestety, na stanowisku moderatora obsadziliście radykała i co gorsza tępego radykała. Na dowód mam skatalogowane jego, nie tak dawne skandaliczne wpisy w których polskich strażników granicznych wyzywał od morderców i bandytów.
Wy też ten materiał posiadacie i jeśli zależy Wam na utrzymaniu dobrej opinii o tym forum, tym materiałom radzę się przyjrzeć.