izik6 04.05.04, 16:40 Chcialabym sie dowiedziec jaki krem czy balsam z filtrem nalepiej kupic przy AZS. Jaki wysoki powinien byc faktor i z jakiej firmy. Dodam ze syn ma 6 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniapatryk Re: krem z filtrem przy AZS 06.05.04, 11:45 Polecam krem A-derma z filtrem fizycznym . Jest filtr 25 . Dla dzieci właśnie z AZS. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: krem z filtrem przy AZS 07.05.04, 12:05 Moim zdaniem u dzieci z azs można stosować wyłącznie produkty z filtrami fizycznymi. Ma więc Pani nieduży wybór: Krem ochronny na słońce Nivea Baby lub mleczko z wyciągiem z owsa z serii ADerma SPF 25 (do nabycia w aptekach) - w tej chwili przychodzą mi do głowy tylko te 2, ale może o jakimś zapomniałam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama