pzl8 02.11.05, 16:37 czy któraś by je polecała?A jeśli nie to jakie ewentualnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domii Re: co sądzicie o kosmetykach bubchen dla noworod 02.11.05, 18:43 ja kupilam dla mojej malej wszystko tej marki (+ sudocrem do pupy i Oilatum do kąpieli) Kosmetyki sa b. fajne, nie spotkałam sie z opinia, zeby kogoś uczuliły, delikatnie pachną. Ale mimo iz mam ich sporo, to uzywam niewiele, wlasciwie na poczatku tylko mydelko i krem do buzi, teraz czasami mleczko do ciala i krem od pogody (Water&Wind, czy jakos tak) jak wychodze z mala na spacer. A, i krem do pupy tez Bubchen ma b. fajny. Generalnie - polecam. Plusem jest tez to, ze ma bardzo szeroka game kosmetyków i mozna sobie wybrac co kto chce, wszystko tej samej marki (ja np. nie chcialam oliwki do ciala, tylko mleczko) Odpowiedz Link Zgłoś
pzl8 do domii 02.11.05, 19:27 dziękuję za Twoje sugestie,po prostu krążą sprzeczne opinie.Jedni uważają,że są dobre,inni.że niemieckie normy są mniej restrykcyjne od polskich.jednym słowem mentlik w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: do domii 02.11.05, 20:43 Używamy mleczka i jest super. Mat jest bardzo wrażliwy i nic złego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
domii Re: do domii 03.11.05, 15:59 z tego co pamiętam (co pisała pani Ewa) i z tego, co jest na opakowaniach Bubchena, to były one testowane przez IMiD i maja pozytywna ocene. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: do domii 04.11.05, 14:20 Pisałam przed chwilą o Bubchenie w sąsiednich wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś