kaja99 03.06.04, 22:15 Dopiero drugi raz zaglądnęłam na to forum i nie mogę wyjść z podziwu, że Ktoś jest w stanie z takim zaangażowaniem wyczerpująco odpowiadać na tyle pytań. Serdecznie pozdrawiam i życzę wytrwałości! Kaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 Re: podziw dla p. Bebiak 04.06.04, 00:40 bywam tutaj często i należę do wiernych fanek Bebiak i już pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaligar PODZIW dla p. Bebiak 04.06.04, 07:54 O TAK!!!! Podpisuje sie pod tym wszystkimi łapami! Bebiak-jesteś wielka!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: PODZIW dla p. Bebiak 04.06.04, 16:40 To może zaśpiewamy Bebiakowi sto lat? Ja podobnie, jak wy, gdy po raz pierwszy zobaczyłem odpowiedzi Bebiaka, od razu pomyslałem, że ta kobieta ma wielką pasję i czuje olbrzymią przyjemnośc w tym co robi. Teraz już się przyzwyczaiłem do tych 4-stronicowych (najmniej), szczegółowych wyjasnień. Natomiast cały czas nie mogę wyjśc z podziwu wobec tego ciepełka, które bije z jej postów. To jakby ktoś w każdej odpowiedzi rozpalił miniaturowe słoneczko. A co najwazniejsze - wyjasnia wszystko tak, że nawet ja to rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja99 Re: PODZIW dla p. Bebiak 04.06.04, 22:03 vampi_r napisał: > Natomiast cały czas nie mogę wyjśc z podziwu wobec tego ciepełka, które bije z > jej postów. To jakby ktoś w każdej odpowiedzi rozpalił miniaturowe słoneczko. > Dokładnie też mam takie odczucia. Aż lżej się oddycha, gdy ma się świadomość, że jeszcze tacy Ludzie stąpają po ziemi (i mają czas dla innych potrzebujących!). Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a ja Jej ... jeszcze ... pytających ... 04.06.04, 21:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25&w=13197168 sama nie wiem w trosce o tych pytających, czy żeby Niezrównanej Bebiak pracy dowalić ... Odpowiedz Link Zgłoś