marta.uparta Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 23.11.05, 12:09 niech się zaloguje jako anaconda:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 23.11.05, 12:11 to chyba IP sie banuje:/ pascal to naprawde dziwny admin. jakis sadysta. tnie na slepo. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 23.11.05, 12:11 maretina napisała: > to chyba IP sie banuje:/ > pascal to naprawde dziwny admin. jakis sadysta. tnie na slepo. pascal nie ma możlwiości banowania. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 23.11.05, 12:12 pisałam ze na tym forum nie wolno szalec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 23.11.05, 15:04 Na żadnym forum nie należy szaleć. Tak samo jak w tramwaju, na dworcu czy w pracy :) Jeżeli ktoś potrzebuje wyszalni to może sobie założyć prywatną - chociaż i tam obowiązuje regulamin j/a Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 23.11.05, 12:43 maretina napisała: > pascal to naprawde dziwny admin. jakis sadysta. tnie na slepo. Dziwne, ale to samo czytałem na temat Owcy od tych konbiet, które z FK przyszły na FM. Może to więc nie z adminami jest coś nie tak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 23.11.05, 21:55 moim i Diabełka zdaniem Owca jest super....mozna z nia pogadac i wogole.... Odpowiedz Link Zgłoś
i_need_samca Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 23.11.05, 12:11 gdyby mambinka przyjela taka uleglosciowa postawe wobec pascalliego ja ja, to by moggla liczyc na jego wspanialomyslnosc. od dzisiaj niech sie nie zalogowywuje jako waleczna mamba tylko np mala_zaskronka. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 27.11.05, 21:58 mamba8 czy mamba30? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mamba dostała bana buuuu!!!!!! 29.11.05, 11:50 markus.kembi napisał: > mamba8 czy mamba30? he he... niestety to byłam ja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś