iolanda1 29.05.06, 13:33 co jest najlepszego na ciemieniuche? Jak powinno sie pielęgnować główke jak pojawi sie ciemieniucha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacha5 Re: ciemieniucha.....-prosze o pmoc 29.05.06, 13:47 ja smarowałam oliwką przed myciem głowy, a potem wyczesywałam delikatną szczoteczką. czasami wysarczyło samo natarcie oliwką (bez mycia) w delikatne wyczesanie. po jakimś czasie ciemieniuch zniknęła bez śladu Odpowiedz Link Zgłoś
kiki80 Re: ciemieniucha.....-prosze o pmoc 29.05.06, 14:40 ja rozmawialam z pediatra i powiedzial ze takei rzeczy nalezy robic po kąpieli ja nakladam juz teraz gruba warstwe kremu robionego euceryna i kwas borny i jest lepiej na pocztaku oliwkowalam mocno, potem wyczesywalam i myłam główkę-i to byl bląd bo sie bardzo pogorszylo i glowka miala nieprzyjemny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
w.grzegrzolka Re: ciemieniucha.....-prosze o pmoc 29.05.06, 15:27 Mpoja córeczka również miała ten problem. Wcześniej pojawiały się kuż takie pytania i pani dr radziła stosować emulsję SEBODERM osobiście też ją stosowałam u mojej córeczki i problemu z ciemieniuchą już nie mamy. Emulsję można również stosować na brwiach. Do kupienia w aptece. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.jazdzyk Re: ciemieniucha.....-prosze o pmoc 29.05.06, 20:10 Dobre efekty uzyskuje się po stosowaniu emulsji Seboderm. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
graob Re: ciemieniucha.....-prosze o pmoc 30.05.06, 22:51 Czy u starszych dzieci Seboderm tez się spisuje?Mam na myśli 5 i 2 lata? Odpowiedz Link Zgłoś