Dodaj do ulubionych

Mustidose u malych dzieci?

26.06.06, 15:36
Pani Ewo, przeczytalam, ze nie powinno sie uzywac zelu Mustidose u malych dzieci. Uzywalam go na moim rocznym obecnie synku juz w zeszlym roku. Dlaczego nie powinnam go uzywac na synku? Czy powinnam sie przerzucic na Dapis? Mamy domek na wsi pod lasem i czesto tam wyjezdzamy... Pozdrawiam Aha, synek ma lekka alergie...
Obserwuj wątek
    • dorotakgg Re: Mustidose u malych dzieci? 27.06.06, 14:20
      krem Mustidose jest ok, nawet w informacji o leku piszą, ze jest dopuszczone dla
      dzieci juz nawet od 1 miesiaca. Zel moze jest dla doroslych.
    • ewa.m.kaminska Re: Mustidose u malych dzieci? 27.06.06, 22:43
      Nie badaliśmy żelu Moustodise, wiem że są 2 - zaopobiegający ukąszeniom i
      chłodzący, lecz nie znam ich składu. O kremie Moustidose pisałam w wątku nr
      2650. Żele Dapis mają naszą pozytywną opinię, ale z tego, co pisałyście wiem,
      że są trudności z ich kupieniem. Szkoda, bo uważam je za najbezpieczniejsze dla
      dzieci spośród tego, co jest na rynku.
      • mamaigora1 dapis p/komarom 29.06.06, 11:43
        W tej aptece internetowej maja calą game Dapisa, ale niestety wysokie koszty
        wysyłki ;-(
        medikos.pl/dolisos-m-31.html
        • eska19 Re: dapis p/komarom 30.06.06, 10:41
          Nie wiadomo czy oni to maja - na stronei tego sklepu pisze ze nie wszystkie
          towary sa dostepne w magazynie, zamawiaja i ze gdy czegosc nie ma to po prostu
          nie bedzie zrealizowane. SAdze ze pewnie gdyby sie zamowilo to by sie moglo
          okazac ze nie dostepne jak wszedzie (apteki tez to zamawiaja a nie dostaja)...
          trzeba zamowic i zobaczyc..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka