dagmara2201 07.06.16, 20:31 Hej! Jeżeli chodzi o suchą i podraznioną skóre poleca Allerco #Allerco #DbaODelikatnaSkore #Od1dniaZycia #AllercoEmolienty , skóra mojego dziecka jest nawilżona, nie ma żadnych podrażnień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulka282 Re: allerco 10.06.16, 19:36 #Allerco #DbaODelikatnaSkore #Od1dniaZycia #AllercoEmolienty Emulsja do kąpieli dobrze myje skore dziecka jednoczesnie nawilzajac i natluszczajac skore, dobrze sie splukuje, nie pozostawia tlustego filtra i sladow na ubrankach. Juz po kilku dniach widac poprawe kondycji skory - moje dzieciaki maja bardzo wysuszona po chodzeniu na basen i ta emulsja super sobie radzi i po kilku myciach zauwazylam, ze moje dzieciaki nie maja juz takiej szorstkiej i chropowatej skory - zwlaszcza na lokciach. Znakomity krem na odparzenia, lagodzi podraznienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_lestat Re: allerco 13.06.16, 18:04 Nie mówił wam nikt że hastagi używa się tylko w strukturach HTML, żeby w ogóle działały? Odpowiedz Link Zgłoś
daria.szal Re: allerco 17.06.16, 23:40 My także tetujemy allerco emolienty i krem na odparzenia świetne produkty godne polecenia sama też stosuje bo są dobre zarówno dla niemowląt od 1dni życia a nawet dla dorosłych więc polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
eda36 Re: allerco 19.06.16, 21:27 Polecam dla dzieci i dorosłych, mimo, że przeznaczone dla dzieci, świetnie radzą sobie ze skórą dorosłych. Skóra podrażniona łagodnieje, nie swędzi i jest znacznie przyjemniejsza w dotyku. Odpowiedz Link Zgłoś
eda36 Re: allerco 19.06.16, 21:29 Zamiast stosować oklepane emolium itp. polecam Allerco z kompleksem regen7. To zdecydowana nowość na rynku, warto wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_84 Re: allerco 27.06.16, 19:22 O wiele lepsze jest Emoilum, do smarowania skóry krem Dermaveel, przeciw odparzeniom Bephanten. Odpowiedz Link Zgłoś